פורסם 2009 במרץ 1516 שנים קניתי מIQPC את ה4 גיגה של G SKILL. אחריות לכל החיים, עלה רק 245 ש"ח. עכשיו אני בויסטא על 5 גיגה מהירות של ה4 גיגה היא 800MHZ, אבל הגיגה הנוסף הוא 667MHZ... אבל בכל אופן בגלל האוברקלוק של המעבד, הDRAM FREQ על 418MHZ
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים תתחדש, אבל זה נגד החוקים לפתוח כזה נושא.ואני מקווה שאתה על 64BIT ולא על 32BIT.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר תתחדש, אבל זה נגד החוקים לפתוח כזה נושא. ואני מקווה שאתה על 64BIT ולא על 32BIT. למה אסור לפתוח נושא? נושא המלצה \ התלהבות וכן אני על 64 ביט כמובן
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים # הודעות סתמיות וחסרות תוכן (לרבות הודעות המצטטות הודעה אחרת ללא תוספת תוכן), או כל סוג של ספאם, לא מקובלים. דאגו לפתוח דיונים ולפרסם הודעות בעלות תוכן ומטרה. אנא הימנעו מפרסום הודעות ללא כל תועלת לדיון. למשל, ציטוט הודעה קיימת ללא שום תוספת תוכן, לא תורמים דבר לדיון, ולכן נחשבים להודעת ספאם. אם יש לכם דעה דומה לזו של אדם אחר, הרחיבו אותה. ואם אין לכם איך, הימנעו מלהגיב. זכרו: מעט הודעות איכותיות עדיפות על הרבה הודעות ספאם. כמו כן, ת'ראדים ללא מטרה, שנועדים רק כדי לומר משהו כמו "קנו לי מחשב חדש!" אסורים בהחלט. מטרת הפורום היא דיונים, ולא הצהרות.זה למה אסור.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים ^בידיוקהעניין אבל שהזיכרונות לך ירוצו לפי הזיכרון הכי איטי...ז"א שכל הזיכרונות שלך עכשיו על 667MHz
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר זה למה אסור. אה טוב סליחה ^ בידיוק העניין אבל שהזיכרונות לך ירוצו לפי הזיכרון הכי איטי... ז"א שכל הזיכרונות שלך עכשיו על 667MHz כן אבל גם הזיכרון 667 MHZ עשה OC והוא עכשיו על 840 MHZ, אז זה אומר שכל הזכרונות על 840 MH?
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים מחבר אהההאם כך אז כן...איזה חברה ואיזה היט סינק הזכרונות האלו?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4828המחיר קפץ ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.