עבור לתוכן

doom 3 נדחה לשנה הבאה

Featured Replies

פורסם

חחחח , איך זה היה צפוי , כולם should have seen this coming , דום 3 נדחה לשנה הבאה .

לפרטים : http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=20597

לצערם של כל מי שקנה ראיידון 9800 וgeforce fx 5900 , שחלקם קנו את הכרטיסים מציפייה לגרפיקה בדום 3 .

שום משחק לא ממש יממש את מלוא הפונטציאל של הכרטיס , ועד שנה הבאה יגיעו כרטיסי מסך אחרים שיעשו את העבודה יותר טוב .

לדעתי הם ממש איכזבו את הגיימרים , כל ההייפ שיצרו , דחייה כזאת ממש מדכאת , אני במילא לא התכוונתי להסתכל אל המשחק עם דרישות כאלו .

עד שנה הבאה זה כבר לא יהיה כזה מרשים כאשר משחקים עם גרפיקה מרשימה מאוד קרובים אלנו ( HL, far cry וכו... ) ועוד כמה עם משחקיות מאוד מאוד מרשימה , D3 לא יהיה כזה מושך :-\ .

פורסם

איזו דחייה בדיוק אתה מדבר? מעולם לא הכריזו רישמית על מועד היציאה למשחק

פורסם

כבר מזמן שמתי לב שדום 3 הולך להיות אכזבה... ובינתיים אני באמת רק מתאכזב.

אתמול הסתכלתי בגיליון של PCPLUS לפני שנתיים והיה תמונות אם הגרפיקה המדהימה (שבאמת הייתה מדהימה לזמנו),

אבל היום היא לא משהו נדיר, ואחרי שהורדתי לפני כמה ימים את הסירטון הגדול של HL2 (ה600 מגה) יש לי

הרגשה שהHL הולך להביא נוקאווט לדום 3.

פורסם

אני מאוד מקווה שאתה צודק!

אני מעריץ גדול של HL ויש לי את כל הסדרה עד עכשיו (ועוד המקורית אז תחשבו כמה כסף זה!!!)

אני כבר מת לראות את ההמשך

פורסם

בסוף המשחק בכלל לא ייצא.... נראה לי שמפתחת המשחק (מי זאת?!שכחתי) המציאה אותו...

אבל באמת זאת הגזמה יותר מידי דחיות ובסופו של דבר עד שהמשחק ייצא ייצאו עוד משחקים עם גראפיקה מדהימה ככה שבסופו של דבר הגראפיקה של המשחק לא תעבוד ממש לטובתו

פורסם

ומה הקשר לדרישות האלה ואנשים האלה שהולכים ומשקיעים 2000 שקל בכרטיס אז מה דום מצפים שכל בן אדם שרוצה דום ישקיע עוד 2000 שקל נראה לי הם עשו את זה בשביל זה שאנשים יקנו ויקנו בסוף אין דבר כזה דום 3 :'( :'( :'((סתםבצחוק אבל יאללה כבר שיהיה משחק טוב)

פורסם

כבר מזמן שמתי לב שדום 3 הולך להיות אכזבה... ובינתיים אני באמת רק מתאכזב.

אתמול הסתכלתי בגיליון של PCPLUS לפני שנתיים והיה תמונות אם הגרפיקה המדהימה (שבאמת הייתה מדהימה לזמנו),

אבל היום היא לא משהו נדיר, ואחרי שהורדתי לפני כמה ימים את הסירטון הגדול של HL2 (ה600 מגה) יש לי

הרגשה שהHL הולך להביא נוקאווט לדום 3.

זה לא שהוא הולך להביא נוקאווט אחד לשני, כל גיימר יקנה את שניהם, זה לא כמו כרטיסי מסך שאפשר להחזיק רק אחד....

ולנושא, דום 3 היה עכזבה מהתחלה והיה ברור שיקח לו זמן לצאת מפני שהתמונות הראשונות השתמשו בDX9 לפני שהוא יצא ולכן היה ברור שלא נראה אותו לפחות שנה אחרי שכרטיס הDX9 יצא.....

נ.ב

יכול להיות שהם לא דוחים אותו בגלל קשיים טכניים אלא פשוט דוחים אותו לתקופה שלכולם יהיה מחשב מספיק חזק להריץ אותו ויהיה להם קהל יעד רחב יותר.

אם הם היו מוציאים אותו עוד חודש למשל, רק בערך 10% מהגיימרים היו יכולים להריץ אותו כמו שהמתכנת התכוון.

ויכול להיות שנראה את המנוע שלו הרבה קודם ב MOH החדש שהשתמש במנוע שלו.

יאיר.

פורסם

בסוף המשחק בכלל לא ייצא.... נראה לי שמפתחת המשחק (מי זאת?!שכחתי) המציאה אותו...

אבל באמת זאת הגזמה יותר מידי דחיות ובסופו של דבר עד שהמשחק ייצא ייצאו עוד משחקים עם גראפיקה מדהימה ככה שבסופו של דבר הגראפיקה של המשחק לא תעבוד ממש לטובתו

ID.

וכאחד שבקושי משחק במחשב, אני נמנע :)

פורסם

ממה בדיוק אתה נמנע? ומה הקשר לציטוט?

פורסם

הוא שאל איזו חברה מפתחת את המשחק אז עניתי לו...

אני נמנע מלהגיב... :P

פורסם

הוא שאל איזו חברה מפתחת את המשחק אז עניתי לו...

אני נמנע מלהגיב... :P

אה

סליחה ;D

פורסם

אני דווקא רואה את זה כחיובי

1. עד שהוא ייצא ליותר אנשים תהיה אפשרות לשדרג את המערכת לאחת שעומדת יותר טוב בדרישות (או סתם לקנות כרטיסים טובים בזול יותר)

2. זה ימנע מצבים (במיוחד בשביל קוני המשחקים) להתלבט אם לקנות את HL2 או דום3 אם הם היו יוצאים באותו זמן וככה לוותר על אחד מהם מבחינת קנייה או השקעה במשחק. כשלשני המשחקים יש תאריכים שונים זה יתן לנו אפשרות לחוות את מלוא עוצמתם

פורסם

אני דווקא רואה את זה כחיובי

1. עד שהוא ייצא ליותר אנשים תהיה אפשרות לשדרג את המערכת לאחת שעומדת יותר טוב בדרישות (או סתם לקנות כרטיסים טובים בזול יותר)

2. זה ימנע מצבים (במיוחד בשביל קוני המשחקים) להתלבט אם לקנות את HL2 או דום3 אם הם היו יוצאים באותו זמן וככה לוותר על אחד מהם מבחינת קנייה או השקעה במשחק. כשלשני המשחקים יש תאריכים שונים זה יתן לנו אפשרות לחוות את מלוא עוצמתם

עכשיו DOOM3 מאוד תלוי בHL2. אם HL2 יהיה מעולה אז יהיה מאוד מאוד קשה לDOOM3 להתחרות נגדו...

אבל אם HL2 יהיה חרא (חס ושלום טפו טפו טפו) אז זה מאוד יעזור לDOOM... לפחות מנקודת ראותי...

פורסם

האמת שאני לא כל כך יודע למה כולכם אומרים שדום3 והאלף לייף 2 כל כך תלויים אחד בשני ושיהיו מתחרים כל כך גדולים.

דבר ראשון ההפרש בין תאריכי היציאה של שניהם הוא 5 חודשים וזה הפרש מספיק גדול בשביל כולנו לסיים את האלף לייף ולרדת קצת מההייפ שיהיה סביבו.

דבר שני שני המשחקים הם שונים לגמרי מכל הבחינות חוץ מהגרפיקה- לשניהם יש גרפיקה מדהימה.

אך דום3 משחק פעולה בנאלי ורגיל לגמרי בלי שום אלמנט שמייחד אותו,מסדרונות חשוכים,מפלצות שונות,כלי נשק רבים ופיצוצים,אמנם כל אלה יעשו בטעם ובייחודיות ובגרפיקה מדהימה אבל דום3 לא יחדש כלום מבחינת משחק יחיד.

בנוגע להאלף לייף 2 זה כבר סיפור אחר,כולכם כבר ראיתם את הסרטונים השונים מהמשחק כדי להבין שזה הדבר החם הבא,משחקיות מדהימה עם אינטרקציה מדהימה עם הסביבה,מערכת פיסיקלית מעולה,אינטיליגנציה מלאכותית אדירה במלוא הדרה,אויבים ידעו לפתור בעיות בזמן אמת,הכל בזמן אמת בלי סקריפטינג מראש של אירועים,בקיצור קחו את האלף לייף הראשון,תכפילו פי 10 כל אלמנט שלו ותקבלו את האלף לייף 2.

פורסם

האמת שאני לא כל כך יודע למה כולכם אומרים שדום3 והאלף לייף 2 כל כך תלויים אחד בשני ושיהיו מתחרים כל כך גדולים.

דבר ראשון ההפרש בין תאריכי היציאה של שניהם הוא 5 חודשים וזה הפרש מספיק גדול בשביל כולנו לסיים את האלף לייף ולרדת קצת מההייפ שיהיה סביבו.

דבר שני שני המשחקים הם שונים לגמרי מכל הבחינות חוץ מהגרפיקה- לשניהם יש גרפיקה מדהימה.

אך דום3 משחק פעולה בנאלי ורגיל לגמרי בלי שום אלמנט שמייחד אותו,מסדרונות חשוכים,מפלצות שונות,כלי נשק רבים ופיצוצים,אמנם כל אלה יעשו בטעם ובייחודיות ובגרפיקה מדהימה אבל דום3 לא יחדש כלום מבחינת משחק יחיד.

בנוגע להאלף לייף 2 זה כבר סיפור אחר,כולכם כבר ראיתם את הסרטונים השונים מהמשחק כדי להבין שזה הדבר החם הבא,משחקיות מדהימה עם אינטרקציה מדהימה עם הסביבה,מערכת פיסיקלית מעולה,אינטיליגנציה מלאכותית אדירה במלוא הדרה,אויבים ידעו לפתור בעיות בזמן אמת,הכל בזמן אמת בלי סקריפטינג מראש של אירועים,בקיצור קחו את האלף לייף הראשון,תכפילו פי 10 כל אלמנט שלו ותקבלו את האלף לייף 2.

מאיפה אתה יודע שדום3 לא יחדש כלום? יכול מאוד להיות שיש בו את כל האלמנטים שציינת ואולי אפילו יותר (אני מדבר בהשערה) מHL2.

שני המשחקים יוצרים ציפיה מאוד גבוהה והרבה פעמים אני שומע את השאלה "מי לדעתכם יהיה יותר טוב HL2 או DOOM3?"

אולי HL2 יוצא לפני דום אבל משחק טוב מסיימים הרבה יותר מפעם אחת ועדיין מתלהבים ממנו (ככה לפחות היה לי עם הראשון וכל הסאגה שלו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים