עבור לתוכן

שידרוג כרטיס זיכרון מ 512 ל ?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי כרטיס זיכרון מסוג DDR CL 2.5 בעל מהירות של 400 MHZ ברצוני לרכוש כרטיס נוסף.

השאלה שלי מה זה ה CL? האם זה משנה אם אני ירכוש כרטיס של CL 3 או כרטיס של CL 2.

עוד דבר: הכרטיס שלי הוא 512 MG ויש לי עוד מקום פנוי לכרטיס אחד כמה נפח כדאי לי לקנות?

והאם אין בעיה שכרטיס אחד יהיה למשל עם 1024 מגה זיכרון והכרטיס השני עם 512?

או שאני חייב ששני הכרטיסים יהיו בעלי אותו נפח זיכרון?

אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.

פורסם

מה המפרט המלא?

בכל מקרה לא ממש משנה איזה CL תקח, הזכרונות יעבדו לפי ה CL הנמוך מביניהם. במילים אחרות קח כמו שיש לך עכשיו.

אם אתה רוצה לנצל דוואל צ'אנל (שיפור קטן בביצועים) אז תקנה עוד סטיק של 512MB (כמובן במהירות DDR 400MHZ)

אם תשתמש בתוכנות שידרשו יותר נפח, לך על ג'יגה.

בכל מקרה אני מאמין שמחשב ישן גם ככה יגביל תוכנות שמנצלות יותר מג'יגה זיכרון, אז פשוט תחסוך קצת כסף ותהנה מדוואל צ'אנל - לך על עוד סטיק של 512MB.

פורסם
  • מחבר

אינני מבין למה אתה צריך את המפרט המלא?

האם תוכל להסביר לי מה זה ה CL?

פורסם

יש הסבר על זה בסטיקי

אין מה להנות מ-Dual Channel גם ככה, קנה מה שהתקציב מאפשר ושהלוח תומך- 1GB או 512MB.

(ומן הסתם לפי הדרישות)

פורסם

אני עובד עם מערכת הפעלה XP ואני רוצה לשפר למחשב צת את הביצועים בכדי שאני אוכל למשל לעבוד בוא זמנית גם אם האימיול ותוכנת המסנג'ר.

דרישת המינימום לXP היא 64 מגה זיכרון

עם 512 מגה הוא אמור פשוט לטוס.. ובטח שלא להיבהל מאימיול ומסנג'ר..

אם המחשב שלך איטי עם 512 מגה זיכרון, הייתי בודק קודם מה מצב ההארדיסק, בדרףך כלל הוא צוואר הבקבוק במקרים האלה..

פורסם
  • מחבר

הדיסק הקשיח שלי חדש לגמרי.

פורסם

כשמעמיסים אימיול, מסנג'ר וגולשים באינטרנט אז המחשב דיי נחנק רק עם 512MB, מניסיון.

במחשב הישן, כששדרגתי לג'יגה, הביצועים השתפרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים