עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה .. ידידה סטוקרית

Featured Replies

פורסם

איזה צרות של עשירים, תאמין לי שאני מקנא בך.

אז מה אם היא שמנה\אימואית? אולי היא מוצצת מצוין? לא הכל מראה חיצוני אתם יודעים...

חוץ מזה תמיד אפשר לשים לה שקית על הראש אם היא לא עוזבת אותך אז למה שלא תוציא מהמצב את המיטב ואת הנחש מהמערה? :smile1:

• תגובות 54
  • צפיות 10.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אז מה אם היא שמנה\אימואית? אולי היא מוצצת מצוין? לא הכל מראה חיצוני אתם יודעים...

חוץ מזה תמיד אפשר לשים לה שקית על הראש אם היא לא עוזבת אותך אז למה שלא תוציא מהמצב את המיטב ואת הנחש מהמערה? :smile1:

חחח אנחנו לא בני זוג

רק ידידים!

ותודה לכולם על העזרה .. אני ינסה להיתרחק בעדינות .. תמשיכו לתת עצות מצחיקות :)

פורסם

אנשים שוכחים פה שמתעסקים עם אנשים ועם רגשות שלהם.

אין שום סיבה שתרצה לפגוע בה, היא לא עשתה לך שום דבר רע - איתרע מזלה שהיא נדלקה על מישהו שלא רוצה אותה בחזרה, זה לא נעים וזה קורה לכולנו.

שים עצמך במקומה ותחשוב כמה רע היית מרגיש אם היית מתאהב בידידה שלך והיא הייתה מנפנת אותך כמו שהציעו לך כאן.

אני לא אומר חלילה שאתה צריך להיות איתה אם אתה לא רוצה, זה יהיה עוד יותר רע.

מה כן, תעשה את זה בעדינות - תבהיר לה שאתה לא מעוניין בקשר "מעבר לידידות" איתה, ותעשה את זה בצורה עדינה.

שוב, למה לך לפגוע בה? :)

פורסם

גבר תקשיב לחלק מהאנשים יותר מעצבן כאשר מישתמשים איתם במושגים עדינים וחלקלקים כמו "רק ידידים" , אחי תגיד לה את האמת בפנים אולי זה יכאב בהתחלה אבל זה לא ידפוק לה את הראש בטווח הרחוק .

פורסם

חחח אנחנו לא בני זוג

רק ידידים!

ותודה לכולם על העזרה .. אני ינסה להיתרחק בעדינות .. תמשיכו לתת עצות מצחיקות :)

בסדר כן, היא לא חברה אלא "סטוקרית" (פשוט ידידה שהחליטה שהיא חברה שלך ורומזת את זה לא בעדינות).לדעתי היא פשוט חושבת שכולם חייבים לה משהו וזו הגישה שלה - לצעוק על כולם - אז שווה לבדוק את העניין לעומק רק ליתר ביטחון.

אמת, מדובר פה גם ברגשות שלה, אבל אם אחרי רמזים ו\או שיחה רצינית היא עדיין קרצייה אז זין על הרגשות שלה ו...גם עליה (בתוכה?) כי אולי רק ככה היא תקלוט. ואם היא מהטיפוסיות שאוהבות שמתייחסים אליהן כמו אל זבל אז בכלל נדפקת לגמרי אחינו \=

פורסם

לא.. היא בעלת נוכחות .. בעלת עצמות גדולות.. מבין ?

כן השאלה היא איך בדיוק אני יעשה את זה עם דגש על לא להעליב אותה ..

להגיד שהיא נודניקית?

אני היתי מנסה לדבר איתה או לעשות אותו הדבר

או לנסות להבין למה היא מתנהגת ככה ולפתור את זה (שמע בכל זאת היא דלוקה עליו, אם היא שווה למה לא לנצל את זה?)

או שתזרוק אותו:

שלא יתקלח שבוע ויפליץ עליה היא כבר תעזוב

פורסם

חוץ מזה תמיד אפשר לשים לה שקית על הראש

שקית על הראש לא תעזור מסיבה אחת...

What has been seen cannot be unseen!

פורסם

תשמע זה עובד בדוק!

קח אותה לאיזה בית קפה.

כשיביאו את החשבון, תשלם את החשבון בדיוק על סכום האגורה. כשהמלצר ייקח את החשבון, תקום לקופה ותבקש מהמלצר את העודף. המלצר בבילבול יגיד לך ששילמת את הסכום המדויק, אז תפוס אותו בחולצה, ותתחיל לצרוח "איפה העודף שלי?!?!!?", צרח את זה איזה 5-6 פעמים בעצבים, תעזוב את המלצר, תפוס את השיער בראש [ במידה ואתה מקריח, שים ידיים על האוזניים], תמלמל "אני לא מאמין אני לא מאמין אני לא מאמין", תיפול על הרצפה ותקרע מעליך את הבגדים ותתחיל להתגלגל בכל מה שנראה מגעיל או מלוכלך. תקום שוב פעם, ותגיד למלצר "תביא לי את העודף שלי! אני צריך לקבל 0 ש"ח!" . תבקש מהמלצר שיעשה תנועה באוויר כאילו הוא מעביר לך כסף, תקח את האוויר מהיד שלו, ובאותה השנייה תרגע, תאסוף את גזרי הבגדים שלך, תן גירוד בתחת, וצא מהבית קפה כשאתה מותיר את הידידה ההמומה מאחור.

פורסם

תשמע זה עובד בדוק!

קח אותה לאיזה בית קפה.

כשיביאו את החשבון, תשלם את החשבון בדיוק על סכום האגורה. כשהמלצר ייקח את החשבון, תקום לקופה ותבקש מהמלצר את העודף. המלצר בבילבול יגיד לך ששילמת את הסכום המדויק, אז תפוס אותו בחולצה, ותתחיל לצרוח "איפה העודף שלי?!?!!?", צרח את זה איזה 5-6 פעמים בעצבים, תעזוב את המלצר, תפוס את השיער בראש [ במידה ואתה מקריח, שים ידיים על האוזניים], תמלמל "אני לא מאמין אני לא מאמין אני לא מאמין", תיפול על הרצפה ותקרע מעליך את הבגדים ותתחיל להתגלגל בכל מה שנראה מגעיל או מלוכלך. תקום שוב פעם, ותגיד למלצר "תביא לי את העודף שלי! אני צריך לקבל 0 ש"ח!" . תבקש מהמלצר שיעשה תנועה באוויר כאילו הוא מעביר לך כסף, תקח את האוויר מהיד שלו, ובאותה השנייה תרגע, תאסוף את גזרי הבגדים שלך, תן גירוד בתחת, וצא מהבית קפה כשאתה מותיר את הידידה ההמומה מאחור.

אויי עוד ציטוט זהב אבל ממש ארוך מידיי ,אתה יכול לקצר ? :smile1: :smile1:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פורסם

הנחש בעל העין האחת :)

כאילו מה נפנף אותה קיבינימאט וזהו...זה מה שעשיתי לידידה כזו שהיתה לי...מתברר בסוף שהיא מאוהבת בך זה רוב הסיכויים..מעצבן גם.

אבל איזה LAID קטן יכלתי להוציא מזה וחבל \=

פורסם
  • מחבר

תשמע זה עובד בדוק!

קח אותה לאיזה בית קפה.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ... באמת שעשיתה לי את השבוע ..

חחח...

שוב, תודה על התגובות! אין כמוכם :)

הפחד הגדול שלי הוא לפגוע בה .. אני לא בן אדם שפוגע במישהו שלא בה לפגוע בו (הקם להורגך, השקם ותן לו כסא בראש)

דוגרי להגיד.. אני מאד מחבב אותה כידדה.. התחביבים שלנו דומים.. אם היה היתה נראת טוב ממזמן הייתי שם לה אותו .. אבל היא לא ..

ואני גם לא מסוגל להיות עם אחת שלא נראית טוב ואני גם מפחד מ"מה יגידו הח'ברה" .. ואל תתחילו עם השטויות של אל תתיחס לחברים שלך וכאלה..

שמנות זה כמו טוסטוס, כיף לרכב אבל פדיחה להראות לח'ברה .. אז לכיוון זוגיות זה לא ילך ..

מה שממש מפריע לי זה שהיא זוכרת כל פרט ופרט עליי

כאילו היא מנהלת איזשהו יומן עליי .. סטוקרית בקיצור .. יש לי הרגשה שהיא זוכרת עליי דברים יותר ממה שאני זוכר .. דיי קריפי ..

נראה כאילו היא ממש קשורה אליי .. אמרה לי לא מזמן שאני הידיד הכי טוב שלה והיא רוצה מאד שאני אדע את זה .. כאילו מנסה בכוח לקשור אותי לחיי זוגיות איתה..

אני לא מפחד שהיא תחתוך וורידים וכאלה .. אני מפחד שהיא תכנס לדיכאון או משהו כזה ..

אני לא רוצה לנפנף אותה בבום .. לנפנף .. כמה שיקח יקח..

פורסם

Will you stop being a wuss??!?!?!? :kopfpatsch:

תבין- אין מה לעשות חוץ מלהגיד לה את זה בפנים.

אם אין לה ביטחון כמו שאתה חוזר ואומר, אז הפגיעה היא בלתי נמנעת.

תתמודד עם זה וזהו.(היא כבר תסתדר) :xyxthumbs:

פורסם

מקסימום אם נקרא בעיתון: "הפך למכתש לאחר שרולה פגועה נחתה עליו"

נדע במי מדובר :lol:

עדכן, ובהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

ד"א, היא פולניה..

משתתף בצערך ... ;D

סתם בצחוק :) ,

לפי דעתי תישאר ידיד שלה , אבל תבהיר לה שאין לך כוונה לקטע רומנטי (אולי בזמנים קשים יש סכוי שיקרה משהו ;D )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.