עבור לתוכן

Star Wars: The Old Republic

Featured Replies

פורסם

אני משחק כבר 5 חודשים (The progenator RP-PVE) ואני די מרוצה מהמשחק.

מעבר לכך שלכל class יש עלילה יחודית לו (4 רפובליקה ו4 אימפריה) שנותנת טעם להתחיל דמות חדשה אחרי שמגיעים לדרגה 50, יש גם אחלה תוכן ל End-game

מבחינת השחקנים שכבר עמוק בעולם המשחק המעבר למודל F2P לא משנה דבר כי אנחנו נמשיך לשלם כמו קודם כדי שחווית המשחק שלנו לא תפגע (אם לא משלמים החשבון מאוד מוגבל בכמות התוכן הקבוצתי. תהיו מוגבלים בכמות הפעמים שתוכלו לעשות Flash Point's ו PvP בשבועה ובלי OPS מדרגה50) אבל רבים מרוצים מכך שיתווספו שחקנים חדשים וזה יהיה ה KOTOR3 שרבים רצו (כי בגדול תוכלו לעשות בעיקר את ה class missions ו planet missions )

בקשר לגילדות במשחק- אם אתם לא מתקוונים לקנות אותו לא תוכלו להשתתף ב OPS (רייד) תוכן ל 8/16 שחקנים אז זה לא ממש משנה ברמת השחקן היחיד מזוית הPvE. יש גם גילדות חברתיות ששם תמצאו חברה שישמחו לעזור במה ששחקנים חדשים צריכים וסתם שיהיה עם מי לדבר :). בשרת שלי יש קהילת שחקנים מאוד מפותחת ולמרות שיש מאות שחקנים יש עדיין תחושה של כולם מכירים את כולם. אווירה מאוד חיובית בצ'אט ונדיר לראות נינג'ות ואנשים שמתעלמים כשמשהו צריך עזרה (אם כי Sith happens)

ולמרות שזה שרת RP עדיין יש בו קהילות PvP וPvE מאוד חזקות רק עם ריקוז שחקנים בוגר יותר (ברובו)

אז אם אתם רוצים לשחק רק בשביל העלילה F2P זה בשבילכם אבל בשביל באמת לקבל את מלא החוויה שהמשחק הזה מנסה להעביר אין מנוס מלשלם עליו דמי מנוי

וחברה, כבר עכשיו אפשר לנסות את המשחק עד דרגה 15, זה לא הרבה כי אחרי שתעשו את זה פעם פעמים תראו שזה לוקח בערך 10 שעות משחק אבל חברים שלי שניסו ישר התמכרו :)

• תגובות 86
  • צפיות 26.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה שאני לא טיפוס חברותי במיוחד :D אז יש טעם להמשיך לשחק ברמות הגבוהות ולהתייחס למשחק כסינגלפלייר או שזה בלתי אפשרי? אגב, כמו שאמרתי זה הMMORPG הראשון שלי אז חצי ממה שכתבת לא הבנתי.

פורסם

אחרי שנגמר הסיפור של הדמות שלך ונגמרו לך כל הכוחבים לחקור מה שנשאר לעשות זה לחרוש סוג מסוים של משימות שניתן לעשות פעם ביום כדי להרוויח כסף ומשהו שהוא כמו מטבע שניתן לקנות איתו ציוד יותר טוב ו מבחינת התוכן משחק יש לך משימות שצריך קבוצה בשביל לעשות אותן

משימות של 4 איש נקראות במשחק Flash Point וכאלה תפגוש במשך העליה שלך בדרגות (הראישונה שצריך 4 איש בשבילה היא לדרגה 16)

משימות אלו הן תוספת לעלילה הראשית אבל לא באמת משפיעות עליה פרט לכך שהן מאפשרות לדמות להצתייד יותר טוב יחסית. בדרגה 50 ניתן לעשות את רובן שוב במצב Hard Mod אותו דבר רק מותאם לדרגות 50

לחשבון F2P תיהיה גישה מוגבלת למשימות אלו בכמות הפעמים שניתן לעשות אותן בשבועה

משימות אלו מתוכננות ל Tank Healer ו 2 DPS

לפי מה שהבנתי לF2P לא תיהיה גישה ל Hard Mod

משימות של 8 איש נקראות OPERATIONS והן הסיבה האמיתית (מעבר לPvP) להמשיך לשחק אותה דמות אחרי דרגה 50 והן יהיו נעולות בפני חשבונות F2P

למשימות אלו סיפור משל עצמן והן משותפות לכולם. כל משימה כזאת מתוכננת להיתבצעה ע"י 2 Tank 2 Healer ו 4 DPS

פורסם

אני משחק במשחק הזה כבר קרוב ל8 חודשים(מאז שהוא יצא) ואני רק נהנה ונהנה ממנו.

התחלתי לשחק בLegions Of Lettow ולא מזמן עברתי ל Tomb of freedon Nadd, אני Commando Healer ומתרכז בעיקר ב PvE.

לגבי הF2P אני חושב שהם צריכים להוסיף לפחות את הגרסא Story Mode של EV או KP בשביל שהם יוכלו לקבל טעימה מהRaiding.

כל הריידים חוץ מ Hardmode Denova הם קלים, ושחקני WoW(עד ה Wotlk) טיפה יתאכזבו, אבל הריידים שם ממש כייפים!

לצערי לא יוצא לי לשחק הרבה בגלל הבריאות והאינטרנט שלי, אבל ברגע שכל זה יסתדר אני אחזור בשמחה.

אני מתרגש לF2P כי אז אנשים יוכלו לנסות משחק מעולה ואם הם אוהבים אותו אז הם יוכלו להנות מEnd Game סביר שאני בטוח שהוא ישתפר.

לכל השחקני ה Tomb of freedon Nadd אתם מוזמנים להוסיף אותי.

IGN: Venore, למי ששיחק ב Legions of Lettow אז שם קראו לי Kley.

אנא ממכם תנסו את המשחק, העלילה שם היא גאונית והמשחק בעצמו הוא כייפי.

פורסם

שיחקתי בבטא שלו ומאוד נהנתי, הבעיה שזה מאוד ממכר (כמו כל MMORPG)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

המשחק בעייתי מאוד ואני אסביר...

הוא בנוי כמשחק לשחקן יחיד מאוד ליניארי ועם כמות תוכן מאוד מאוד מאוד מצומצמת. למעשה כל דמות שתבחרו תעבור את אותו מסלול זהה של הדמות הקדומת בלי איזור מיוחד כלשהו עד שתגיעו לרמה 50. ברמה 50 אתם תתחילו לטחון את אותן משימות שעשיתם קודם ומחולקות ל:

Flashpoints > עקרונית משימה לקבוצה של 4 משתתפים וברמה 50 עושים אותה בHM, די בקלות בחרישה תוך 3 ימים תשגיו את כל הציוד ובאצ'יבמנטס שתרצו להשיג מהן ולאחר מכן זה סתם בשביל LOOT ואין שום סיבה לעשות אותן.

Operations > יש רק 3 OPS במשחק ואפשר לעשות כל אחד פעם בשבוע (במצב של סיפור, רמה קשה וסיוט). מעבר למצב של הרמה הרגילה והסיפורית תצטרכו קבוצה שמצויידת היטב מצד אחד ו4 שעות פנויות מצד שני ככ שרק לעיתים רחוקות.

PVP > אין שום סיבה להתגושש בPVP כי יש רק 4 מפות רנדומליות לחלוטין שחוזרות על עצמן וכל הפואנטה כאן היא באמצעות מטבע שמרוויחים בקרבות PVP לקנות ציוד בדרגה גבוהה יותר שטוב לPVP בלבד ככה שזה גלגל שחוזר על עצמו ומאוד משעמם בסך הכל כי אין גיוון ותיתקלו בהרבה מקרים ששחקן עם ציוד ברגה הכי גבוהה מזמבר 3 שקחנים שרק מתחילים בPVP של רמה 50.

יש כמובן משימות שאפשר לעשות פעם ביום (Dailies) בשביל כסף וציוד לא רע כדי להתחיל את רמות ה50 שלכם אבל מדובר ב3 אזורים שחוזרים על עצמם + משימת חלל שאחרי יומיים פשוט תשתגעו מלחזור עליהם.

הבעיה במשחק מתחלקת ל2:

1. היתרון הגדול והמהות של המשחק על פני משחקים אחרים היה ועודנו העלילה המיוחדת של כל דמות עם הסיפור והמשימות שלה (מה שנקרא Story Driven MMO) ברגע שהגעתם לכוכב מסויים (אחד לפני אחרון) סיימתלם למעשה את העלילה ובזה נגמר העניין.

2. התוכן של רמות 50 מאוד מצומצם כי אני יכול בכיף בערב אחד לעשות את הFP + PVP יחד עם הדייליס שלי בכיף ופעם בשבוע לעשות את הOPS, אחרי שלושה שבועות שמיציתם את העניין מלעשות כל ערב בדיוק אותו דבר בלי שום תחושת התקדמות כלשהי תגלו שמיום שהמשחק שוחרר בדצמבר 2011 הוסיפו לו 0! של עלילה או תוכן כלשהו שום תוכן לא נוסף למשחק. הוספיו מערכות כאלו ואחרות... הוספיו איזור בונוס אחד שהפך לDaily שנמשך 20 דקות בדיוק פעם ביום, איזור PVP אחד (שנוסף ל3 שהיו קיימים) וOPS חדש שהוא ברמה קצת יותר קשה כביכול אבל לא ממש וFP שהוא ממש מייסר מבחינת רמת הקושי שלו. לא נוסף שום כוכב ולא נוספו קווי עלילה לדמויות ולסיפור שלהן... עוד טחינה הולכת וחוזרת על אותו דבר.

הכי חמור שעכשיו המשחק יהפוך להיות חינמי, ומאיזה בחינה חינמי? סעיף 1 של העלילה... תוכלו לעשות דמות על שרת ולשחק את כל העלילה עד רמה 50 חינם!!! אין צורך לשלם. היה דיבור שמשתמשים רשומים שמשלמים מנוי יקבלו את כל התכנים החדשים בחינם אבל לא כי כבר הודלף שככל הנראה הכוכב החדש שהם רוצים להוסיף שנה הבאה יהיה בתשלום נוסף לכולם.

אני אישית לא מחדש את המנוי שלי עד שאני רואה מה קורה כאן עם המשחק...

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

גילוי נאות. אני פאנבוי של המשחק xD

טוב יש דברים שאני מסכים איתם אבל הרבה תלוי בגישה ובנקודת המבט שלכם.

דבר ראישון כל דמות שתבחרו יש לה קו עלילה משלה ואיזורים משלה שרק אותו כלאסס יכול לעשות. ומבחינת הסיפורים של הדמויות אפשר להגיד שחלק פחות טובים וחלק יותר. נכון שזה בנוי בגדול לשחקן יחיד אבל בכל כוכב ישנם מספר מסימות שבנויות ל 2-4 שחקנים ובסך הכול לוקח זמן לעבור את הכול. פרט לסיפור עצמו המסימות של הכוכבים בהחלט חוזרות על עצמן עבור כל דמות אחרת שתשחקו.

זה נכון גם ל Flashpoints הם תמיד אותו הדבר עם הבדלים קטנים שנובאים ממי זכה במשפט שנאמר בשיחה ולפעמים ההבדלים בין איך שג'אדי אומר משהו לאיך ש smuggler אומר את זה עושים את ההבדל ומשעשעים למדי.

כשמגיעים לדרגה 50 הפאן החברתי מתחיל לקבל הרבה יותר במה כי רוב התוכן נעשה בקבוצה. שזו היא בעצם המהות. לשחק עם אנשים אחרים גם אם זה אומר שמשחקים את אותו התוכן שוב ושוב, עושים את זה עם אנשים חדשים או עם חברים שזה בעצם מה שכייף. אני אישית פגשתי אחלה אנשים במשחק ואני נהנה לבלות איתם זמן במשחק. אם יש 3 אופראשיאן או 30 זאת לא המהות בעיני. ועדיין רבים לא עברו את האופ' השלישי בטח שלא במצב קשה. בשביל זה צריך קבוצה טובה שיודעת לעבוד ביחד.

PvP אין הרבה מפות אבל זה פשוט כייף. עד דרגה 50 (20 ו 40) ניתן לקבל ציוד שעוזר להמשיך בעלילה ומ50 משחקים קודם כל כי זה כייף ורק אחרכך בשביל הציוד. שלמרות שהוא נופל מציוד PvE מקביל אבל עדיין ניתן לעשות לא מאט דברים איתו והוא טוב יותר ממה שרוב השחקנים מגיעים איתו ל50.

וכן שחקן מנוסה שחרש חודש על הציוד הטוב ביותר כנראה יזמבר 3 noobs שאין להם מושג איך להפעיל את הדמות ב PvP אבל זה נכון לכל משחק וגם BF3 לא יהיה ממש שונה, מספר נתון של מפות וסוגים שונים של שחקנים.

ויש דווקה תחושת התקדמות כי כשחוזרים ל ops או FP עם ציוד יותר טוב מרגישים שזה יותר קל. ולכן גם יש דרגות קושי שונות לops ואלה עם כן אתם בגילדה טובה יכך לכם יותר מ3 שבועות לעבור את כל מה שיש במשחק לדרגות 50

אבל שורה תחתונה זה MMO ולא משחק שחקן יחיד. הכיף שלי הוא לעשות את כל מה שאני עושה עם חברה סבבה וה PvP עדיין מאתגר כל פעם מחדש.

מה שיש במשחק הוא לא רע. אנשים אוהבים את מה שיש למשחק להציע. מה שרע זה שאכן אין מספיק ממנו(תחושה שלוקח המון זמן להתחיל להרגיש). אבל עם אתם סוג השחקנים שעוברים וממצים הכל ב3 שבועות אז שום משחק לא באמת יתאים לכם כי במקרה הטוב במקום 3 שבועות יכך לכם 5 לסיים הכל. ולכל השאר לוכך הרבה יותר זמן להתחיל להישתעמם פשוט כי כן יש המון מה לעשות שם. וכמשחק חברתי, כייף לעשות את כל זה עם אנשים אחרים.

נ.ב

הFlashpoit הקשה במשחק אכן מייסר אנשים שלא יודעים לשחק, אני אישית רואה בו מבחן של ממש ליכולת האישית של כל שחקן בנפרד וכצוות. אני ורבים אחרים יכולים לרוץ אותו ב25 דקות אבל לא מאט אנשים יכולים לבלות שם שעות על הבוס הראישון ולהיתיאש. לקח לי שבועיים למצוא את האנשים שאני אוכל לעבור אותו איתם כשהוא יצא (ו3 שעות במצב הרגיל שלו בלי שום מדריך)

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

החלטתי לתת למשחק עוד צ'אנס, אולי אפילו "אקנה" את שדרוגי למעמד preferred,

הורדתי את המשחק וניסיתי להתחבר עם המשתמש הקיים שלי (שנוצר לפני שהמשחק שוחרר כF2P, שיחקתי בטריאל ועוד קצת כשהוא היה F2P), אבל משום מה לא הצלחתי להתחבר עם השם משתמש והססמא שלי שאני זוכר בוודאות.

ניסיתי לאפס ססמא, אבל לא קיבלתי אף מייל אישור.

החלטתי לנסות להרשם מחדש למשחק וחשכו עיני! המייל שלי פנוי וזה רשם אותי מחדש! מישהו החליט שהחשבון שלי ראוי למחיקה!

ממש מרגיז :pissed:

פורסם

אולי באמת נעשה רשימה של אנשים שמשחקים? ואולי אפילו גילדה? :o

אני מכורה ברמות אחרות למשחק וממש נהנת ממנו ובטוחה שגם יש ישראלים אחרים כמוני, רק חבל שצריך לברור אותם עם פינצטה.

(חחח שנים לא הגבתי פה, אבל בשביל זה אני מוכנה לשבור שתיקה)

יאללה נתחיל רשימה:

שרת: The Red Eclipse

צד: של הרעים, כמובן ;) (Empire)

שם: Someq (חיפשתי משהו מקורי נו...)

יאללה עופו על זה ;)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא נראה לי שהרבה חברה שגולשים פה משחקים SWTOR אבל יצא לי להיתקל בלא מאת (יחסית) ישראלים בשרת שלי

שרת: The progenitor

צד/שם: Tundord-Republic Killshot-Empire (ועוד כמה ALTS משתי הצדדים)

דרך הגב יצא לפני שבוע הרחבה דיגיטלית. כוכב חדש וOPS חדש.

בדיוק אתמול הגילדה שלנו עברה את S&V HM ואני חייב לציין שלמרות שהוא מאוד מרענן ונחמדת הוא קל מידי. לא טוב שעברנו אותו תוך פחות משבוע ברמה הקשה שלו. אין מספיק אתגר במשחק כרגע.

פורסם

אני משחק כרגע ב The Red Eclipse,

Jedi Sentinet, republic

השם הוא Thekeshin (חייב להגיד שאני ממש שונא את זה שחייב שם ייחודי, במשחקים נורמאליים אחרים אפשר שיהיה אותו השם לכמה שחקנים ובד"כ עובדים בתצורה של charName.UserName או charName@userName וכו' שמאפשרים את זה. אני מפחד אפילו להתחיל לחפש שם legacy כי אני בטוח שכבר תפסו את השם שאני רוצה, ובטח גם 90% ממה שאני אחשוב עליו :P)

יש איזה המלצה לגילדה נחמדה לחדשים ששווה להצטרף אליה?

אם יהיה פה מספיק שחקנים אפשר באמת לפתוח גילדה משלנו, אבל ממה שאני רואה אנחנו די מעטים פה :)

פורסם

אני דווקה אוהב שכל שם הוא יחודי. כך קל להבחין בין אנשים שונים והמראה של השם נשאר נקי. בנוגע לLegacy אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה גם אם מישהו כבר משתמש בשם הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים