עבור לתוכן

המלצה למסך LCD 32 אינץ' Full Hd למחשב בתקציב של 3-4K +-

Featured Replies

פורסם

שלום..

רציתי קודם כל לדעת איך המחיר נע במסכים מן הסוג הזה?

32 אינץ' ,עם תמיכה של FULL HD, וכו'..

המסך מיועד בעיקרון לחיבור במחשב.

לא להרבה משחקים, בעיקר סרטים ושימושים אחרים.

עכשיו גם רציתי לדעת דבר מאוד חשוב - איזה מרחק אני צריך לשבת מול מסך כזה?? כי אני לא יודע אם יש לי ממש מקום ואיפה אני הולך לשים אותו/לתלות או להעמיד על שולחן ולא רוצה להרוס את העיניים

אני צריך המלצה למסך טוב מהסוג שאני מדבר עליו.. האם זה מחיר מוגזם?

ראיתי בעיתון 42" ב4200¤ בקושי. (סמסונג, טושיבה, LG וכו')

ועוד בירור: אם אני אביא 42", איזה מרחק אני צריך לשבת ממנו? איך בכלל מחשבים את זה?

ועכשיו קטע חשוב.: יש לי כרטיס מסך GT 7600 256MB 128BIT על AGP 8X... יש לו 21 פין כניסה. אבל אני יודע שהוא לא תומך בפול HD.. מה אפשר לעשות בנידון? האם אני בכלל אוכל לחבר את הLCD הזה לכרטיס מסך? אני אוכל אהנה ממנו גם עם הכרטיס הזה?

אם לא, כנראה אני צריך להחליף את כל המחשב. למה יש לי לוח אם ישן, ASUS P4P800, שיש לו תמיכה רק בAGP. ואם אני מחליף לוח, אז אני צריך להחליף גם להחליף כרטיס מסך, וזכרונות(DDR 1 יש לי), ובקיצור עוד אלף ואחד דברים

מה אפשר לעשות?

פורסם

שלום לך,

כ.מסך בכל מקרה תצטרך להחליף לדגם יותר חדיש ואיכותי שיתמוך ברזולוציות המטורפות הללו של מסך בגודל 32" או 42" כמו שאתה רוצה.

בקשר לחיבורים ישנם מתאמים שונים שיכולים להתחבר וכיום ישנם מסכים שבאים גם עם חיבור DVI שיכול להתחבר ישירות לכ.מסך (שוב עדכני).

תחכה לעוד תשובות של חברי פורום.

פורסם

מאיפה אתה יודע שהכרטיס שלך לא תומך ב-FULL HD?

כי זה פשוט לא נכון.

כל מה ש-FULL HD אומר זה תמיכה ברזולוציה של 1920X1080.

אני לא זוכר שראיתי טלויזיית 32" שיש לה רזולוציה כזו. ובגודל הזה, זה לא כזה משנה. אתה יכול להתפשר על HD READY.

המחשב שלך חלש מידי להציג FULL HD בכל מקרה. אבל אני מאמין ש-HD READY הוא מסוגל (תלוי במהירות המעבד)

פורסם

LCD TV לא מתאימה לשימושים כלליים אלא רק לסרטים/משחקים.

פורסם

מועבר לקולנוע ביתי.

פורסם
  • מחבר

אה.. לא הבנתי לאן נעלם הנושא

היי, תודה לכולם

shainov - כאמור, אם אני אצטרך להחליף כרטיס מסך, אני אצטרך להחליף את כל המחשב, ואני לא יודע אם זה ממש אופצייה X:

Gimel - הכרטיס יחסית ישן, בגלל זה אני חושב ככה

אני כיום רואה FULL HD(1080P) על המחשב, ושהכל סגור ואני נותן למעבד הגדרה של הכי גבוהה במנהל משימות זה עובד כמעט בלי תקיעות. יש לי מעבד גם יחסית ישן, פנטיום 4 - 3 ג'יגה הרץ עם אוברקלוק ל3.6... אבל בכל זאת הוא מצליח לשרוד את זה

אני לא יודע לאיזה FULL HD אתה מתכוון, אני מדבר בכל אופן על סרטים שהם 1080P ושוקלים בסביבות 6-7 GB ולפעמים יותר. (כנראה לא "FULL HD אמיתי" , ששוקל 25-50 ג'יגה אני מניח) הרזלוצייה לרוב היא 1920 על 1040... ועוד עם מסך קטן 19" של סמסונג(940BW.. מסך רחב)

הכל עובד בסדר ככה.. אני מתכוון לראות בעיקר כאלה, לא את הגירסאות הענקיות ממש..

dennis14 - מה זאת אומרת? שהתכוונתי "שימושים כלליים" אז התכוונתי כמו בכל שימוש במחשב. גלישה באינטרנט, התכתבות, וכו'... מה זה לא יהיה טוב?

ומה בנוגע לשאלות:

איזה מרחק אני צריך לשבת מול מסך כזה?? כי אני לא יודע אם יש לי ממש מקום ואיפה אני הולך לשים אותו/לתלות או להעמיד על שולחן ולא רוצה להרוס את העיניים
ועוד בירור: אם אני אביא 42", איזה מרחק אני צריך לשבת ממנו? איך בכלל מחשבים את זה?
פורסם

בגלל הבהירות המוגזמת וגודל הנקודה שלה ה - TV לא ממש טובה לאינטרנט/התכתבות.

תקרא את הדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392796.0

פורסם
  • מחבר

וואלה מעניין, תודה שהפנית אותי לנושא.

אז מה כדאי לעשות? אולי להביא 24/26" LCD למחשב וזהו?

אחד שיהיה מסוגל ל1920 על 1080, ויהיה לכל השימושים שלי...

אני לא מבין איך יש לי חבר שעובד עם טלויזיה 32" גם לסרטים, גם להתכתבויות, גם למוזיקה וגם להכל(ועוד חברה ג'ינרית כזאת). זה הורס את העיניים או מה?

אני צריך המלצה .....

וכמובן לא אצטרך להחליף את הכרטיס מסך בשבילו... (וכל המחשב בדרך היות ואותם מגבלות X: )

שיכנס ב21 פין או משהו..

כמו כן אדגיש שוב , כמה מרחק מספיק ממסך כזה(24/26) שאני אשב?

תודה

פורסם

אני לא רואה ממש טעם בקנייה של מסך גדול עם המחשב שלך.

סרטי FULL HD לא תוכל לראות, משחקים אמרת שאתה כמעט ולא משחק.

פורסם

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו שבאמת טוב לשימוש עם מחשב זה זה

Samsung T240HD

זה קודם מסך מחשב ואח"כ טלויזיה.

רזולוציה FHD, שלושה חיבורי HDMI, אחד DVI, אחד קומפוננט ואחד סקארט.

אצלנו בחנות יש אותו (באג דיוטי פרי, 2500 ש"ח) ורואים בו מדהים (למרות שאצלנו רשום שהוא 25.5 אינץ', אני לא יודע אם זה בדיוק אותו דגם)

כמו שאמרו לפני, טלויזיות הם נוראיות לאינטרנט וכו', יש להן בעיה עם טקסט שהוא ברוחב פיקסל, הן בעיקר לסרטים.

מה שאתה צריך, כמו שהמלצתי, זה מסך מחשב שהוא גם טלויזיה ולא הפוך.

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שאני יכול להמליץ עליו שבאמת טוב לשימוש עם מחשב זה זה

Samsung T240HD

זה קודם מסך מחשב ואח"כ טלויזיה.

רזולוציה FHD, שלושה חיבורי HDMI, אחד DVI, אחד קומפוננט ואחד סקארט.

אצלנו בחנות יש אותו (באג דיוטי פרי, 2500 ש"ח) ורואים בו מדהים (למרות שאצלנו רשום שהוא 25.5 אינץ', אני לא יודע אם זה בדיוק אותו דגם)

כמו שאמרו לפני, טלויזיות הם נוראיות לאינטרנט וכו', יש להן בעיה עם טקסט שהוא ברוחב פיקסל, הן בעיקר לסרטים.

מה שאתה צריך, כמו שהמלצתי, זה מסך מחשב שהוא גם טלויזיה ולא הפוך.

היי, תודה לך על ההמלצה

באמת שמעתי שזה מסך טוב.

אני צריך קודם כל שיהיה מסך מחשב, טלויזיה הרבה פחות חשוב. אני לא הולך לחבר אותו לאיזשהו ממיר.

בעיקרון אני הולך לראות הרבה סרטים וסדרות, אבל כמעט 100% רק מהמחשב. 720P, וגם 1080. איך המסך יהיה לי?

כמובן אני מחבר אותו בחיבור DVI, כי זה מה שיש לי. אין לי HDMI.

26" זה מצוין, עדיף על ה24" 2433BW.

ההפרש של 300 שקל + - בין הT260 לT260HD זה בגלל שיש לו HD ומסגרת יותר מעוצבת ויפה?

שווה את ההצדקה אני מבין.

דניס, כן, במחשבה שניה אתה צודק.. אני כנראה אלך על המסך הזה. אבל איזה מרחק צריך לשבת ממנו יש לך מושג?

PT - אולי אתה יודע?

תודה.

פורסם

דניס, כן, במחשבה שניה אתה צודק.. אני כנראה אלך על המסך הזה.

אתה סותר את עצמך.

אני כתבתי שאין לך שום טעם לקנות מסך גדול לפי המחשב שלך והשימושים שלך.

אגב, ההבדל בין ה - T260HD ל - T260 זה TV TUNER שמובנה בראשון (וגורם ל - INPUT LAG משמעותי מה שהופך את המסך ללא מומלץ בכלל למשחקים מהירים).

פורסם
  • מחבר

למה אבל? 26 אינץ' לא כזה גדול כמו 32 או 42 LCD של TV שתיכננתי להביא אבל הסתבר שלא כדאי להביא למה זה יעשה לי בעיות בטקסט עם הבהירות הגבוהה שיש שם.

יש לי 19" דגם 940BW כבר מעל שנתיים, -גם של סמסונג ואני רוצה לשדרג למסך יותר גדול.

בעיקרון אמרתי לך, זה הרבה סרטים וסדרות פחות משחקים אבל מי יודע מה יהיה בהמשך ..

ממה שאני מבין ממך, אתה בעצם אומר שהמסך T260HD יש לו TV TUNER מובנה ואם בעתיד הקרוב אני ארצה לשחק "במשחקים מהירים", זה לא יהיה טוב בשבילי? בגלל הלאגים שזה יצור לאותם משחקים?

המסך יהיה טוב רק לגלישה, סרטים וסדרות?

אוף אני לא יודע כבר מה לקחת.

פורסם

מה שאני אומר הוא שמסך גדול הוא טוב יותר למשחקים (אמרת שלא חשוב לך) וסרטים (אתה במילא לא יכול להריץ FULL HD על המחשב שלך).

ולשאר השימושים אין סיבה לשדרג למסך גדול ואפשר בקלות להסתפק ב - 22 זול (שמתאים יופי לסרטי 720P).

אתה פשוט לא תוכל לנצל את היתרונות של ה - 24/26...

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה מסך גדול יותר? זה בשביל זה..

כאמור בעיקר לסרטים וסדרות.. לא כל כך למשחקים כמו שאתה אומר שמסך גדול טוב למשחקים.

ולמה המחשב שלי לא יכול להריץ FULL HD?

הוא מריץ...

כתבתי בהודעה קודמות:

אני כיום רואה FULL HD(1080P) על המחשב, ושהכל סגור ואני נותן למעבד הגדרה של הכי גבוהה במנהל משימות זה עובד כמעט בלי תקיעות. יש לי מעבד גם יחסית ישן, פנטיום 4 - 3 ג'יגה הרץ עם אוברקלוק ל3.6... אבל בכל זאת הוא מצליח לשרוד את זה

אני לא יודע לאיזה FULL HD אתה מתכוון, אני מדבר בכל אופן על סרטים שהם 1080P ושוקלים בסביבות 6-7 GB ולפעמים יותר. (כנראה לא "FULL HD אמיתי" , ששוקל 25-50 ג'יגה אני מניח) הרזלוצייה לרוב היא 1920 על 1040... ועוד עם מסך קטן 19" של סמסונג(940BW.. מסך רחב)

הכל עובד בסדר ככה.. אני מתכוון לראות בעיקר כאלה, לא את הגירסאות הענקיות ממש..

הכוונה לסרטים האלה... אני לא יודע איך אתה קורא לזה. אני לא הולך להביא בלוריי מקוריים ולראות סרטים של 25-50 ג'יגה.. תבין.

מדובר על כאלה בעיקר.. ויש המון. ככה שהמסך סה''כ יכול להיות טוב בשבילי, גם אם אני אחבר אותו בDVI ולא אראה את מלוא הביצועים. נכון?

לגבי משחקים - נניח בעתיד הקרוב כמו שאמרתי ארצה לשחק וכו'. איך המסך הזה(T260HD) בשביל משחקים מהירים? אמרת הוא עושה לאגים בכלל הTV TUNER. זה עד כדי כך חמור? יש לך אולי סרטון שמראה את זה?

אני רוצה מסך שיהיה טוב לרוב השימושים.. גם אם הם ייעשו רק עוד שנה מעכשיו. (שאולי בעוד שנה בכלל אני אשדרג את המחשב ויהיה כרטיס מסך שיש לו HDMI , ופתאום אתחיל לשחק הרבה וכו')

22" לא מספיק לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים