פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אני לא זוכר שראיתי שיש מולטי פלייר ב hl2 ,כל הזמן מדברים רק על הגרפיקה וכמה שהוא מתחרה ב דום 3 וכאלה... האם יש למשחק מולטי פלייר? בבקשה להוכיח :(ציטוט או מאמר) תודה לכולם.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים האמת אין לי כוח לצטט לך אז פשוט תסתמך על זה שאני אומר לך שיהיה מולטיפלייר, אחד המפתחים טען אפילו שיימסרו גרסאות פיתוח מיוחדות ליוצרי מודים כדי שהמשחק יישאר דומיננטי כמו הראשון ברחבי משחקי הרשת,ולמה שלא יהיה מולטיפלייר? אם בראשון זה עבד כל כך טוב אז בשני זה אל יעבוד? + כל השיפורים והגרפיקה והפיסיקה החדשה אז המולטי של 2 אמור להיות מדהים.אולי לא שמת לב פשוט לפרסומים על מולטיפלייר מכיוון שהתעמקו בגרפיקה של המשחק ובכל מה ששיפרו למשחק יחיד כך ששכחו קצת את מימד משחקי הרשת אבל אתה יכול לסמוך עליי בעיניים עצומות שיהיה מולטיפלייר ואף מעולה! ;D
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים בדיוק מה שאני רציתי לדעת אם יש מולטיפלייר אני בטוח קונה את המשחק הזה. אני מקווה שהוא יהיה מדהים כמו הראשון (אני משחק בראשון 5 שנים) ;D
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר המולטי פלייר של hl נחשב כל כך טוב אני לא מבין למה?! לא היו עוד משחקי גוף ראשון למולטי פלייר שכשה זה יצא? והגרפיקה שלו לא מי יודע מה...
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אם עדיין לא ניסית אני ממליץ לך לנסות עכשיו לפני שיצא HL2 זה מולטי מדהים ויש טונה מודים אם בא לך אני יכול להמליץ לך על כמה וללמד אותך לשחק אתה תתמכר בשנייה
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר שיחקתי ב csלא משהו,לדעתי משחקים כמו sof2 אמריקנס ארמי,rctwet וכאלה יותר יפים למולטיהדבר היחיד שטוב ב cs זה שיש תמיד שרתיםתגידו אתם יודעים משהו על raven shiled החדש? איך הוא במולטי (לא גירסת הדמו)
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים CS זה אכן מוד דפוק ואני שונא אותו :-X תנסה לשחק ב-TFC או NS כמה שזה נראה לך מפגר ומכוער בהתחלה אתה תתמכר ולא תפסיק לשחק ;D כל מה שצריך זה רק ללמוד איך משחקים
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר off topic:איכס פירסומות במפרט המחשב בhwzone,איך דברים אלו קוראים פה :-\.אתם יודעים לא כל דבר צריך להיות באתר רווחי...
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אחי אתה יכול להסביר על שתי המודים האלה? (tfc ו ns) אני משחק קבוע בcs אבל אף פעם לא שמעתי על שתי אלא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.