עבור לתוכן

טיפול לדיסלקצייה צריך חוות דעת על מוצר מסויים

Featured Replies

פורסם

שלום

מישהו ניסה את המוצר שמסיר רעלים ומתכות כבדות מגוף ועוזר בעצם לפעילות מוח יותר טובה ?

• תגובות 42
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מתכוון לפעילות גופנית טובה +מקלחת?

פורסם

אי אפשר לרפא דיסלקציה, אני גם בספק אם באמת יש לך, היום לכל ילד שני יש דיסגראפיה, דיסלקציה, ADD, או כל זיון שכל אחר.

אוייש הילד המסכן שלי לא מוציא 97 בחמש יחידות כנראה משהו לא בסדר איתו\עם המורה שלו\עם מערכת החינוך בוא נקח אותו לאיבחון ונוציא לו פטורים מפגרים...

אנשים צריכים להבין כשאשר הם מפליצים ילדים אף אחד לא מבטיח להם גאון, או אפילו תלמיד ממוצע, 99% מכל הפטוריסטים או עצלנים או פשוט לא חכמים כמו שההורים שלהם חושבים שהם ובצדק.

בשביל שיהיה ממוצע מישהו צריך להיות מתחתיו..

פורסם

שלום

מישהו ניסה את המוצר שמסיר רעלים ומתכות כבדות מגוף ועוזר בעצם לפעילות מוח יותר טובה ?

כן זה שינה לי את החיים.

מסתבר שלא צריך לעשות סדר בראש ולהתרכז, מספיק להצמיד שקית תה לכף הרגל.

אם הייתי יודע את זה מראש הייתי מדלג על כל הלימודים ובמקום זה עושה קורס בשמנים ארומטים.

פורסם

אי אפשר לרפא דיסלקציה, אני גם בספק אם באמת יש לך, היום לכל ילד שני יש דיסגראפיה, דיסלקציה, ADD, או כל זיון שכל אחר.

אוייש הילד המסכן שלי לא מוציא 97 בחמש יחידות כנראה משהו לא בסדר איתו\עם המורה שלו\עם מערכת החינוך בוא נקח אותו לאיבחון ונוציא לו פטורים מפגרים...

אנשים צריכים להבין כשאשר הם מפליצים ילדים אף אחד לא מבטיח להם גאון, או אפילו תלמיד ממוצע, 99% מכל הפטוריסטים או עצלנים או פשוט לא חכמים כמו שההורים שלהם חושבים שהם ובצדק.

:nono:

הפוסט שלך מנוסח מאוד לא טוב ואפשר להבין אותו כאילו אתה טועןשכל העזרה שמקבלים היא לא קשורה למציאות.

בכלל : מה הקשר בין ההתלוננות הזו לתרד הזה? - תפתח תרד משלך, בטח אל תרשום משהו כזה בתרד של מישהו שמבקש עזרה בנושא (ואתה לא יודע באמת מה מצבו), קוראים לזה חוסר טאקט וחוסר רגישות ועוד כמה דברים שלא מכובד להגיד.

פורסם

:xyxthumbs:

פורסם

לא שמעתי על זה אבל אם תכתוב לי מה זה וזה לא יקר מדי יש מצב אני ימנסה אתזה

אני קפדן בעינייני בריאות, ומתכות כבדות זה מה זה מבאס

פורסם

כן זה שינה לי את החיים.

מסתבר שלא צריך לעשות סדר בראש ולהתרכז, מספיק להצמיד שקית תה לכף הרגל.

אם הייתי יודע את זה מראש הייתי מדלג על כל הלימודים ובמקום זה עושה קורס בשמנים ארומטים.

זה סרקזם למי שלא מבין.

תפסיקו לחפש פתרונות קסם בענף הבולשיט.

פורסם

מה אתם צריכים את כל הרעל הזה?

לכו לאורן זריף.

פורסם
  • מחבר

שאלתי אם זה עוזר זה הכל

דובי זובי חפש לך טופיק אחר ולכל מי שסתם אוהב להתפלצן

פורסם

:lol:

מישהו קצת יותר מדי מושפע מהפרק האחרון של האוס.

אני אשמח לקצת סימוכין לגבי ה-99% הלא חכמים כמו שההורים שלהם רוצים.

או במילים אחרות: תפסיק לדבר שטויות בנושאים שברור לגמרי שאתה לא מבין בהם...

פורסם

דיסלקציה היא ברובה פיקציה.

למשל היפוך אותיות.

כמעט כל ילד מתבלבל בהיפוך אותיות בהתחלה.

דיסלקטי אמיתי לא ידע להבחין בין יד ימין ליד שמאל.

כל אדם שיודע לעשות את האבחנה הזאת יכול לתקן את עצמו גם בכתב, זה רק עניין של לעשות סדר בבילבול ולהתאמן מספיק כדי להעלים את זה.

הבעיה האמיתית כיום עם אבחונים זה שהם עוזרים לקבע מצבים שהיה אפשר להתגבר עליהם לגמרי.

החיים מלאים קשיים, המוגבלים האמיתיים הם אלו שמקבעים את המוגבלות שלהם ומאבדים את היכולות הבסיסיות להתגבר על בעיות.

פורסם

לגבי דיסלקציה אני לא יודע אבל הייתי מציעה לך להזהר מאוד מאוד מתכשירים כאלה הם יכולים לגרום להרבה נזק לשאר המערכות בגוף ובטח לא מוצר שמסיר "רעלים ומתכות כבדות מגוף"

אם אתה רוצה להסיר "רעלים ומתכות כבדות מגוף" לך לדיאטנית (דרך קופת חולים) והיא תבנה לך תפריט מתאים+פעילות אירובית+אימון אנארובי(תלוי בגיל שלך) יכולה לעזור לך איך שלא תסתכל על זה

פורסם

הפתרון היחיד הוא להתמכר לקוקאין. 50 שנות הצלחה בטיפול בADD ובליקויי למידה!

פורסם

דיסלקציה היא ברובה פיקציה.

למשל היפוך אותיות.

כמעט כל ילד מתבלבל בהיפוך אותיות בהתחלה.

דיסלקטי אמיתי לא ידע להבחין בין יד ימין ליד שמאל.

כל אדם שיודע לעשות את האבחנה הזאת יכול לתקן את עצמו גם בכתב, זה רק עניין של לעשות סדר בבילבול ולהתאמן מספיק כדי להעלים את זה.

הבעיה האמיתית כיום עם אבחונים זה שהם עוזרים לקבע מצבים שהיה אפשר להתגבר עליהם לגמרי.

החיים מלאים קשיים, המוגבלים האמיתיים הם אלו שמקבעים את המוגבלות שלהם ומאבדים את היכולות הבסיסיות להתגבר על בעיות.

ואת ההסמכה הרפואית שלך איפה בדיוק קיבלת ?

גם כשהשכנה המבוגרת שלך מתחילה לחזור פעמיים על דברים אתה אומר שזה " לא אלצהיימר אלא זו פיקצייה" שצריך להיתאמן עליה ורק כשהיא הולכת פעמים לעבודה באותו יום אתה נותן לה "פטור" רפואי ?

ובכלל - נראה שאתה מאמין שיש אנשים גבוהים ואנשים נמוכים ואין באמצע. אם אתה לא מבחין בין יד ימין ליד שמאל אז סביר להניח שהיכולות שלך בתחומים שקשורים לדיסלקצייה הן פשוט 100 אחוז - ואנשים שבחיים לא "מבלבלים" מילים ואותיות ואפילו משפטים שלמים הם כנראה חולים בעצמם במן מחלה חדשה שכרגע המצאת.

עכשיו אני מבין את הסכנה של האינטרנט, - חברה - אם אתם לא מבינים באמת בנושאים חשובים עשו טובה ואל תגיבו או לפחות לא בצורה כאילו אתם מומחים וזה 100 אחוז בטוח נכון מה שאתם אומרים. לא מדובר פה בכרטיסי מסך - אתם עלולים לגרום נזק חמור מאוד לבני אדם.

ולא משנה כמה נסיון כן יש לכם - כנראה אין לכם מספיק, ובינתיים אני ממליץ להיתאמן קצת בטקט וברגישות לאחרים - זו בעייה הרבה יותר חמורה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים