עבור לתוכן

התלבטות בשדרוג לשילוש הקדוש!

Featured Replies

פורסם

את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד.אני מעוניין קצת להאיץ את הענינים,השימושים שלי הם בעיקר התקנת מערכות הפעלה שונות כמו ויסטה ווינדוס 7 ואני מעוניין שהן ירוצו חלק כמה שאפשר.חשבתי לשדרג למעבד E8400 ,ללוח גיגהבייט E43-DS3 ולזכרון OCZ 4 GB 800 MHZ .מה אתם אומרים? האם באמת כדאי ולמרות שזה לא פורום שקשור לספקים.האם הספק הנוכחי יחזיק גם את השדרוג לשילוש הנ"ל?

תודה :hi:

פורסם

השימוש שלך הוא התקנת מערכות הפעלה? איזה מן שימוש זה ואיך זה בא לידי ביטוי?

פורסם

שימושים מוזרים יש לך

בכל מקרה אתה לא צריך לעשות OC למחשב שלך בשביל להתקין VISTA או I7

זה ירוץ לך גם ככה בסדר גמור.

והספק מאוד גבולי

ומומלץ ללכת על ספק עם הספק גבוה יותר בשביל שדרוגים עתידיים.

פורסם
  • מחבר

טוב בוא נגדיר את עצמי יותר ברור.אני אוהב להתקין מערכות הפעלה עם סקינים ותוספות ושטויות.זה מין תחביב כזה. חוץ מזה השימושים הם אינטרנט התקנות וכו.ולגבי הספק כרגע הוא מריץ את המערכת שלי בצורה טובה וכשאצטרך לשדרג בעתיד אז אחליף אותו,אבל אם הוא מספיק להריץ גם אחרי השדרוג הנוכחי אני לא מעוניין להחליף אותו כרגע לפחות!!!

עדיין אני חושב שהביצועים של הE8400 עולים בהרבה על המעבד הנוכחי שלי כרגע לא כן? פשוט אני כבר כמה שנים עם מעבדי AMD שונים בגלל מחיר מול תועלת אבל אין סיבה חוץ מזה.בעקבות הבדלי ביצועים שאני קורא עליהם ברשת אז אני מעוניין לחזור לפלטפורמות INTEL.

חוו דעתכם בבקשה

פורסם

E8400 מכפיל בביצועים פי כמה וכמה את הכפולים של AMD

ואפילו טוב יותר כמעט מכל מרובע ליבה של AMD

פורסם

אם אתה מבצע התקנות רבות וטעינות רבות מה שאתה מחפש הוא כונן קשיח מהיר או אפילו SSD (שהיום מתחילים לטפטף מחירים יותר שפויים)

פורסם
  • מחבר

כרגע אין טעם.יש לי 3 הרדיסקים שעובדים בצורה יפה ואני לא מעוניין לשדרג אותם.

ובכן לאחר בדיקת הצעות מחיר בחנויות שונות כנראה שארכוש את השילוש בחנות באזור מגוריי שם המחיר הוא 1695 ש"ח כולל הרכבה.האמת היא שאני יכול להרכיב בעצמי את החלקים אבל אני דואג מבחינת האחריות ולכן עדיף שהם ירכיבו שלא יגידו שעשיתי משהו לא בסדר ואין אחריות או כל מיני דברים כאלו.עכשיו נשאר רק לשכנע את האישה שזו הוצאה כדאית (מה שכנראה הולך להיות קשה מאוד!!)נקווה שאצליח

פורסם

תן לי לשאול אותך משהו - אתה מרגיש נחיתות עם המערכת הנוכחית שלך? אתה מרגיש שהיא איטית?

אם כן, ההמלצה שלי היא על E5200 ולוח כמו שרצית בהתחלה (אתה יכול להסתפק ב-DS3L), ואת הזיכרון שיש לך במערכת הנוכחית תעביר לשילוש החדש.

אם לא, אין באמת טעם לשדרג... כי לפני מה שאני יודע, המערכת הזאת אמורה להספיק לשימושים שלך.

פורסם
  • מחבר

למה E5200 ולא ישר ללכת על E8400? הרי הוא מעבד הרבה יותר חזק.תשמע,יש לי הרגשה שהמערכת שלי איטית ואני פשוט יודע שהמעבד של אינטל פשוט הרבה יותר חזק ממה שיש לי.לגבי זכרונות עדיף כבר לקחת משהו קצת יותר חזק לשילוש יותר חזק לא?

פורסם

אני יודע שזה נשמע מוזר (לך) אבל E5200 זאת בהחלט אפשרות מצויינת (עם אוברקלוק אז בכלל...)

הכונן הקשיח הוא אחד מצווארי הבקבוק הגדולים ביותר שקיימים היום במערכות מחשב. כל דבר שקשור בטעינה של דברים קשור באופן פטאלי לכוננים הקשיחים שלנו, ולא משנה כמה כוננים יש לנו וכמה מקום. אם הנושא של טעינות מאוד חשוב לך כדאי לך מאוד לחשוב על מערך RAID למשל

פורסם

ה-E8400 לא הרבה יותר חזק. הוא חזק יותר, אבל לשימושים שלך הוא לא משתלם, כי גם E5200 יספיק, ויעלה הרבה פחות.

לגבי זכרונות, אין דבר כזה "יותר חזק", זה לא שאתה עושה OC או משהו. הדבר היחיד שחשוב לך הוא הנפח, ו4GB זה די והותר.

פורסם

כפי שאמרו, המערכת שלך בסדר גמור.. אתה צריך אמצעי אחסון מהיר יותר, זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תשמע,אני התקנתי WINDOWS 7 על המערכת שלי וזה זז בקושי,אני מעוניין שהמערכת תעבוד חלק עם ממשק AERO כנ"ל גם לויסטה.לכן אני רוצה להאיץ את החלקים החשובים בתקווה שזה יתן לי עבודה חלקה עם כל מ"ה חוץ מXP שרצה טוב אצלי.אני רוצה שהכל יטוס...

פורסם

ה-E8400 לא הרבה יותר חזק. הוא חזק יותר, אבל לשימושים שלך הוא לא משתלם, כי גם E5200 יספיק, ויעלה הרבה פחות.

לגבי זכרונות, אין דבר כזה "יותר חזק", זה לא שאתה עושה OC או משהו. הדבר היחיד שחשוב לך הוא הנפח, ו4GB זה די והותר.

http://www.tomshardware.co.uk/charts/desktop-cpu-charts-q3-2008/compare,817.html?prod%5B2185%5D=on∏%5B2282%5D=on

.....

פורסם

אני השוויתי בין הE8400 ל-E5200, לא בין ה-E8400 למעבד שיש לו עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים