פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אני לא מחפש את התוכנה שמראה את הסיסמאות מאחורי הכוכביות אני מתכוון יותר לתוכנה שתציג לי כל סיסמא שהוקלדה בדפדפן אשמח אם תעזרו לי תודה
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אם אתה עם פייר פוקס אז toolspreferencessecuritysaved passwordsshow passwordsyesוזהו זה יציג לך את כל הסיסמאו השמורות בדפדפן.אני רק לא סגורה אם בחלזונות זה tools או edit אבל עד כמה שאני זוכרת ההגדרות בחלזונות נמצאות בtools
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר ואם לא סימנתי וי בשמירה זה נעלם לתמיד?אין תוכנה שמוצאת את כל הסיסמאות שהוקלדו גם אלה שלא נשמרו?
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר תעזרי לי בבקשה תמצאי לי תוכנה שעושה את זה אפילו בתשלום רק שם אני ימצא כבר דרך להשיג
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים דוא"ל בדפדפן או תוכנה?רוב ספקי שרות הדוא"ל גם נותנים אפשרויות של שיחזור סיסמה.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר דוגמא:אחותי נכנסה מהמחשב שלי לאימייל ולא שמרה סיסמא האם אפשר לגלות אותה?בטוח היא שמורה על איזה קובץ
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים אתה לא יכול להשיג וכך זה ישאר כל הכבוד לאחותךזה קצת חדירה לפרטיות לא? ואם זה היה בן אדם זר ושמור אצלו כרטיס אשראי שם??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.