פורסם 2009 במרץ 1716 שנים איזה צרות של עשירים, תאמין לי שאני מקנא בך. אז מה אם היא שמנה\אימואית? אולי היא מוצצת מצוין? לא הכל מראה חיצוני אתם יודעים... חוץ מזה תמיד אפשר לשים לה שקית על הראש אם היא לא עוזבת אותך אז למה שלא תוציא מהמצב את המיטב ואת הנחש מהמערה? עשית לי את השבוע עם המשפט הזה חחחח גדול
פורסם 2009 במרץ 1916 שנים תתחיל לדבר איתה על ה-OC המטורף האחרון שלך, על התוצאה שלך ב-3DMARK ועל כמה אתה אוהב לשחק במחשב. אםן זה לא ירתיע אותה - אתה בצרות. אם זה לא ירתיע אותה תתחתן איתה...
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים זה אמיתי וזה לא קשורר חברה תסיקו לתת תסריטים במסעדות סטייל הולוודי סך הכל בחורה קצת מציקה לו , זה מעולם לא מזיק תמשיך איך שאתה וגם אם לא תנקוט בצעדים היא תבין 5 דפים על איך להיפתר מבחורה?
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים ^^ עזוב אותך משטויות, אתה צריך לקלוט כמה עמודים יש בת'רד שבו מנסים להשיג בחורה... כאילו, למה? היא תרצה תשומת לב ותפריע לך לשחק במחשב :'(
פורסם 2009 במרץ 2016 שנים תתחיל לדבר איתה על ה-OC המטורף האחרון שלך, על התוצאה שלך ב-3DMARK ועל כמה אתה אוהב לשחק במחשב. אםן זה לא ירתיע אותה - אתה בצרות. לחתימה! :lol: רציני אבל, היא עדיין תנסה להתחיל איתך גם אם תאמר לה "להישאר ידידים" יש לי גם מקרה דומה לשלך, ברמה קיצונית. האם מדובר באותה סיטואציה כמו שלי? "היא ידידה שלך שעוזרת לך מתי שצריך, אבל כמובן שומרת אותך רק (לדוגמא, אסור לך לשבת ליד מישהו אחר) עכשיו אתה לא רוצה לזרוק אותה כי אתה יודע שהיא רגישה\לא זרקת אף פעם בחורה\מפחד שזה יחמיר ממצב של ידיד ללא חברים בכלל (בד"כ כלל קורה במשך 2-3 ימים אחרי הפרידה, ואז מתאזן שוב) אתה גם לא בטוח אם היא אוהבת אותך לכן אתה לא רוצה להעלות לה רעיונות וכדומה" יש פה משהו אחד נכון שרשמתי? ???
פורסם 2009 במרץ 2416 שנים רק אני חושב שהבחור קצת חי בסרט? תגיד לה את זה, היא לא תחתוך ורידים או תדחף ראש למאוורר פועל או כל תסריט דמיוני שעולה לך, צא מזה.
פורסם 2009 ביוני 116 שנים מחבר עידכון קטןגם כי יש פה תגובות שלא קראתי וגם כי הבטחתי לעדכן אחרי כמה זמן ..היא ואני עדיין ידידים טובים והיא הפסיקה במעט עם הסטוקריות .. למרות שהיא עדיין מאד רגשי ..אם היא נהיית טו מאצ' מציקה אני מעיר לה על זה ..בכל מקרה עכשיו יש לי חברה אז יש לי תירוץ מצוין לאם היא רוצה לבוא אליי או משהו אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.