פורסם 2009 במרץ 1716 שנים לא הייתי בונה על זה! הבעיות של הנייר טואלט זכורות לי טוב מאוד משיבטה זה בסדר אפשר לנגב עם עלה
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אוקיי חברייה,תודה לכולכם,זה מה שארזתי:2 זוגות מכנס ארוךחולצה פיג'מתיתמגבונים לחיםטאלקמציתמראה בלתי שבירה10 תחתונים6 גרביים6 חולצות(4 קצר,2 ארוך)שק כביסהתיק רחצה: מברשת שיינים, שמפו, משחת שיינים, מראה ליגלוח, סכין גילוח,דאודורנט,מי פהכפכפיםפנס2 מנעוליםלורדשעון7 פלסטריםנייר דבק לפלסטריםרשיון נהגיהעטכסף קטןפנקס עם מס' חשבון(להוסיף מספרי ת.ז. של הורים ואחי)טלכרט4 גלילי נייר טואלטשכחתי משהו?לקחתי משהו מיותר?בעיקרון אני מתגייס מחר בתקווה לא לסגור שבת ראשונהמצד שני יש לי חבר שסדר ראשונה (הוא עושה טירונות 02)
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים אני לא יודע איך אתה מתפקד בשרותים אבל אני הייתי מביא פי2 נייר ממה שאני הייתי משתמש בזמן רגיל .ובקשר לחולצות אני גם לא יודע כי אתה הולך להזיעה לא קצת אז הייתי מביא עוד קצת (אלה אם כן אתה חוזר הבייתה בשבת).
פורסם 2009 במרץ 2316 שנים מחבר אני מקבל עוד 3 גופיות ו3 חולצות,אני מאמין שזה יספיק לי גם אם אני אסגור שבת ראשונה,בתקווה שאני לא אסגור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.