עבור לתוכן

מונסון בהופעה- מי שבא ברוך הבא :)

Featured Replies

פורסם

אוקי!

אבא שלך מוזיקאי, לא אתה, אבל זה לא העיניין, יש לך זכות להביע דעה / לקבוע לעצמך טעם.

כפי שצינתי אני פאנבוי של גילמור ושל רוק קלאסי וזה מה שאני מנגן ,שומע ויוצר, אבל אני לא פוסל שוםפ דבר אחר שהוא טוב.

• תגובות 35
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סיימון אתה על הטלקאסטר? או על המטושטשת?[br]פורסם בתאריך: 20.03.2009 בשעה 20:56:41

חחחחחחח...

אני ממש מציע לך לדעת עם מי אתה מדבר לפני שאתה שופט, אבא שלי מוזיקאי ותאמין לי שאני מבין הרבה הרבה במוזיקה.

אני מציע לך לעבור על הקלאסיקות המוזיקאיות.

תשמע אותם 10 פעם ואולי תתחיל לאהוב ולהבין את המנגינות.

ברגע שאתה תאהב אותם יהיה לך בסיס מוזיקאי ואתה יכול לבחון כל להקה.

אתה תבין שהלהקה שאתה שומע לא משהו.

תנסה ותראה.

קודם כל אני לא פוסל אף להקה כל להקה יכולה להשתפר, פשוט אני אומר שיש מה לשפר, זה לא סוף העולם.

אמרתה שאתה ממש מבין במוזיקה והדברים אחרי המשפט הזה פסלו את ההבנה שלך. לכל להקה יש סגנון משלה ולכל סגנון יש קלאסיקה משלו. כמובן שיחסית לפגניני הגיטריסט של דרגון-פורס מנגן לא טוב (ציניות). כשאתה שופט מוזיקה (או מטיח ביקורת) אתה לא הולך על איך השירים דבקים בסגנון, אתה הולך על הביצוע, הטכניקה, המוזיקה עצמה (משיכה קטנה פה ושם עושה מקטע GUITAR PRO מנגינה אמיתית) ולבסוף אם אתה מתחבר לסגנון אז אתה יכול לתת ביקורת מלאה. אני התחלתי עם דעות כמו שלך, בMP3 שלי היו נטו שירים של SOAD. היום יש לי IPOD CLASICK עם 60 ג'יגה של שירים מכל סגנון (חוץ ממזרחית) יש לי בו DRAGON FORCE NIGHTWISH SHAKIRA DAFT PUNK ENNO MARICONE PETER NALITCH VIVALDY BULLET FOR MY VALENTINE SLIPKNOT NIKEL BLACK JORGE MOREL... כשאתה לומד למצוא את היופי במוזיקה רק אז אתה מתחיל להבין בה. אני לומד 8 שנים גיטרה קלאסית וניראה לי שעוד שנה גם מיזרחית ושירים ישראליים יכנסו לאייפוד שלי

פורסם

^

:xyxthumbs:

גיטריסט או כל נגן אחר חייב לדעת לנגן כל ג'אנר כדי להגיע לגדולות ,או בקיצור ,נגן טוב יודע לנגן הכל.

פורסם

אין אפשרות להגיע בסוף, ננסה להגיע להופעה הבאה :xyxthumbs:

פורסם

נו? אז איך היה? מתי ההופעה הבאה? מה המצב?

פורסם
  • מחבר

היה מעולה!

אחלה מקום, סאונד מעולה רק חבל שלא היה נציג אחד מהפורום :pissed:

הופעה הבאה וקצת תמונות אעדכן בקרוב :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים