פורסם 2009 במרץ 1216 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=375091.msg3233090#msg3233090 סעיף 1.7 כפתור החיפוש היה עוזר לך באותה מידה.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר מה זה עוזר לי ??? אני רוצה שזה היה גבוה כמו אצל כולם אז מה אני צריך לעשות ??? ועם שווה לשנות את זה ??
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים הפונקציה C1E מורידה את מהירות השעון של המעבד ע"י הורדת המכפלה לערך המינימלי שלה, ואז מורידה גם את המתח על מנת לשמור על יציבות.פונקצית EIST מאוד דומה ל-Cool'n'Quiet של AMD. כאן באופן דינמי תעלה ותרד מהירות השעון של המעבד לפי רמת השימוש בו מהתדר המינימלי ועד לתדר הנורמלי שלו - וכנ"ל לגבי מתח.לקוח מהסטיקי.בקצרה, חיסכון בחשמל בעת שהמעבד שלך לא מתאמץ, כשהוא כן אז התדר עולה ל 3GHZ(פונקציה אוטומטית ומובנית במעבד שלך)
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים מחבר הביאו לך E5200 עבדו עליך???????????????????????????????????????????????????????? תסביר
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים killeror אל תשים לב ל lol_minbet...הכל אצלך תקין אין לך מה לדאוג. במעבדים מודרניים, אינטל הכניסו 2 אפשרויות שבעזרתן המעבד נשאר קריר יותר וצורך פחות חשמל, והן C1E ו EIST.אם תשים לב, כשתפעיל תוכנה/משחק כבד, התדר יקפוץ ל 3 ג'יגהרץ כמו שאמור להיות. בשעת מנוחה, הוא מוריד את המכפלה (כלומר התדר יורד) כדי לחסוך מעט בחשמל. אם משום מה אתה רוצה שכל הזמן הוא יפעל על 3 ג'יגהרץ, כנס לביוס ותעשה DISABLE לשני האפשרויות הללו (אל תחשוב שזה יביא לך איזה תוספת ביצועים, משום שבמקרים שבה אפליקציה צריכה כח עיבוד גדול, התדר ישר קופץ ל 3Ghz...).
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים ???????????????????????????????????????????????????????? תסבירנו באמת הוא רק מתלוצץ איתך.יש לך E8400 והתוכנה מראה את זה.כל הסיפור הוא שיש פונקציה של חיסכון שמורידה את המכפלה של המעבד ל6 כדי לחסוך חשמל.תאמץ קצת את המעבד ותראה איך מיד המכפלה משתנה והמהירות חוזרת ל3GHZ.זה בסדר גמור, לא צריך לשנות כלום, הכל תקין.
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים אני הייתי מציע לכבות אניווויי את הדבר הזה. א. החיסכון בחשמל זניח לחלוטין. ב. לא תמיד התדר קופץ כשצריך. ג. אני אוהב לראות תגד גבוה כשאני נכנס ל CPUZ :
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים אני אוהב לראות תגד גבוה כשאני נכנס ל CPUZ : אני מעדיף להשאיר אותו מהסיבות הבאות: אני אוהב לראות טמפרטורות נמוכות יותר לאורך זמן כשאני נכנס למערכת. בכל זאת אני משלם את חשבון החשמל...מעבד יותר חם--> צריך להפעיל את המאוררים יותר חזק אז זה לא רק המעבד שצורך.
פורסם 2009 במרץ 1416 שנים בדיוק...כל עוד המעבד לא באוברקלוק ואני אגיד אפילו לא אוברקלוק גדול, אין שום צורך בביטול C1E או EIST שחוסכות לנו חשמל ושומרות על אורך הרכיבים.זה לא כאילו תפסיד ביצועים כי זה בדיוק למה כן קיימות הפונקציות של C1E או EIST (לחסוך לך כשהמחשב בIDLE)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.