עבור לתוכן

סטודנט מדמ"ח בב"ג - אשמח לקבל עצה ידידותית...

Featured Replies

פורסם

צודק, המספר 3 בכמות ההודעות שלך בלבל אותי :)

פורסם
  • מחבר

---------------------היתה בעיה - טופלה -----

פורסם

אני סטודנט שנה ג' באוני' ת"א, ואני יכול להגיד לך שמנקודת מבט שלי (ועם נסיון נרחב בתכנות) שהתואר במדעי המחשב בהגדרתו, הוא תואר מתמטי

וכשזה לא מתמטיקה, זה תיאוריה. אני אישית בשנה א' מאד סבלתי מהמתמטיקה, אבל בשנה ב' סבלתי עוד יותר מהתיאוריה!

היה לי סוויץ' בראש, איפשהו בסוף השנה השניה (בעקבות כישלון צורם בשני המועדים של הקורס מודלים חישוביים שלנו (שזה מתחיל באוטומטים, ונגמר בסיבוכיות P/NP) ומצאתי בזה את הערך המוסף.

בסופו של דבר, אני לא אסיים עם ממוצע גבוה (82) אבל אני מרגיש סיפוק מזה שלמדתי באוניברסיטה + מרגיש סיפוק מזה שהרחבתי אופקים...

פורסם
  • מחבר

chook_rl, תודה אחי, אני לא בטוח שתכנות "פרופר" זה התחום שלי, גם הלימודים לא נראים לי משהו וגם המקצוע נראה לי תובעני מידי, הייתי רוצה להשתלב בתחומי היי-טק, אבל משהו יותר קליל, שמתאים לאופי שלי, הבעיה היא שלמיטב הבנתי אי אפשר כ"כ להיכנס לתחומים האלו ללא: או פרוטקציה או תואר מהאונ', יכול להיות מאוד שאני טועה ואשמח אם מישהו מוכן להעמיד אותי על כך, אך מקריאת הת'רדים אני מקבל את הרושם שמאוד קשה להכנס לתחום ללא תואר מהאונ'... האחטרנטיבה מבחינתי היא להירשם לגון ברייס )webmaster/Qa( קורסים כאלו, לצבור ניסיון ולהכיר את התחום ובמידה ותאים לי להרשם לפתוחה בחזרה למדעי המחשב, הפחד הוא כמובן ביזבוז זמן (וגם עכשיו אני מבזבז זמן יקר בתהיות).... :\

פורסם

תראה, הבעיה העיקרית היא שאתה מתלבט במצב שבו השוק מאד מאד לא יציב.

יש לי חבר מהאוניברסיטה שקיבל אתמול הצעת עבודה במשרה מלאה, פיתוח בC#, בתל-אביב

לפי סקרי השכר של סוף 2008, המשכורת שלו הייתה אמורה להיות 12-14 והציעו לו 7.5 ברוטו....

אתה מבין, והוא בוגר אוניברסיטה עם ממוצע 80+ (ותואר שני במוזיקה, אבל זה לא קשור כמובן)

אז נכון, שלהחליט ללמוד היום, אומר לחפש עבודה עוד שנה+, אבל עדין, קשה לי להמליץ היום למישהו לעשות משהו בתחום המחשבים

שכרגע כל השוק במצב בעייתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים