עבור לתוכן

התרשמות ממסך LG דגם W2442PA

Featured Replies

פורסם

שלום.

לפני כשבועיים קניתי מסך של סמסונג T240, המסך עצמו נראה נהדר, מעוצב יפה, ומשחקים וסרטים נראים עליו נהדר!

למה החזרתי אותו? בעיקר מכיוון שהיו לו בעיות עם הצבעים, כלומר החלק העליו במסך היה יותר כהה מאשר החלק התחתון.

בנוסף לכך הארגונומיה שלו הייתה גרועה.

הלכתי והזמנתי את ה-W2442PA.

כמו המסך הקודם, משחקים וסרטים נראים נהדר (במיוחד FHD).

בנוסף לכך יש לו ארגונומיה מעולה - PIVOT , SWIVEL, TILT, HEIGHT ואפשרות לתלייה על הקיר.

עוד שוני בין המסכים הוא היחס בין הרוחב לגובה - ה-T240 הוא 16:10, והW2442PA הוא 16:9, בשטח מה שרואים הוא שהסמסונג

גבוה יותר בכ-5 סנטימטרים.

כמובן שלשני המסכים יש את התופעות של כל פאנל TN - זויות צפייה אנכיות נוראיות, זויות אופקיות סבירות, זליגת אור וכו'.

ברצוני לציין עוד כי זליגת האור במסך של LG היא מזערית ביותר, יותר נכון יהיה לומר שהיא שואפת לאפס.

דבר חשוב שאני רוצה לומר הוא- מי שקורא טקסטים שעות על גבי שעות, אז קודם כל כמובן שצריך לתת מנוחה לעיניים פה ושם ושנית כל אני ממליץ לקנות

מסך עם פאנל יותר איכותי (לדוגמא ה-DELL החדש - 2209WA). אני לא רוצה סתם להפחיד אנשים - אני גולש המון באינטרנט, קורא הרבה, והמסך W2442PA

יותר מ-מספק אותי (הT240 גרם לי לכאבים בעיניים משום מה).

את המסך קניתי במחסני חשמל ב-1490. בעיקרון הוא עולה שם 1690, אבל הוכחתי בעזרת פונקציות מתמטיות מורכבות ואינדקציות למיניהן (זאפ) שהמחיר יותר נמוך, הציעו לי את המסך באותו המחיר כמו באינטרנט.

לסיכום אני מאוד מרוצה מה-W2442PA ומאוד ממליץ לאנשים שרוצים מסך 24 אינץ' למשחקים ולסרטים ולקריאת טקסטים לא אינטנסיבית במיוחד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים