עבור לתוכן

יש המלצות איך לשפר את הכתיבה המחורבנת שלי באנגלית בחינם ?

Featured Replies

פורסם

אולי לשמוע מוזיקה באנגלית? זה יכול לעזור..(או שהציעו,לא קראתי את העמודים הקודמים:S)

• תגובות 108
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך זה יעזור לו ללמוד לאיית?

פורסם

קריאת הlyrics של אותו שיר? למרות שלא נראה לי שלמישהו יש כוח לזה:x

פורסם
  • מחבר

I am sorry for not to write sooner

my fucking stinky job was hard this week

i think tomorrow i have more time on my hands

יש לך קצת בעייה בזמנים:

i am sorry for not writing sooner

my fucking stinky job was hard this week

i think that tomorrow i will have more time on my hands

זה כיף, אני מרגיש כמו candy can do it!

i am sorry for not writing sooner my fucking stinky job

was hard this week u think that tomorrow i will have more time on my hands

it fun

i file like candy can do it

fenks fur yor elap

פורסם

איך לכל הרוחות אתה מגיע מThanks לFenks?! מילא tanks או tanx או משהו בסגנון כמו כל דיסלקט נורמאלי, ראיתי אנשים שרושמים בצורה עילגת בגלל דיסלקציה אבל זה פשוט כבר גובל בפיגור שכלי. דיסלקטים לא מסוגלים להתאים את מה שהם קוראים או שומהים להגיות נכונות, מה שיוצר מצב של סיקול אותיות, שגיאות כתיב בכל הנוגע לSyllables למשל במקום לכתוב position הם יכתבו posision, אותו הדבר עם help וealp ההגיה של שני "המילים" הללו לא קרובה ללהיות דומה..

פורסם

איך לכל הרוחות אתה מגיע מThanks לFenks?! מילא tanks או tanx או משהו בסגנון כמו כל דיסלקט נורמאלי, ראיתי אנשים שרושמים בצורה עילגת בגלל דיסלקציה אבל זה פשוט כבר גובל בפיגור שכלי. דיסלקטים לא מסוגלים להתאים את מה שהם קוראים או שומהים להגיות נכונות, מה שיוצר מצב של סיקול אותיות, שגיאות כתיב בכל הנוגע לSyllables למשל במקום לכתוב position הם יכתבו posision, אותו הדבר עם help וealp ההגיה של שני "המילים" הללו לא קרובה ללהיות דומה..

dude...

בכל מקרה אני לא יכול להבין איך אדם שגולש באינטרנט ורואה טלויזיה יכול להכשל בכזאת רמה באנגלית.

פורסם

ע ו-ה זה typeO ידוע, שתי ושני מי מהם ומתי אני אף פעם לא יזכור את זה...

פורסם

הפעלת השכל זה דבר מאוד מאוד חשוב בלימוד שפה.

למשן POSITION ו MISSION.

במילה MISSION אפשר לזכור שנעשה שימוש במילה מי"ס"יון שזה בעצם אותה מילה שבשימוש הרבה שפות אירופאיות.

במילה POSITION אפשר לזכור ולקשר עם המילה פוזי"צ"יה או... אופוזי"צ"יה, שזה מצביע על שימוש בT ולא בS.

יש מיליון דרכים לעשות סדר בראש כדי לזכור ולהבין והדוגמאות האלה לאו דווקא מוצלחות או נכונות במיוחד.

החוכמה היא להיאחז בכל שביב של שכל אפשרי כדי להשיג את התוצאה הרצויה.

בשלב מאוחר יותר השכל/זיכרון כבר יודע לזהות מילים שלא מאויתות נכון בלי להיות ממש בטוח.

סוג של: זה לא נראה נכון...

אבל בשלב הראשון צריך לעבוד קשה כדי ליצור קישורים במוח, הרי מה זה הזיכרון והשכל אם לא קבוצת תאים שיש בניהם קישורים.

אז יאללה לקשור קשרים במוח, וכמה שיותר יותר טוב.

גם בזכירת מספרים אני מפעיל שכל בשביל לזכור.

למשל קוד לכספומט של כרטיס VISA.

3646 היה לי את הקוד הזה פעם ולא השתמשתי בכרטיס מאז שהוצאתי אותו אולי חצי שנה.

אבל הצלחתי לשחזר מהזיכרון בגלל ששמתי לב לכמה דברים במספר וזכרתי את הסיפרה 6 כחוזרת על עצמה פעמיים.

1) הוא התחיל בספרה הנמוכה.

2) הוא היה מחולק לשני תאים שמסתיימים באותו מספר.

3) המספר הראשון בתא הראשון היה חצי מהמספר השני.

4) המספר השלישי (הראשון בתא השני) היה גדול ב1 מהמספר הראשון/בתא הראשון.

לכל אחד יש ההגיון המסוים שחזק אצלו בראש ובעזרת שימוש בפעולות שכליות הזיכרון נהיה חזק והמבנה נהיה ברור.

פורסם

אבל אתה אומר שלרדת על קרירין שהוא מפגר זה בסדר?

וה"שני" ו"שתי" (או בעברית, זכר ונקבה) זה "בסדר" שאתה לא יודע? מה זה בסדר? מי קובע את זה?

והTYPO (אפילו היה לך שגיאת כתיב במילה TYPO, כמה אירוני) שהוא ידוע, זה בכלל לא TYPO, זה בדיוק אותה בעיה שיש לקרירין, מחסור באוצר מילים.

הקיצור, תרד מהסוס שלך.

פורסם

לדעתי רוב האנשים שמתקשים בכתיבה/קריאה הם לא למדו לעשות את העבודה השכלית המתאימה להם!!! כדי להבין ולזכור.

מעט מאוד מורים מלמדים שיטות כאלה.

הסוד הכי גדול מאחורי הלמידה/הבנה/זיכרון זה למצוא זווית מעניינת.

אני מכיר עורך דין אחד שיש לו יכולת להפוך כל דבר (גם הכי משעמם שיש) למעניין.

ובגלל התכונה הזאת הבן אדם זוכר הכל.

הוא הורס משחקי טריוויה סדרתי.

לא רק שהוא עונה על כל השאלות תוך רבע שניה, גם יש לו סיפור שקשור לזה.

פורסם

אבל אתה אומר שלרדת על קרירין שהוא מפגר זה בסדר?

וה"שני" ו"שתי" (או בעברית, זכר ונקבה) זה "בסדר" שאתה לא יודע? מה זה בסדר? מי קובע את זה?

והTYPO (אפילו היה לך שגיאת כתיב במילה TYPO, כמה אירוני) שהוא ידוע, זה בכלל לא TYPO, זה בדיוק אותה בעיה שיש לקרירין, מחסור באוצר מילים.

הקיצור, תרד מהסוס שלך.

וואו לקחת את זה קשה, לא שאני בא לסנגר אבל יש הבדל של שמיים וארץ בין להבדיל בין זכר ונקבה לבין איך שקרירין כותב :\

פורסם

לכתוב הערות מעליבות בת'ראד של מישהו שמבקש עזרה זה לא לעניין.

פורסם
  • מחבר

I OPAN TIS TO IMPROVE

YOE DONT ONET TO AELP TONT AELP

the last remnat review

the pc version of this fun and fascinating role playng game is far superior to its xbox360 counterpart

the good

a long epic tale in a fascinating new world

fun uniquely strategic battle system

gorgeous musical score

beautiful art design

the bad

some texture pop -in and screen tearing

battle system can be obtuse

my fucing job awit my no

פורסם

לא הצלחתי להבין אפילו מה ניסית לכתוב.

קודם תלמד אנגלית בצורה מסודרת מהתחלה, אחר כך תעבוד על לשפר את הכתיבה שלך.

אי אפשר לשפר מה שלא קיים.

פורסם

לפי דעתי יש לו סוג כלשהו של דיסלקציה ורוב הסיכויים שההצעות שלכם לא יעזרו, אני חושב שעל מנת לטפל בזה צריך לגשת לטיפול מקצועי שיתאים לו אסטרטגיית למידה בהתאם למידת החומרה שתקבע באבחון. אני מבין שביקשת חינם, אבל אני בכל זאת כותב כי זה חשוב שתהיה מודע לאפשרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים