עבור לתוכן

נרשמתי שוב

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.

• תגובות 50
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
:kopfpatsch:
פורסם

כניראה שהיתה להם סיבה קרא את החוקים ואל תעבור עליהם

פורסם

רק שתדע, אם אני לא טועה, במידה וחוסמים לך את הUSER ואתה פותח USER חדש, אתה עדיין מבצע עבירה על החוקים.

צפה לחסימה נוספת. :yelclap: :yelclap: :yelclap:

פורסם

לעולם אל תכתוב גון ברייס או קורס X\Y\Z ולא יחסמו אותך.

בכל מקרה אין שום סיבה הגיונית לפתיחת הדיון הזה, זה ספאם טהור ומגיעה לך אזהרה.

רוצה את המשתמש שלך חזרה? שלח הודעה פרטית לאחד המנהלים.

פורסם

posting in epic thread (הודעה למעקב)

פורסם

posting in epic thread (הודעה למעקב)

פורסם

הייתי רוצה שלא תחסמו גם את הפרופיל הזה ושתסבירו לי יפה למה חסמתם את הקודם והאם אי פעם תסכימו להחזיר אותו לשימוש. בכל זאת, פרסמתי שם 65 הודעות ו-20 הודעות פרטיות, ועכשיו אני מתחיל מחדש. תעשו לי טובה ואל תחסמו גם את הפרופיל הזה, ותתיחסו יפה להודעה שלי. אני רוצה להיות חבר מן המניין בפורום הזה, כי אני קורא פה חומר כבר הרבה שנים וחבר בפורום כבר שנה וקצת, וזה יכול להוסיף לי על מה שלמדנו בקורס טכנאים. אני אוהב את האתר הזה, ואף פעם לא קיללתי, העלבתי או פגעתי באנשים סתם כך.

:screwy:

IS THIS A PRANK? :s05:

פורסם

posting in epic thread

דרור,אתה פשוט משהו.

באמת שאני מאחל לך רק טוב והצלחה בחיים.

פורסם

בלה בלה בלה ג'ון ברייס בלה בלה בלה אני שומר את כל הפוסטים מהפורום בקלסר בלה בלה בלה דחו אותי מבאג בלה בלה בלה אולי אני אעבוד באופס דיפו כמנקה שירותים

posting in epic thread

פורסם
mirror5.jpg
פורסם

נרשם למעקב :hat:

פורסם
  • מחבר

לא, אין לי עצבים לעוד חסימה. אני באמת מבקש להפסיק עם השטויות ולתת לי להיות חבר מן המניין בפורום.

פורסם
do_not_feed_trolls.jpg
פורסם

רוצה את המשתמש שלך חזרה? שלח הודעה פרטית לאחד המנהלים.

PLEASE DON'T

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים