עבור לתוכן

מחפש תוכנות מומלצות לניהול ושימור ביצועי מחשבים ברשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחלתי לאחרונה לעבוד באחת המעבדות באוניברסיטה כאחראי על המחשבים. בעקרון במסגרת התפקיד אני אחראי לתפקוד החומרתי והתוכנתי של 25 מחשבים בערך שנמצאים בשלושה חדרים שונים. כל המחשבים נמצאים יחד ב- Domain ועובדים עם Windows XP. ישנה אפשרות לגישה מרחוק לכל עמדה דרך Remote Connection הבנוי ב- Windows.

בעקרון מה שאני מחפש זה המלצה מאנשים שיש להם ניסיון בעבודה בסביבה כזאת בקשר לתוכנות שיאפשרו לי לקבל בנוחות אינפורמציה מכל המחשבים ברשת כדי לנהל אותם ביעילות רבה יותר וכמו כן אני אשמח להמלצות לתוכנות שיכולות לסייע בשימור ביצועי המערכת.

בעקרון מבחינת אנטיוירוס כל המחשבים עובדים עם McAfee וזה לא נתון שניתן לשנות. מעבר לכך אני גם משתמש ב CC Cleaner ,Spybot ו- aSquared Free כדי לשמור על המחשבים מסודרים יחסית ונקיים מ- Spyware/Malware, אם יש עוד תוכנות מומלצות שיכולות לסייע בשמירת ביצועי המחשב ושמירת הסדר אני אשמח לקבל המלצות. בנוגע ל- Defrag, כרגע אין שום תוכנה יעודית לטיפול בנושא, אני מקווה שבקרוב ירכשו רשיונות לשימוש ב- Perfect Disk.

במידה וזה לא ברור מאליו כל תוכנה שאני משתמש בה חייבת להיות חוקית לחלוטין אז אנא קחו זאת בחשבון, אם ישנן תוכנות חינמיות שניתן לעשות בהן שימוש ועושות עבודה טובות זה עדיף, למעבדה בהחלט יש מסגרת תקציבית שלא מאפשרת לי לרכוש רשיונות תוכנה רבים.

תודה

פורסם
  • מחבר

באמת נראית כמו תוכנה מרשימה למדי. לא מצאתי באינפורמציה באתר שלהם אם צריך להתקין את התוכנה על כל המחשבים ברשת או רק על המחשב ממנו רוצים לנהל את שאר המחשבים, אשמח אם תוכל לענות לי על השאלה.

אני אציג את זה לבוס שלי ואולי ננסה את גרסאת הנסיון באמת. תודה על ההמלצה!

פורסם

רק על המחשב שמנהל.

על שאר המחשבים הדבר היחיד שמותקן זה קליינט של remote support במידה ויש צורך.

בתור איש IT היא עוזרת לי המון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים