עבור לתוכן

Star Wars: The Old Republic

Featured Replies

פורסם

למה אני אומר את זה

כי ג'דיי שלא יכול לעשות force jump הוא דפוק

• תגובות 86
  • צפיות 26.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם ב KOTOR לא היה לך ממש FORCEJUMP. כלומר זאת הייתה יכולת שהיית יכול להשתמש בה בקרב כדי לסגור מרחק מהר עם האויב ולבצע התקפת פתע, אבל לא יכולת להשתמש בזה מחוץ לקרב, נניח כדי להגיע למקומות גבוהים שאין לך גישה אליהם. מעולם לא שמעתי שזה הפריע למישהו במשחק, ולמעשה זה נחשב בעיני רבים למשחק ה STAR WARS הכי מוצלח שיצא למחשב.

לגבי העלילה, BIOWARE באמת מבטיחים כאן לשנות לחלוטין את כל מה שאנחנו מכירים על הז'אנר של MMORPG. בניגוד לרוב המשחקים האלה שקיימים כיום שבהם העלילה ניתנת לסיכום כ:

תהרוג הרבה עכברושים ענקיים כדי שתוכל להיות מספיק חזק כדי להרוג אורקים, אחר כך:

תהרוג הרבה אורקים כדי שתוכל להיות מספיק חזק כדי להרוג טרולים, אחר כך:

תהרוג הרבה טרולים כדי שתוכל להיות מספיק חזק כדי להרוג דרקונים, אחר כך...

כאן המצב הולך להיות שונה לגמרי. מדובר במשחק עם עלילה לכל דבר כמו כל RPG לשחקן יחיד. יהיו המון דיאלוגים עם דמויות שונות, משימות מגוונות (ולא רק לך לנקודה A כדי להביא חפץ B למקום C). יהיו לך החלטות עם תוצאות חשובות מאוד לעולם המשחק ממש כמו ב KOTOR, רק שפה לא תוכל להעלות משחק שמור.

למעשה גם הבנתי שלכל שחקן יהיו חברי צוות NPC שיצטרפו אליו, אז זה יהיה שוב כמו חווית משחק תפקידים לשחקן יחיד.

בקיצור זה יהיה הרבה פחות MMORPG במובן המקובל, ויותר כמו אותם משחקי תפקידים למחשב שנותנים אפשרות לעשות COOP עם שחקנים אחרים.

למרות שאני אישית לא ממש אוהב MMORPG (אני אוהב את הרעיון התאורטי, רק לא את האופן שבו הם ממומשים בפועל), SWTOR זה המשחק היחיד בז'אנר שאני באמת מצפה לו. אני רק מקווה שזה לא יהיה תשלום חודשי כי בעיני זה RIP OFF מוחלט. מקווה גם שהשמועות על מיקרו-תשלומים הן נכונות (בסגנון BF HEROES).

פורסם
  • מחבר

הם גם הבטיחו שהבחירות שלך ישנו כלומר זה לא כמו WOW שכל שחקן יכול לעבור בדיוק את אותה ה"עלילה" הליניארית

אלא שבמהלך העלילה יהיו נקודות מפתח שהחלטה שלך תקבע לאן אתה תמשיך ואתה לא תוכל לחזור.

בערך כמו שהם הבטיחו שב MASS EFFECT 2 ששמירות מהמשחק הקודם בסדרה ישנה את רצף העלילה

כלומר אם השתוללתם והרגתם מישהו בראשון הוא לא יופיע בשני... כמו כן יש כמה סופים שונים שבאחד מה הגיבור מת

(ולא אני עדין לשיחקתי בMASS EFFECT אחרי שרק לאחרונה גליתי ברוב טיפשותי שהוא לא משחק MMO אני שומר לו מקום אחרי תקופת המבחנים).

פורסם

זה לא רק force jump

מה, ישימו באונטי האנטרס עם ג'טפק שלא יכול לעוף? מה הם עשו פה?

פורסם

לגבי מי שחושש ש SW TOR יהיה סתם עוד משחק המוני של H&S:

http://www.gamekicker.com/PC-Games/Online-Star-Wars-Game-Could-be-Wordiest-Ever

Online Star Wars Game Could be Wordiest Ever

Think writing a novel is a daunting task? Try writing 40 of them -- or you could just pen the script for upcoming online game Star Wars: The Old Republic.

According to Shauna Perry, the game's director of audio and localization, The Old Republic's enormous script is indeed longer than 40 Star Wars novels, setting a new standard for size and requiring the work of hundreds of actors in at least five different cities. The undertaking is a result of an attempt to do what no massively-multiplayer game -- World of Warcraft included -- has thus far managed: provide full voice-over for every single character in the world. Even previous Star Wars smash role-playing game Knights of the Old Republic (KOTOR), itself considered a huge, well-written game, pales in comparison. Perry explains the magnitude of the work...

פורסם

מאיפה יש להם כסף לכל זה?!

פורסם

א. מכל המשחקים המוצלחים שהם הוציאו בעבר. :yelclap:

ב. מכל הכסף שהם כנראה מתכננים לעשות מתשלום חודשי למשחק. :'(

פורסם

World of Mass Effect

http://www.swtor.com/media/trailers/video-documentary-3

Voice Over מלא(גם PC וגם NPC), ומערכת דיאלוגים שנגזרה מMass Effect, במשחק MMO, זה משהו שעדיין לא נראה.

הם אמרו מההתחלה שזה יהיה Story Driven MMO, היו לא מעט משחקים שניסו את זה, Guild Wars וAOC, אבל לפחות בעניין של העלילה הם נכשלו.

מאוד מעניין איך בדיוק העלילה תשתלב עם הM הראשון בMMO, בAOC העלילה מנותקת מהמשחק "הראשי" מצב הלילה הוא SP טהור.

וGuild Wars הוא לא באמת MMO, כל התוכן הוא Instanced ואפשר לסיים את כל הPVE במשחק לבד לחלוטין בעזרת דמויות שהמחשב משחק.

אני מאוד מקווה שחוץ מכל הדברים שהם דוחפים לג'אנר שהם מצאו דרך להתמודד עם העניין הזה, אחרת המשחק הזה לא יהיה מעניין במיוחד בתור MMO.

פורסם

EA במצב נואש בשנים האחרונות, אין להם בעיה כספית אז הם מוציאים את כל הכסף שלהם בניסיון לחזור להיות החברה הגדולה ביותר.

יכול להיות שהמשחק לא יהיה בתשלום חודשי, בזמן האחרון EA מצאו דרכים אחרות להכניס כסף. יש להם משחקים "חינמיים" כמו BFH ו BF (ה RTS שיש לו את אותו קיצור :P) ויש להם משחקים "זולים" (עם DLC בתשלום כל כמה חודשים) כמו ה BF החדש. הם תמיד יכולים לעשות משחק במחיר מלא עם CASH SHOP מאוזן וטוב.

פורסם

איך ישראלים ישלמו כל חודש למנוי של SW: TOR?

פורסם
  • מחבר

איך ישראלים שילמו למנוי של WOW ?

פורסם
  • מחבר

אתה מבין שלא באמת שאלתי... זאת התשובה הכי הפשוטה בהתחשב בזה שאין לי מושג מה הכוונה בשאלה.

לגבי הגרפיקה, לדעתך היא מאכזבת יחסית למה? למשחקי MMO אחרים?

חוץ מזה הם עדין בשלבים הראשונים של הפיתוח ואני מאמין שעם כל הכסף הגרפיקה תיהיה ברמה טובה.

פורסם

מה קשור לישראלים? כל אחד יכול לשלם, השאלה אם אתה יכול להוריד לילה אחד בפאב בשביל חודש משחק

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ במקום לפתוח נושא חדש.

E3 בפתח וצפויים בה הרבה חשיפות חדשות לגבי המשחק כולל סרטון cinematic חדש.

בכל אופן לכל אלו שהמשחק מעניין אותם הנה מאמר מעניין על סיפורי ההתחלה של 6 מהclasses שניתן לשחק

http://e3.gamespot.com/story/6265070/star-wars-the-old-republic-exclusive-hands-on-bounty-hunter-trooper-imperial-agent-smuggler-sith-inquisitor-and-sith-warrior?tag=top_stories%3Btitle%3B1

נכון להיום המשחק אמור לצאת באביב 2011

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים