עבור לתוכן

בעייה בכרטיס קול OB או בכרטיס החיצוני אותה בעייה

Featured Replies

פורסם

אז ככה המחשב עולה והכל עושה תצלילים של המערכת הפעלה והכל אבל אז משתתק אין קול ובמדיה פלייר הוא רושם שיש בעייה ..

נכנסתי להגדרות צילילם לא מופיעה שם בחירה של התקן . הבעייה חוזרת על עצמה גם כאשר אני מחבר כרטיס חיצוני ומתקין דרייברים,

הוא עולה עושה תצליל של המחשב שעולה ואחר כך משתתק ומראה אותה בעייה..

אין לי מושג איפה לעשים את זה אפשר בבקשה להעביר את זה עם לא קשור לפה לפורום המתאים

תודה מראש AMIT_R

פורסם

מה הולך בתוך המערכת... אחרי שהוא עולה...

הרשמקול בTRAY מופיע ?

אתה יכול לשלוט על הווליום ?

הוא מזהה התקני סאונד?

וכשאתה אומר מראה אותה בעיה ... למה אתה מתכוון - יש הודעת שגיאה של WINDOWS ? הודעת שגיאה של התוכנה ?

אם תוכל להביא תמונות מסך של ההודעה או לשכתב אותה זה עשוי לעזור לנו לעזור לך לפתור אותה .

תבדוק גם מה המצב של הסרביס WINDOWS AUDIO אם הוא פעיל..

פורסם
  • מחבר

ברגע שהמערכת הפעלה עולה יש תצליל הזה שהיא עושה שהיא עולה.. (הצליל הרגיל) כאילו הכל בסדר..

אי אפשר לשלוט על הווליום הוא רושם שיש בעייה עם התקן הקול..

בהגדרות של הסאונד (צלילים והתקני שמע) כל האפשרויות לא פעילות הוא לא מזהה התקנים..

למרות שעם אני הולך שם לקטגוריה של חומרה הוא כן מזהה את הכרטיס (השם של הכרטיס מופיעה שם) והוא מוגדר כפעיל..

בהתקנים שלי הוא מזהה את הכרטיס הפנימי אבל רושם את השם שלו בג'יבריש ..

(את הכרטיס החיצוני הוא מזהה רגיל) ניסינו לכבות את הכרטיס הפנימי בביוס ואז הופיעה רק החיצוני אבל הבעייה נישארת..

(ההודעה במדייה פלייר זה התקן הקול אינו נימצא או אינו תקין או נימצא בשימוש על ידי תוכנה אחרת.. משהו כזה אני לא יושב כרגע על המחשב הזה אני במחשב אחר .. אני יעלה הודעה עם התמונה בערב..)

פורסם

טוב תבדוק גם את הWINDOWS AUDIO סרביס... תראה שהוא באמת פעיל...

אני משער שזה איזשהו וירוס/משהו זדוני שכן אתה אומר שהמחשב עולה אז יש סאונד...וההתקן עצמו מזוהה כפעיל

ניסית להריץ אנטי וירוס ו SPYBOOT או תוכנות דומות ?

אתה לא מריץ במקרה שתי מערכות הפעלה כמו נגיד אובנטו וWINDOWS ?

פורסם
  • מחבר

ממ לא יש רק את הXP .. כנראה שזה איזה תוכנה שנכנסה למחשב אבא שלי התעסק פה עם איזה תוכנת המרה (רצה לצרוב איזה מצגת שהוא והוריד כמה דברים כנראה שעל הדרך זה נכנס )..

מחר המחשב הולך לחבר של של אבא שלי.. (הוא מתעסק בדברים האלה) ניראה מה יהיה..

אני יעדכן כן פה..

תודה:]

אבא שלי פירמט את המחשב והכל עובד אפשר לינעול תודה לעוזרים:]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים