פורסם 2009 במרץ 1416 שנים אפל מאפשר את ההתקנה רק על מחשבים מתוצרתה כדי להתקין את המערכת על מחב אחר צריך לעשות שינוי במערכת שינוי זה הוא עברה על החוק
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים לא בהכרח צריך לשנות את המערכת, אפשר גם להתקין מדיסק RETAIL שקניתה באפל סטור.הדבר היחיד שמונע ממך לעשות זאת זה הEULA שאתה חותם לפני ההתקנה, מצד שני יש טענות שהEULA לא חוקי, בנוסף לכך סביר להניח שהEULA בכלל לא תקף בישראל, ואז ההתקנה עצמה תהיה חוקית אבל לא חוקי לדבר על זה פה.
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים לא בהכרח צריך לשנות את המערכת, אפשר גם להתקין מדיסק RETAIL שקניתה באפל סטור.הדבר היחיד שמונע ממך לעשות זאת זה הEULA שאתה חותם לפני ההתקנה, מצד שני יש טענות שהEULA לא חוקי, בנוסף לכך סביר להניח שהEULA בכלל לא תקף בישראל, ואז ההתקנה עצמה תהיה חוקית אבל לא חוקי לדבר על זה פה.אני חושב שאתה טועה היה לי עותק חוקי שהגיע אליי הוא לא זיהה את המערכת וסרב להיכנס להתקנה רק שימוש בפאצים מסויימים מאפשר למערכת לזהות pc רגיל
פורסם 2009 במרץ 1516 שנים יש מדריכים ומכשירים שמאפשרים התקנה מדיסק RETAIL, אבל אני לא ירחיב מעבר לזה כי זה עובר על חוקי הפורום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.