פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר תתחיל לדבר איתה על ה-OC המטורף האחרון שלך, על התוצאה שלך ב-3DMARK ועל כמה אתה אוהב לשחק במחשב. אםן זה לא ירתיע אותה - אתה בצרות. חחחחח רעיון טוב .. אבל היא תפרסם את זה שאני חנון-מחשבים-על .. ולא יהיה נחמד וברשותך .. חתימה
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים פשוט תגיד לה מה את רוצה שיהיה? את ידידה שלי ולא מעבר לזה ואני לא חייב לך הסברים איפה היתי מה עשיתי כמה ולמה. :hizuk:
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים פשוט תבוא ותגיד לה שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה ושאתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד ושאתה לא בקטע שלה...ד"א, היא נראת טוב?
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר פשוט תבוא ותגיד לה שהיא מתנהגת כמו ילדה קטנה ושאתה לא חייב דין וחשבון לאף אחד ושאתה לא בקטע שלה...ד"א, היא נראת טוב?היא..."מלאת שמחת חיים" ..If you know what i mean
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים היא..."מלאת שמחת חיים" ..If you know what i mean אההה אז אתה אומר שהיא איזה אימו שניראת כך
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים היום יום שבת ה-14/03שעה 16:00עד יום שבת הבא בשעה 16:00 תעשה ניסיונות להרגיע אותה (תגיד שזה מציק לך, תבדוק למה היא נודניקית)לא הלך?אם היא נותנת לך - וזה שווה לך, תישאר איתהאם לא (אחרי שנתיים חח) תמצא מישהי אחרתסוף
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים מחבר אההה אז אתה אומר שהיא איזה אימו שניראת כך לא.. היא בעלת נוכחות .. בעלת עצמות גדולות.. מבין ? היום יום שבת ה-14/03 שעה 16:00 עד יום שבת הבא בשעה 16:00 תעשה ניסיונות להרגיע אותה (תגיד שזה מציק לך, תבדוק למה היא נודניקית) לא הלך? אם היא נותנת לך - וזה שווה לך, תישאר איתה אם לא (אחרי שנתיים חח) תמצא מישהי אחרת סוף כן השאלה היא איך בדיוק אני יעשה את זה עם דגש על לא להעליב אותה ..
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים אהה אז היא שמנמנה (אם להגיד בעדינות) .אז תיראה תגיד לה כך : בא לך לבוא לרוץ איתי ? אם היא תגיד לך כן אז אולי תוריד לה כמה קילוגרמים ותיתן לה עיסוק נוסף בחיים שלה , אם היא תגיד לא אז היא כניראה תחשוב שאתה אומר לה שהיא שמנה ואז היא לא תירצה לדבר איתך ותבין את הרמז שאתה לא מעוניין בקשר רציני .
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים היה לנו לא מזמן יום שלם של הרצאות על בני זוג מכים... הדברים שהיא עושה עונים על כל הסימנים של אישה מכה.... אני אומר תן לה מכות לפני שהיא תתן לך.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים היה לנו לא מזמן יום שלם של הרצאות על בני זוג מכים... הדברים שהיא עושה עונים על כל הסימנים של אישה מכה.... אני אומר תן לה מכות לפני שהיא תתן לך. Right on brother
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.