פורסם 2009 במרץ 1716 שנים יש לי בעיה עם מחשב (לא שלי).כשהוא עולה הוא כותב :Windows XP could not start because the following file is missing or corrupt:\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM וכותב לי גם להכניס את הדיסק של הוינדוס וללחוץ על R .כשאני בRC הוא מבקש סיסמה למרות שאין .לחצתי אנטר בלי לכתוב סיסמה וזה כותב שהסיסמה שגויה .יש דרך לסדר את הבעיה של הסיסמה או לתקן את הRegistry הפגום ?בלי לפרמט .
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר אני זוכר שזה לא מוחק את הקבצים ,אבל מה זה עושה עם הדרייברים והתוכנות ?
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים מחבר אני יכול לעשות תיקון מהדיסק שלי (גרסה אחרת של ווינדוס) ?זה לא דופק את הווינדוס או משהו?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר נראה לי שהמחשב אבוד .ניסיתי לעשות תיקון וזה לא מזהה את הקוד.ניסיתי גם להכניס את הקוד הראשון (הקוד של הווינדוס המקולקל) והוא לא מזהה.עכשיו התקנתי על דיסק קשיח אחר (שלי) עוד ווינדוס . יש איזה דרך כלשהי לסדר את זה ?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים ניסית לעלות במצב בטוח ולהשתמש בשחזור מערכת?\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM מגובה על ידי system recovery
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר ניסית לעלות במצב בטוח ולהשתמש בשחזור מערכת?\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM מגובה על ידי system recoveryהוא ניתקע בטעינה כשאני בוחר מצב בטוח.מה זאת אומרת "לא מזהה את הקוד"?כתוב שהProduct Key חסר-תוקף .
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר כן .אני גם התקנתי את המערכת הזאת על דיסק קשיח אחר ,ככה שזאת לא הבעיה .אני כבר מוכן לגבות את הקבצים ולפרמט ,אני רק רוצה לברר עם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט .
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים אין שום היגיון של סריאל של המערכת שהותקנה לא יעבוד בהתקנת תיקון אלא אם כן יש רק שגיאה בהקלדה.
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר אני ינסה לעשות תיקון עם הסריאל והדיסק המקורי שאיתו הותקן המחשב מהתחלה .וגם יש בעיה מוזרה -שעושים תיקון התצוגה קופצת ונמרחת בכל המסך .שמתי כרטיס מסך (היה מובנה) והקטע שהוא נמרח מסתדר אבל עדיין יש קפיצות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.