עבור לתוכן

Star Wars: The Old Republic

Featured Replies

פורסם

אתה מבין שלא באמת שאלתי... זאת התשובה הכי הפשוטה בהתחשב בזה שאין לי מושג מה הכוונה בשאלה.

לגבי הגרפיקה, לדעתך היא מאכזבת יחסית למה? למשחקי MMO אחרים?

חוץ מזה הם עדין בשלבים הראשונים של הפיתוח ואני מאמין שעם כל הכסף הגרפיקה תיהיה ברמה טובה.

נראה פשוט מעולה, אני לא יודע מה הבחור מעליך מחרטש. מה שרואים בסירטון זה מה שיהיה במשחק וזה פשוט סגנון האומנות שלו. לדעתי המשחק נראה מעולה ועכשיו נשאר לקוות שהוא באמת יהיה מעולה מכל אספקט אפשרי.

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • תגובות 86
  • צפיות 26.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצאו הרבה סרטונים ומידע מאז הpost האחרון כאן.

ותכף מתחילה תערוכת Pax east ושם יחשפו עוד לא מעט סרטונים ודברים

פורסם

מה קשור לישראלים? כל אחד יכול לשלם, השאלה אם אתה יכול להוריד לילה אחד בפאב בשביל חודש משחק

לילה בפאב? באיזה פאב עולה בילוי 40 שקל, במקרה הטוב אתה יכול להוריד בטיפ למלצרית שבמילא אין לך סיכוי איתה כי הברמן תוקע אותה כל לילה אחרי המשמרת..

:smile1:

פורסם

ואו לפי הסירטון האחרון הגיימפליי במשחק נראה תענוג! עשה לי חשק להקים guild, מי בעניין? איזה דמות אתם רוצים לשחק?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מקווה שזה הדיון הנכון אם זה לא הדיון משחק הנכון אז התנצלות.

במאמר שפורסם כאן: http://www.swtor.com/news/news-article/20110422-0

אישור כי יהיה ספר שיספר על Revan ומה קרה לו אחרי המאורעות של סדרת KOTOR, בין היתר יכללו בו דמויות כגון באסטילה והExile.

חוץ מזה מי מתכנן לקנות את המשחק?

פורסם

אני ללא ספק מתכנן לשחק בו במעט הזמן הפנוי שיש לי

אגב את הספר כותב אחד הכותבים של KOTOR הראשון, והוא גם כתב את סדרת הספרים המצויינת והמאד מומלצת על Darth bane.

פורסם

אני מקווה שזה הדיון הנכון אם זה לא הדיון משחק הנכון אז התנצלות.

במאמר שפורסם כאן: http://www.swtor.com/news/news-article/20110422-0

אישור כי יהיה ספר שיספר על Revan ומה קרה לו אחרי המאורעות של סדרת KOTOR, בין היתר יכללו בו דמויות כגון באסטילה והExile.

חוץ מזה מי מתכנן לקנות את המשחק?

זה הולך להיות משחק רשת,אז אין אפשרות לקנות את המשחק "פיזית"....

פורסם

טעות בידך זה בסגנון WOW ושות' אתה תצטרך לרכוש את המשחק עם הCD KEY שלו כדי לשחק. אם תקנה מהדורה דיגיטאלית או פיזית זה לבחירתך.

על העלות הזאת תתווסף העלות של דמי מנוי חודשיים.

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מכירה מוקדמת של המשחק כנראה תתחיל היום לאחר שתוכרז ב comic-con.

השמועה גם אומרת על גישה מוקדמת למשחק למי שירכוש במהלך המכירה המוקדמת, 6 ימים לאספנים ו 3 ימים לרגיל.

פורסם

בעסה משחקי רשת,בלי מודים בלי תוספות בלי כלום.

שיוסיפו איזה סינגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים