עבור לתוכן

איך הוא מצליח לעשות את זה?

Featured Replies

פורסם

:-X

אני לא מבין מאיפה יש לו את הכוח הדרוש הוא נראה קטן ביחס לאחרים .

+ עוד אחד

• תגובות 46
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהוא קטן עובד לטובתו. יש לו פחות משקל להרים.

תפתח ספר שיאי גינס ותסתכל על השיאן הנוכחי בעליות מתח, אם זכור לי נכון, גם הוא ציפלון כזה.

כל השרירנים ששוקלים מעל 100 קילו לא מהווים תחרות בעניין הזה.

ואם כבר-

Assassin's creed, מישהו?

פורסם
  • מחבר

סתכל את הסרטון שני.

הוא מטורף,מזה הבנתי שלא צריך להיות גדול בשביל להיות חזק.

פורסם

נו? ו? מה הנקודה? אלו לא בדיוק הדברים הכי מדהימים שראיתי, וגם לא אמורים להיות....

ושוב, זה לא קשור ל "חזק", אדם קטן יותר יצטרך להיות הרבה פחות "חזק" מאדם גדול בשביל לעשות את אותם דברים. לאנשים עם מבנה גוף כזה קל יותר להגיע לנקודת האיזון בין הכוח למשקל שלהם בשביל לעשות דברים כאלו.

פורסם

בדיוק, הכל עניין של כח ביחס למשקל הגוף.

Scorn הוידאו שהבאת מטורף! הודים משוגעים! :D

פורסם

בדיוק בגלל זה כל אימוני ה"ניפוח" שרוב האנשים עושים בעצם רק מחליש אותם .

פורסם
  • מחבר

וואלה ? חשבתי שזה רק עושה אותך יותר חזק :s05:

פורסם

הזוי ביותר.

במיוחד ההודי הזה. :screwy:

פורסם

וואלה ? חשבתי שזה רק עושה אותך יותר חזק :s05:

ניפוח זה רק להגדיל את השריר אבל זה לא כמו אימון כוח שבאמת מחזק את הפעולה שלו .

פורסם

רוב התרגילים שבסרטון הראשון לא כל כך בעיתיים,חוץ מהקפיצה עם המחיאת כף.

אני לא אומר שזה קל,אבל יש דברים בהרבה יותר מטורפים !

העליה עם החבל זה אחד הדברים הכי כייפים,בבוחני מסלול הייתי עושה את זה כל הציוד..סתם לקטע :)

פורסם
  • מחבר

spider

אתה מוזמן להראות את הדברים המטורפים,אני אשמח לראות .

פורסם

אחת ולתמיד - היחס בין המשקל לכוח של בנאדם (או של כל חיה לצורך העניין) לא נשאר קבוע אם משנים את המימדים, אפילו אם שומרים על פרופורציה.

"כוח" של שריר תלוי בשטח החתך של השריר (בקירוב), ואילו משקל השריר, או האדם כולו, תלוי בנפחו. שטח החתך הוא החזקה השניה של המימדים, ואילו הנפח הוא החזקה השלישית. מכאן, שאם תיקח אדם מסויים ותשווה אותו לאדם זהה לחלוטין מבחינת פיתוח גוף ופרופורציות אבל הגבוה ב10%, הרי שהוא יהיה חזק פי 2^1.1, כלומר ב21%, אבל כבד פי 3^1.1, כלומר 33.1%. מכאן שיהיה לו יותר קשה להרים את עצמו.

כמובן שכל זה פשטני למדי, אבל העקרון נכון.

פורסם

רוב התרגילים שבסרטון הראשון לא כל כך בעיתיים,חוץ מהקפיצה עם המחיאת כף.

האמת היא שהמחיאת כף היא בין הקלים שם (לי יותר קשה לעשות "חתול דרוס " מאשר למחוא כף אבל זה כניראה בגלל בעייה במרפקים).

פורסם

אני חייב להגיד בלי התהבות או משו אבל אני מסכים עם סנייפר התרגילים ממש לא בעייתים ולא קשים לביצוע דרוש

אימון וזהו

אני אישיתי יכול לעשות 99% מי מה שהו עשה פשוט מחיאות כפיים אף פעם לא ניסיתי ולא ניראה לי זה קשה מידי

הבחור ממש רגיל שכל יום עושה מתח גם אתה יכול תעשה מתח כל יום בבית תוך חודשיים גג אם אתה ממש בכושר עלוב תצליח לעשות זאת

פורסם
  • מחבר

האמת היא שהמחיאת כף היא בין הקלים שם (לי יותר קשה לעשות "חתול דרוס " מאשר למחוא כף אבל זה כניראה בגלל בעייה במרפקים).

חתול דרוס? ::)

internal

אתה בטוח שלהתאמן כל יום זה טוב?

אם יש כאב בשרירים לאחר האימון ,לא צריך לעשות הפסקה של 24 שעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים