פורסם 2009 במרץ 1816 שנים שלום חבריםאני עובר דירה בקרוב,ואני מעוניין להחליף את מסך המחשב והטלוויזה בסמסונג T260אני מעוניין לעבוד איתה פרק זמן כלשהו, ובמידה ולא ימצא חן בעיניי להחליף לT240אני יודע שבזמנו בסט ביי היו מאפשרים להחליף כל דבר בלי שאלות בלי כלוםיש עוד איפשהו בחיפה איזה סניף אני אבדוק בו,ויש את ביג בוקס שהחליף את בסט ביי בערך,אז תודה מראש חברים.
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים אני יודע מניסיון ש - אייבורי נותנים לבדוק את המסך במעבדה שלהם לפני שאתה לוקח אותו.וחבר שלי החזיר להם מסך אחרי 10 ימים (אם השקיות והכול) והחליפו לו למסך אחר בלי שאלות.וזה היה בסניף חיפה
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים מחבר התכוונתי לא מטעמי תקינותאלא אם אני אראה ש26 גדול מדייבשבילי שאוכל להחליף אותו לקטן יותר
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים כמו שכתבתי לך חבר שלי קנה באייבורי והציעו לו לבדוק במעבדההוא לקח את זה הביתה ואחרי 10 יום החזיר ולקח מסך אחר
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים מחבר תודה רבה על התגובות,בנוגע לאייבורי,אני מעדיף בחום לקנות את המסך דרך הייבוא של חיון
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר תודה רבה על התיקון! ותודה על ההמלצות, אני אלך לסניף של אייבורי לבדוק את העניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.