עבור לתוכן

צריך מסך 22" תקציב 900-1000 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך בכלל יספיק למסך הזה?

והמסך הזה (SAMSUNG 2333SW) הוא יהיה לי טוב?, אין יותר מדיי לעלות את התקציב המחיר שלו הוא משהו כמו קצת יותר מ1100 שקל...

אז שמע,אם אני יקח את המסך הזה אני בטוח לא יתאכזב ממנו?.

והכל יפעל חלק?.

פורסם

בוודאי שיספיק.

בשביל להיות בטוח שזה המסך בשבילך תלך לראות אותו קודם.

פורסם

לדעתי זו טעות.

ידוע של CHIMEI מייצרים את הפאנלים של SAMSUNG. וCHIMEI זכו בבדיקה השוואתית בין מסכי 22" כאן באתר... אז יותר מזה...

ואל תגידו לי שזה היה דגם 222 ומה שאני ממליץ זה 228... זה אותו דבר בדיוק. אחד עם פיצ'רים של קורא כרטיסים ועוד דברים.. והשני בלי.

אני מאוד מרוצה מה 228D וכל מי שראה את המסך שלי התלהב. חבל לרכוש יקר יותר, כאשר הכסף ילך למותג בלבד.

פורסם
  • מחבר

ברור שאני יראה את המסך קודם,אבל נגיד הייתי שואל אותך עד כמה אינצ' הכרטיס מסך הזה היה יכול להיחזיק עד כמה היית אומר?.

פורסם

אין קשר לגודל בכלל, זה עניין של רזולוציה וכבר אמרתי לך שהכרטיס שלך חזק מספיק.

chenrp, הוא רוצה מסך עם רזולוציה FHD ולכן לא המלצתי על ה - CHIMEI שאין עוררין שיש להם דגמים לא רעים בכלל כמו ה - 222H (על 228D לא ראיתי ביקורות אבל לאחרונה המחיר שלו עלה והוא עולה כמעט כמו ה - 2243EWX ולכן הוא לא משתלם במיוחד לדעתי אלא אם רוצים את רמקולים שלו).

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אקשיב לדניס אני יברר עליו עוד פרטים בינתיים תודה רבה לכולכם עזרתם לי מאוד!!!

פורסם

אין קשר לגודל בכלל, זה עניין של רזולוציה וכבר אמרתי לך שהכרטיס שלך חזק מספיק.

chenrp, הוא רוצה מסך עם רזולוציה FHD ולכן לא המלצתי על ה - CHIMEI שאין עוררין שיש להם דגמים לא רעים בכלל כמו ה - 222H (על 228D לא ראיתי ביקורות אבל לאחרונה המחיר שלו עלה והוא עולה כמעט כמו ה - 2243EWX ולכן הוא לא משתלם במיוחד לדעתי אלא אם רוצים את רמקולים שלו).

100%.

אך לדעתי FULL HD לא טוב למסכי 22". שכן הם תומכים ברזולוציה גבוהה מאוד ורצוי לעבוד ברזולוציה זו בכדי לראות כראוי. אך ל22" רזולוציה כזו גבוה לא תהיה הכי נוחה. מניסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים