עבור לתוכן

בעקבות כתבה YNET התקנתי Folding@home , ממליץ

Featured Replies

פורסם

בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html

התקנתי Folding@home

http://folding.stanford.edu/

מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות)

אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process

( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים

הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)

פורסם

תוריד גם את התוכנה ל GPU

פורסם

מאיפה מורידים את התוכנה לGPU?

פורסם

התוכנה לא פוגעת בביצועים ובאינטרנט? אין איתה תוכנות סמויות למיניהן?

פורסם

אין.

פורסם

הורסים את הכרטיס\מעבד יותר מהר, נסיון רב שנים ומוכח עם SETI@HOME

פורסם

בטח הוחצנים שלחו עם האותות רדיו גם קוד בינארי שגורם למעבד להתפוצץ :smile1:

פורסם

עם כל הכבוד לחוצנים ולהשלכות המדהימות של גילוים, הרי גם אם נגלה אותם לא נוכל לעשות עם זה כלום בימי חיינו.

עדיף לתרום את החישובים למשהו שיכול לעזור לנו/לאחרים בשנים הקרובות, כמו חישוב טעם הגלידה המושלם או משהו כזה.

פורסם

טוב אני מריץ את זה אבל בהנחיות לגבי האופציה של Do NOT lock cores to specific CPU רשום:

Do NOT lock cores to specific CPU : If you have more than one core, checking this will allow the client to use any free CPU/core. If it is left unchecked, it will only use one core no matter if others is free or not.

אפשרתי את האופציה ואני מקבל את זה - עיקר העבודה רק על 2 ליבות?

cpuusage.th.jpg

פורסם

התוכנה עושה בעיות בתוכנות מסך מלא. איזה 3 חודש ניסיתי להבין למה הם לא עבדו. עד שבסוף מחקתי את התוכנה ווואלה!

פורסם

אפשר להגדיר שזה יעבוד רק בזמן SCREENSAVER.

ככה יהיה לזה 0 השפעה על העבודה שלכם עם המחשב.

פורסם

הורסים את הכרטיס\מעבד יותר מהר, נסיון רב שנים ומוכח עם SETI@HOME

עוד מישהו שמע על זה? יש דברים בגו?

פורסם

ברור שיש.... כל דבר שאתה מעביד אותו קצת יותר ימות יותר מהר זה לא חדש וזו דרכו של הטבע השאלה היא באמת מה זה מואץ אם בכל מיקרה אני מניח שרוב האנשים פה מחליפים מחשב כל שנה-שנתיים זה לא באמת משנה.. מעבדים אמורים להחזיק משמעותית הרבה יותר מזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים