עבור לתוכן

האם יהיה ב hl2 מולטי פלייר?

Featured Replies

פורסם

המולטי של HL2 יהיה הרבה יותר קליל מהמשחק עצמו.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני משחק CS כבר 4 שנים ועדיין לו הפסקתי CS זה משחק מדהים ולדעתי אין עוד משחק שמשתווה לו עד עכשיו!

אז תפסיקו כבר עם הבולשיט כולכם נימאס לי!

פורסם

4 שנים? :o אז איך זה שהמשחק עצמו יצא ב2000? ואם אתה כן משחק 4 שנים, אז התחלת לשחק מגיל 10? :o

פורסם
  • מחבר

איכס

אני לא יכול לשחק משהו יותר מחודש...

פורסם

אני משחק CS כבר 4 שנים ועדיין לו הפסקתי CS זה משחק מדהים ולדעתי אין עוד משחק שמשתווה לו עד עכשיו!

אז תפסיקו כבר עם הבולשיט כולכם נימאס לי!

תגידו אני היחידי בעולם הזה שחושב ש-CS מגעיל.... :P

פורסם

cs זה תרבות 8)

ns מוד ממש טוב, מחר אמור לצאת ns 2.0 !!!! אמור להיות אדיר אני מת כבר להוריד.

tfc = gay :/

פורסם

אחי אתה יכול להסביר על שתי המודים האלה? (tfc ו ns) אני משחק קבוע בcs אבל אף פעם לא שמעתי על שתי אלא...

פורסם

CS זה מוד מטומטם ואני מדבר מתוך ניסיון שיחקתי בחרא הזה 3 שנים! בכל מקרה:

NS: שילוב מדהים של אסטרטגיה ופעולה. המשחק הוא MARINES VS. ALIENS. ה-M מתחילים עם COMMAND CHAIR ו-RESOURCE TOWER אחד. כמו בכל משחק אסטרטגיה אתם צריכים משאבים או כסף או מה שזה לא יהיה כדי להתפתח וכאן המטרה של שני הקבוצות זה להתפתח ולהשמיד את הקבוצה השנייה. לאנשים יש COMMANDER אחד שבהתחלת המשחק הוא נכנס ל-CC ^^ והוא רואה משם את כל המשחק במבט של משחק אסטרטגיה מלמעלה. הוא שם מבנים כדי שהאנשים יבנו אותם או נותן לאנשים MEDPACKים או AMMO ונשקים. בקבוצה של ה-A זה יותר מעניין. החייזרים מתחילים כיצור פשוט שנקרא SHULK. אחד החייזרים צריך בהתחלת המשחק להתפתח לחייזר שנקרא GORGE שהוא האחראי לבנות ולהתפתח בקבוצה של ה-A כמו ה-COMMANDER אצל ה-M. החייזרים אמורים להתקיף את האנשים ולשמור על ה-GORGE בזמן שהוא בונה את כל מה שהוא צריך לבנות. אם האנשים מתים אז מחזיר אותם לחיים מבנה כזה שנקרא INFANTY PORTAL משהו כזה ואם החייזרים מתים אז מחזיר אותם לחיים ה-HIVE שלהם כמובן שהמטרה של האנשים זה להרוג את ה-HIVE (יש 3 במפה) ושל החייזרים זה להרוג את ה-IP ^^^ וכל האנשים החיים. זהו זה בקצרה יש מלא דברים ללמוד שם וזה משחק מדהים ששווה לשחק

www.natural-selection.org

TFC: גם אחלה משחק (כל מוד של HL טוב חוץ מ-CS) יש מגוון של מפות. יש שני קבוצות אדומים וכחולים ובמפות מסויימות גם ירוקים וצהובים. יש מפות סתם בשביל הכיף אבל במפות הרגילות המטרה היא פשוט לקחת את הדגל שנמצא במחנה של היריב ולשים אותו במחנה של הקבוצה שאתם שייכים אליה. עושים את זה במגוון דרכים בגלל שיש במשחק מלא CLASSים (סוגים של חיילים).

SCOUT: ה-CLASS הכי מהיר שרץ ולוקח דגלים, יש לו רימון CONC (הוא יכול לקפוץ בעזרתו גבוה והרימון גם מבלבל את מי שזה פוגע בו - המסך שלו מסתובב) ויש לו גם סיכות שמי שדורך עליהם הולך לאט כמו צב ;D

MEDIC: למדיק יש תיק שמרפה חברים ומרעיל אוייבים (מאוד מעצבן) יש לו גם רובה סיכות ושוטגן. יש לו רימון רגיל שעושה בום ו-CONC

SOLDIER: יש לו בזוקה והרבה חיים, הוא גם CLASS אחלה רק שהוא איטי. יש לו רימון רגיל וגם רימון שנפתח ויורה סיכות ואז מתפוצץ.

HWGUY: שחקן עם הרבה מאוד חיים ומשין גן דומה ל-SERIOUS SAM :| יש לו רימון רגיל ורימון אחד שנפתח למלא רימונים וכולם מתפוצצים (מאוד קטלני) בעיקר CLASS למתחילים.

SPY: יש לו סכין עצבנית ובדקירה אחת הוא הורג כל שחקן אם הוא בא אליו מאחורה (אפילו HWGUY עם חיים מלאים) היופי ב-CLASS הזה הוא שהוא יכול להתחפש לכל CLASS מהקבוצה היריבה וכך לא יזהו אותו או שהוא סתם יכול לשחק אותה מת ואז לקום ולדקור מישהו. יש לו רימון רגיל ורימון שאם הוא פוגע במישהו אז הוא כאילו מבולבל וחושב שכאילו באים אליו רימונים מכל מקום ושיורים עליו משהו חמוד :]

ENGINEER: יש לו מן מוט כזה שבעזרתו הוא יכול לבנות מכונת יריה עצבנית ולשדרג אותה (בשביל זה הוא צריך לקחת תיקים ירוקים ולדפוק על המכונה שלו עם המוט הזה. יש לו רימון רגיל ורימון עצבני מאוד שיכול לפוצץ שטח גדול

יש עוד כמה ששכחתי אולי פשוט אין לי כח לכתוב עוד.

NS יותר יפה ומומלץ להוריד ולשחק.

DOD: אחלה של מוד... הוא קצת קשה אבל אחרי שמתרגלים לזה זה אחלה של משחק. הוא די דומה לCS אך הרבה יותר טוב.

זה משחק על מלחמת העולם השניה, הנשקים מאותו הזמן. קיצר שווה מאוד להוריד אחלה של משחק.

www.dayofdefeat.com

פורסם

אחי אני יוכל לשחק במודים האלה עם הcd-key שאני משחק בcs?

ואם הם ניתנים להורדה? אם כן תן לי קישור בבקשה כי אני לא מצאתי אחי.... (לns ולtfc)

ואם משחקים איתם עם התוכנה The All-Seeing Eye?

פורסם

בטח שאפשר

עריכה: אל תוריד NS מחר יוצאת הגרסא החדשה! פשוט תיכנס לwww.natural-selection.org או תחפש בגוגל ותוריד

בקשר לTFC-הוא מותקן ביחד עם HL

פורסם

CS זה נחמד...TFC זה גם נחמד...

NS זה יפה מאוד אבל לא בשבילי...

DOD - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

www.dodmod.com - מומ FUCKING לץ מאוד.

זה לא CS, לא קרוב לCS, זה משחק ריאליסטי שמשחזר את מלחמת העולם השנייה, ממש ממש ממש ממש מדהים.

#dod.israel

Quakenet IRC network. שם זה הבית של הדודרים בישראל :) אתם מוזמנים.

פורסם

כתבתי בהתחלה רק על NS ועל TFC אבל אז בדיוק שסיימתי חבר שלי (HOBGOBLIN) בא אלי ונעלב שלא הוספתי גם DOD אז הוא כתב בעצמו על זה בעריכה ;D

פורסם

רמת תגובות של גיימר (האתר !).

פורסם

רמת תגובות של גיימר (האתר !).

כן... אני זוכר, פעם גיימר היה ה-אתר .. במיוחד פורום תפקידים. היום :\. אני ממש מרחם על המנהלים שם, מתעסקים כל הזמן עם ילדים קטנים בעע.. הרמה כ"כ ירדה :'( . נהרס כל האתר :'( :'(

פורסם

טוב בגלל שלאתר יש שוב בעיות לא מצאתי מקום יותר טוב לכתוב את זה.

HL2 שהיה אמור לצאת ב30 בספטמבר נדחה לתאריך לא קבוע ב2003, כנראה לקראת החגים.

Vivendi Universal says that Valve is now scheduled to complete the game in time for the holidays.

When Valve announced Half-Life 2 in early May, some were surprised by Valve's firm insistence that the game would be ready to ship on September 30. Today we received word from the game's publisher, Vivendi Universal, that Half-Life 2's release has been delayed until later this year. Without commenting on the delay, a Vivendi Universal representative reaffirmed that the game would ship this year, sometime during the holiday season.

http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2/news_6072668.html

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים