עבור לתוכן

doom 3 נדחה לשנה הבאה

Featured Replies

פורסם

האמת שאני לא כל כך יודע למה כולכם אומרים שדום3 והאלף לייף 2 כל כך תלויים אחד בשני ושיהיו מתחרים כל כך גדולים.

דבר ראשון ההפרש בין תאריכי היציאה של שניהם הוא 5 חודשים וזה הפרש מספיק גדול בשביל כולנו לסיים את האלף לייף ולרדת קצת מההייפ שיהיה סביבו.

דבר שני שני המשחקים הם שונים לגמרי מכל הבחינות חוץ מהגרפיקה- לשניהם יש גרפיקה מדהימה.

אך דום3 משחק פעולה בנאלי ורגיל לגמרי בלי שום אלמנט שמייחד אותו,מסדרונות חשוכים,מפלצות שונות,כלי נשק רבים ופיצוצים,אמנם כל אלה יעשו בטעם ובייחודיות ובגרפיקה מדהימה אבל דום3 לא יחדש כלום מבחינת משחק יחיד.

בנוגע להאלף לייף 2 זה כבר סיפור אחר,כולכם כבר ראיתם את הסרטונים השונים מהמשחק כדי להבין שזה הדבר החם הבא,משחקיות מדהימה עם אינטרקציה מדהימה עם הסביבה,מערכת פיסיקלית מעולה,אינטיליגנציה מלאכותית אדירה במלוא הדרה,אויבים ידעו לפתור בעיות בזמן אמת,הכל בזמן אמת בלי סקריפטינג מראש של אירועים,בקיצור קחו את האלף לייף הראשון,תכפילו פי 10 כל אלמנט שלו ותקבלו את האלף לייף 2.

מאיפה אתה יודע שדום3 לא יחדש כלום? יכול מאוד להיות שיש בו את כל האלמנטים שציינת ואולי אפילו יותר (אני מדבר בהשערה) מHL2.

שני המשחקים יוצרים ציפיה מאוד גבוהה והרבה פעמים אני שומע את השאלה "מי לדעתכם יהיה יותר טוב HL2 או DOOM3?"

אולי HL2 יוצא לפני דום אבל משחק טוב מסיימים הרבה יותר מפעם אחת ועדיין מתלהבים ממנו (ככה לפחות היה לי עם הראשון וכל הסאגה שלו).

פורסם
  • מחבר

מגירסאת האלפה , המשחק לא מתקרב בכלל לhl2 , דום יהיה גרפיקה בלבד , בכל מקרה , dont get high hopes .

פורסם

זה היה די צפוי, חבל.

רק שלא יהפוך לעוד דיוק נוקם פור-נוור, טוב נו אני מגזים אבל עדיין אני מקווה שיש להם הצדקה לזה.

פורסם

eranmor אני יודע שדום לא יציג את זה מכיוון ששיחקתי באלפא ולמרות שזו הגרסא הכי ראשונית שאפשר לשחק בה היא עדיין אומרת הרבה על המשחק ודום היה ותמיד יישאר FPS רגיל למדי, אמנם עם גרפיקה מרהיבה אבל בכל זאת FPS סתמי.

פורסם

יודעים מה הסיפור סביב המשחק הזה מזכיר לי ?

את אותו הסיפור שהיה סביב סדרת ה-FX של נוידיה בהתחלה, אין ספור דחיות, אינספור שמועות וצלצולים, ולבסוף אחרי

מיליון דחיות שהוא יצא מה התברר ? שהוא לא יותר טוב משום R9700 Pro, מילא אם הוא היה יוצא במקביל ל-9700

אז אולי הייתה ביניהם תחרות כלשהי, אבל הוא יצא באיחור כזה שלא הותיר לו שום סיכוי,

מתחיל להזכיר לי את דום 3, במיוחד שבפתח עומדים משחקים טובים שאמורים לצאת, כמו HL2 לדוגמא, שככל הנראה יצאו

לאור הרבה לפניו.

פורסם

יודעים מה הסיפור סביב המשחק הזה מזכיר לי ?

את אותו הסיפור שהיה סביב סדרת ה-FX של נוידיה בהתחלה, אין ספור דחיות, אינספור שמועות וצלצולים, ולבסוף אחרי

מיליון דחיות שהוא יצא מה התברר ? שהוא לא יותר טוב משום R9700 Pro, מילא אם הוא היה יוצא במקביל ל-9700

אז אולי הייתה ביניהם תחרות כלשהי, אבל הוא יצא באיחור כזה שלא הותיר לו שום סיכוי,

מתחיל להזכיר לי את דום 3, במיוחד שבפתח עומדים משחקים טובים שאמורים לצאת, כמו HL2 לדוגמא, שככל הנראה יצאו

לאור הרבה לפניו.

לדעתי אתה דווקא טועה מכיוון שאף פעם לא הכריזו על תאריך יציאה של המשחק באופן רשמי אלא רק ציפו שהוא ייצא השנה מכיוון שאמרו שהוא בשלב פיתוח כל כך מתקדם וכו'.

חוץ מזה לדעתי id לא כל כך שמה דגש על המכירות של המשחק(למרות שכמובן זה דבר חשוב),היא מבחינתה רוצה להציג את המנוע הגרפי הכי מתקדם שיש כדי פשוט לעשות עליו כסף בעתיד.

פורסם

מבחינת גראפיקה HL2 לא יהיה יותר טוב מדום, את זה אפשר לראות מכל הטריילרים והקטעי וידאו שפורסמו על כל משחק.

מה שמאכזב עם כל הסיפור של דום, זה שid קצת בילבלה את הציבור. היא גרמה לכולם לחשוב שהמשחק יצא בזמן הקרוב.

עוד דבר שקצת מבאס זה שבגלל שכולם חשבו שהמשחק יצא בזמן הקרוב, כולם התחילו לעדכן את המחשבים שלהם בשביל להיות מוכנים למשחק ובסוף הם דוחים אותו. עם זה לא נראה לי שהגראפיקה תשתפר עד כדי כך שאנשים בעלי Geforce 5900 ורדאון 9800 לא יראו את המשחק באיכות המקסימלית שלו.

פורסם

אני טוען שלא היתה סיבה לשדרוג לפני שרואים בנצ'מארקים של הגרסא הסופית על כרטיסים קיימים ולפני שיש לך את המשחק ואתה רואה איך הוא פועל על המחשב שלך,לא תהיה מרוצה? תשדרג,אבל למה לשדרג את המחשב חצי שנה לפני שיוצא המשחק כאשר הכרטיסים הגרפיים עושים כל חצי שנה קפיצה?

פורסם
  • מחבר

war machine , אני מסכים איתך מילה במילה .

אבל נדמה לי שאתה אמרת לי לא מזמן שאתה משדרג כל דור את הכ.מסך שלך , לא ::) ?

פורסם

war machine , אני מסכים איתך מילה במילה .

אבל נדמה לי שאתה אמרת לי לא מזמן שאתה משדרג כל דור את הכ.מסך שלך , לא ::) ?

אני משדרג במידת הצורך,תסכים איתי שכאשר שדרגתי מגיפורס3 לכרטיס שלי הקיים (טיטניום 4600) אז זהו שיפור מוצדק ויש שינוי גדול וכמו כן היו משחקים שהצדיקו זאת.

במצב הקיים אינני רואה כל סיבה להחליף את הכרטיס שלי באיזהשהו כרטיס שקיים כיום בשוק מכיוון שאין עדין משחקים שזוחלים על הכרטיס הזה והפער לדעתי לא כל כך גדול עד שיצדיק שדרוג.

אני מאמין שבעוד חצי שנה,כאשר ייצא הדור הבא של הכרטיסים ואיתו המשחקים שיידרשו יותר משאבים גרפיים אז אשדרג את כרטיס המסך שלי ואולי עוד כמה דברים.

פורסם

מסכים עם WarMachine אני עברתי מ GeForce 2 mx ל TI4600 כשזה היה הכרטיס הכי טוב ואין לי שום כוונה להחליף אותו עד שיצא HL2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים