פורסם 2009 במרץ 1516 שנים ההופעה בתל אביב במבנה האוזן השלישית (מול דיזנגוף סנטר) לשמיעת מוזיקה של מונסון ראו חתימה שלי
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים יא אללה איתכם, דווקא כשיש לי הופעת טרום מבחן בבארבור.... טוב בהצלחה סיימון!ועכשיו אתה הולך להסביר לנו מזה רוק אחמד טיבי ססגונטיבי
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים לא שווה ללכת לאף הופעה של רוק ישראלית... פשוט זוועה!אם הלהקה של linkin park או limp bizkit או nickelback או hoobastank היו מגיעים לישראל... הייתי פשוט מתאבד מרוב אושר ומנגן ת'שירים שלהם בראש!
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים יש סיכויי שאני אבוא, מה מחיר כרטיס? (לא הייתי שואל אם לא הייתי סטודנט עני). נ.ב. יש הנחה לשחקני COD?
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים לא שווה ללכת לאף הופעה של רוק ישראלית... פשוט זוועה!אם הלהקה של linkin park או limp bizkit או nickelback או hoobastank היו מגיעים לישראל... הייתי פשוט מתאבד מרוב אושר ומנגן ת'שירים שלהם בראש!מה הבעיות שלך?בהצלחה בהופעה
פורסם 2009 במרץ 1616 שנים ^^ בזאת ביטלת לחלוטין את התוקף המפוקפק של האמירה בפוסט הקודם שלך. סיימון ומונסון, המון בהצלחה
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים יא אללה איתכם, דווקא כשיש לי הופעת טרום מבחן בבארבור.... טוב בהצלחה סיימון!ועכשיו אתה הולך להסביר לנו מזה רוק אחמד טיבי ססגונטיביהוא כבר אמר בת'רד על ההופעה הקודמת:בסוף של יום זה מונח שהמצאתי על מנת להימנע מהשאלה המציקה:"נו, אז איזה סיגנון אתם מנגנים"?"אנחנו? רוק ססגונטיבי! ""אהה, אוקי."
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים יש סיכויי שאני אבוא, מה מחיר כרטיס? (לא הייתי שואל אם לא הייתי סטודנט עני). נ.ב. יש הנחה לשחקני COD? 30 שקלים, בדקתי באתר של האוזן בר.
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים מחבר תודה חבר'ס לא שווה ללכת לאף הופעה של רוק ישראלית... פשוט זוועה! אם הלהקה של linkin park או limp bizkit או nickelback או hoobastank היו מגיעים לישראל... הייתי פשוט מתאבד מרוב אושר ומנגן ת'שירים שלהם בראש! עכשיו צא לי מהדיון, הוא לא מיועד לאנשים כמוך י יש הנחה לשחקני COD? לכל מי שמגיע עם סיריאל מקורי של COD המחיר יהיה 29.99 ש"ח נשמע כמו אחלה דיל
פורסם 2009 במרץ 1716 שנים עכשיו צא לי מהדיון, הוא לא מיועד לאנשים כמוך לא התכוונתי להעליב...! בכל זאת בהצלחה! :
פורסם 2009 במרץ 1816 שנים כמה זמן תמשך ההופעה להערכתך?אם היא תמשך עד מאוחר מדי עלולות להיות לי בעיות תחבורה.(אולי בכל זאת אני אוכל להגיע!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.