פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!]1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD)2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח?3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים ההמלצה של כולם לשילוש או בנושא הזה השילוב בוא בין 2500 ו ABIT NF-7אני ממליץ לקחת את NF-7 SL REV.2 שהוא לוח מצווין, חשוב לקחת את REV2 ולא 1 או אחר
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים מחבר קודם כל לא עניתם על השאלות שליעכשיו הייתי רוצה לדעת למה ABIT ולא אסוס וכמה הלוח הזה עולה?
פורסם 2003 ביולי 2422 שנים אני מעוניין לקנות את הלוח אם הבא: Asus A7N8X Deluxe [עריכה - לא לפרסם חנויות!]1 האם הוא תומך במהירות של 400MHZ (למעבדים העתידיים של AMD)2 אני כנראה הולך על הבארטון 2500,האם הוא מתאים ללוח?3 איך הכרטיס קול של הלוח הזה4 מה אתם אומרים על הלוח הזה מבחינת איכות ומה שהוא נותן,ואל תגידו לי שלא כדאי לקנות אותו בגלל המחיר כי אני הולך להביא אותו מארה"ב אבל אם תוכלו לתת לי דגמים של לוחות באותה הרמה אני אשמח ללמוד משהו ואולי אחליט אחרת כי אני ממש חדש בתחום.1. כן2. כן3. מצויין4. אל תיבא לוחות אם, לא תהיה לך אחריות ויכולות להיות בעיות איתו ולהחזיר להם זה בעיה.ABIT NF-7 נחשב לאחד הלוחות הטובים ביותר שיש, REV 2 מציין שהוא חדש יותר ותוקנו בו בעיותNF-7 SL הוא בדיוק כמו הרגיל רק שעם כ. קול קטלני ותמיכה ב-SATA עדיף תמיד לקנות REV2 ולא 1המחיר בארץ בערך 660+-האסוס הוא סתם יקר עדיף NF-7 SL REV2
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.