עבור לתוכן

אני מחפש לוח אם טוב שתומך ב-I7 מישהו מכיר?

Featured Replies

פורסם

שלום.

אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות.

אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-920 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17

איזה לוח אם יותר טוב?

Asus mATX ROG Rampage II Gene X58

או

ASUS Rampage II Extreme

או

ASUS X58 P6T6 WS Revolution

או

Gigabyte GA-EX58-Extreme

פורסם

שלום.

אני מחפש לוח אם יציב וטוב שתומך ב-I7 במחיר של עד 2500 שקל, חשוב לי שהוא יהיה יציב(שלא נשרף בקלות) ואיכותי ושל חברות מוכרות.

אני רוצה שהוא יעבוד עם מעבד "Intel Core i7-940 Box" [br]פורסם בתאריך: 15.03.2009 בשעה 12:18:17

איזה לוח אם יותר טוב?

או

ASUS Rampage II Extreme

או

Gigabyte GA-EX58-Extreme

אתה עושה צחוק...? אתה בכלל מודע להבדל במחירים בין 920 ל-940 ? כ-1500 ש"ח. :kopfpatsch:

תקנה 920 ותפעיל אותו במצב TURBO ללא ידע באוברקלוק, וקבלת בתמורה 940 בפחות כסף.

ואגב, לך על הלוחות של ג'יגבייט הם מכניסים יותר נחושת ל-PCB.

פורסם
  • מחבר

תודה urib.

אני אבל רוצה לבחור אחד בארבעת הדגמים שרשמתי, איזה מהם הכי טוב(הכי יציב והכי מהיר)?

פורסם

לך על ה920, הבדל בין 920 ל940 מיזערי אבל 940 עולה כמו שני 920.

וגם אני ממליץ על הגיגבייט.

פורסם

ההבדל בין הלוחות לא משמעותי שכן לכולם אותה ערכת שבבים, תבחר מה שנח לך מבחינת פיצ'רים כמו RAID וכל מיני חיבורים ופונקציות אוברקלוקינג..

פורסם
  • מחבר

הפיצ'רים פחות חשובים לי מה שיותר חשוב לי זה שהלוח אם יהיה יציב! ושיהיה לו אמינות! כי כבר נשרפו לי 3 לוחות אם במחשב שיש לי עכשיו.

אז ראיתי שהמליצו לי על "Gigabyt" אבל אני רוצה לדעת מבחינת יציבות ואמינות איזה דגם הכי טוב?

זה:

או

ASUS Rampage II Extreme

או

ASUS X58 P6T6 WS Revolution

או

Gigabyte GA-EX58-Extreme

פורסם

אם נשרפו לך 3 לוחות אם.. אז תשקיע בספק כח טוב וחזק יותר.

לגבי הלוח- קח את ה-X58 הזול ביותר שתמצא.

פורסם

בהחלט ניתן לקחת את הזול מביניהם, גם ככה לוחות במעל 1000 שקל מגיעים ברמה הגבוהה ביותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים