עבור לתוכן

מוצרי ויטאג' מעליית הגג- רסיבר סטיראו של קנווד וזוג אוזניות (+תמונות)

Featured Replies

פורסם

שלום וערב טוב, אחרי מספר רב של חודשים החלטתי להוריד מהבויידם (עליית הגג) כמה קופסאות ובהם "גרוטאות" לטענת הוריי. כשהורדתי אותם בזמנו אז הם אמרו לי מהר להחזיר אותם למעלה כי הם תופסים מלא מקום בבייתנו הקט. בכל מיקרה לאחר מספר חודשים (היום) החלטתי להוריד בשקט כמה מהדברים שהורדתי לפני מספר חודשים ובינהם הפעם עשיתי עליהם "סיבוב קצרצר" כדי לבדוק מה באמת יש בתוך הקופסאות.

בתוך הקופסאות מצאתי להפתעתי מספר דבריי ויטאג' שמאוד הלהיבו אותי והם- רסיבר סטיראו של קנווד, דגם-KR 2090 , זוג רמקולים של מוראל הישראלית, טייפ ישן ואוזניות קשת של- MELLOW, דגם M-191C.

את הרסיבר החלטתי להוריד ולנסות לחבר לכניסת 1/4 אינטש' שיש לו ולבדוק איך האוזניות שיש לי ישמעו עם הגברה. לא מי יודע מה אבל בכל זאת יהיה נחמד.

מלבד זה גם הורדתי את האוזניות שהעברתי עליהם מוד קצרצר של ריכבל כי החיבור 6.3 מ"מ היה דפוק ושמעו רק מצד אחד ואחרי חיתוך הכבל וחיבור כבל עם קונקטור 3.5 שמעו בשתי הצדדים! ;D יש עוד לאן להגיע איתם, זה היה רק בשביל בדיקה של האוזניות לצורך הסקרנות שלי... 8) אם אני ארצה/ ישתלם בעתיד אני עוד אעביר עליהם מודינג(ויש לאן להמשיך..).

את הרמקולים של מוראל החלטתי לשמור למעלה בבויידם כי פשוט הם גדולים וכבדים ואין לי מקום בכלל בחדר הקטצ'יק שלי ואני אקח אותם בעתיד. את הטייפ בכלל לא חשבתי לנכון לעשות איתו משהו כי לטעמי הוא כבר "מת" אבל אולי בעתיד אני אנסה למכור אותו בכמה גרושים.

את האוזניות ניסיתי וסה"כ הם מאוד נחמדות, הצליל דיי נייטלי ועם הציוד שלי אני לא יכול לתת דעה חד משמעית. מצד שני אני לא מכיר את החברה אבל הם חביבות מאוד. הפאדים שלהם נוראיים, הם מסוג של פלסטיק שכזה וכואבות על האוזניים אחרי זמן ממשוך של שמיעה וגם כן יש להם בכל צד פוטציומטר שמיועד לשליטה על הווליום (לא יודע מה הקטע של זה).

הרסיבר במראה חיצוני נראה מאוד נחמד ומהחיבור לחשמל שלו אני מנחש שהוא הגיע מאמריקה מהמשפחה שיש לי שם כי יש לו חיבור אמריקאי ויש לו סוויץ' מאחורה לשינוי מתחים חשמליים- 220 וולט ל-120 וולט.

אז חדל קשקשת ויאלה, מעט תמונות-

הרסיבר בפוזות-

p1050710jpg.jpg

p1050713jpg.jpg

p1050715jpg.jpg

p1050716jpg.jpg

p1050720jpg.jpg

p1050721jpgl.jpg

p1050725jpg.jpg

והאוזניות-

p1050726jpg.jpg

p1050727jpg.jpg

my.php?image=p1050730jpg.jpg

p1050731jpg.jpg

p1050733jpg.jpg

p1050734jpg.jpg

אז מה אתם אומרים? ::) (אני צריך לבדוק בשאר הבויידם, אולי יש עוד אוצרות, חחח..)

פורסם

רסיבר נחמד ולא יותר מזה, היה לי אותו כמה שנים טובות ומכרתי לחבר לפני חצי שנה, סאונד טוב, לא מדהים הספק 16 וואט RMS אבל חזק יותר מכל מערכת מיני שקיימת היום עם הספקים "מפוצצים" על הנייר. אם אתה רוצה להשתמש בו אתה תהנה רק תדאג לחבר לו רמקולים נורמליים אחרת זה לא שווה, את הרמקולים שאפסנת בחזרה בבוידם הייתי ממליץ לך להוציא בחזרה ולחברם למגבר ותוכל להנות ממוזיקה כמו שצריך.

פורסם

מהו דגם הרמקולים שיש לך בבוידם? מורל הישראלית ייצרה בשנים ההן דברים לא רעים בכלל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אנטולי, אני יודע שמוראל נחשבה כחברה טובה בשנות ה-80, את הדגם אני לא זוכר אבל אם יהיה לי כוח אני אעלה למעלה לבדוק מה רשום על הקרטון כי אני עצלן. :P

הרמקולים כרגע יושבים למעלה כי החדר שלי ממש קטנטן ואפילו רמקולים מדפיים זה גדול מדי ולכן אני נאלץ להתפשר על רמקולים לווינים של אלטק למחשב ולמיטה יש לי מערכת חביבה של AIWA שבה אני מקשיב כל פעם שאני הולך לישון על מצב SLEEP (הרמקולים יושבים על מדף נחמד ומגניב שבניתי וזה פטנט מאוד יחודי, אם יהיה עניין בנושא אני אעלה תמונות של הדבר, חוץ מזהזה כיף להירדם לצלילי מוזיקה רגועה טובה! ;D)

לשאלות וכד' בכיף.. ;)

נ.ב-

מישהו מכיר ת'חברה של האוזניות שהם שוות משהו או שאני יכול להתחיל להיתעלל בהם כבר? :lol:

פורסם

תתעלל באוזניות חופשי.

ותבדוק את הדגם של מורל. היו להם כמה דגמים ישנים שלדעתי מאוד מוצלחים. אחד מהם הוא ה-MLP200 לדוגמא שהיה לי בעבר.

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים