עבור לתוכן

4850HD VS 8800 ULTRA

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB.

ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80.

מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי.

השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב?

תודה רבה על העזרה :xyxthumbs:

פורסם

איזה משחקים בדיוק לא קיבלת מספיק FPS?

פורסם

לדעתי ה 8800 טוב יותר גם בבצועים וגם בתמיכה במשחקים (פחות באגים)!

פורסם

אני לא רואה שום סיבה שלא לעבור ממפעל גרעיני כמו ה8800ULTRA לHD4850 שכבר הראה ביצועים עדיפים במרבית המשחקים עם דרייברים ישנים, ועם חדשים בכלל קיבל האצת ביצועים נאה (COD4\WAW למשל)

לדעתי ה 8800 טוב יותר גם בבצועים וגם בטמיכה במשחקים (פחות באגים)!

אתה יכול לתת דוגמאות?

(באגים?!)

וזה לא ממש עניין של דעה, יש פחות ביצועים ויש יותר ביצועים

פורסם

דוגמא אחת היא GTA IV ויש עוד, ושלא נדבר על הדרייברים של ATI :bash:

פורסם

GTAIV? אוקיי, זאת דוגמא נהדרת בוא נשתמש בה

יש צדק במה שאתה אומר, כשהמשחק יצא וקניתי אותו מאוד התאכזבתי מהביצועים שקיבלתי עם הHD4850 שהיה לי באותו הזמן.

ואז... יצא הפאצ' השני 1.0.2.0, חוויית המשחק שופרה לי פלאים וקיבלתי ביצועים יוצאי דופן גם על מסך ה24'' שלי.

מאז עברתי לGTX285, והאמת (שתזעזע אותך)? אין הרבה הבדלים כעת, זה יותר עניין שתלוי במעבד.

פורסם

הביצועים די דומים בשני הכרטיסים, וה4850 צורך בערך שני שלי מה8800 ULTRA, מצד שני יש את המחשבה המבאסת שקיבלת כרטיס שבהשקה עלה איזה מקסימום 1300 לעומת כרטיס שסביר שעלה לך 2500 וצפונה.

אגב, 45 במאמץ זה יופי של טמפרטורה.

פורסם

^^^למה עברת דרך אגב היה לך CF לא? (dj-ElectriC)

פורסם

היה לי כרטיס בודד של HD4850 (תפקד בצורה פנטססטית במסך 24'') אני מוכר אותו לחבר, ובדיל טוב השגתי GTX285 שכמובן אין צורך לציין את עוצמתו.

בואו נעזוב את אותי כרגע (בשביל זה יש הודעות פרטיות שבהן אין לי בעיה לענות על שאלות אישיות)

בכל אופן HD4850 או 9800GTX+ יהוו תחליף מעולה.

פורסם
  • מחבר

אז לפי מה שאני מבין עד עכשיו, כדאי לי להישאר עם ה 4850HD? אני פשוט לא מבין למה במשחקים מסויימים לדוגמה ב cs:source אני לא מצליח לשים את אותן הגדרות גבוהות של פילטרינג ואנטיאליזינג עם כרטיס המסך הנוכחי, הרי שניהם תומכים ב DX 10 לא?

פורסם

כמובן. אתה מתכוון לאפשרות שאתה לא יכול לשים AA או שאם אתה שם אתה מקבל תוצאות לא טובות?

פורסם

התקנת דרייבר עדכני מהאתר של ATI ?

פורסם
  • מחבר

כמובן. אתה מתכוון לאפשרות שאתה לא יכול לשים AA או שאם אתה שם אתה מקבל תוצאות לא טובות?

אני יכול לשים AA אם אני לא טועה עד 8 או משהו כזה והFPS די טוב.. בעוד שעם ה 8800 יכולתי לשים על 16QX ולא לחוש בשום שינוי ב FPS.

וכן הורדתי את הדרייבר האחרון מהאתר ל VISTA 64 BIT , ה 4800 SERIES.

פורסם

בתכלס הבדל גדול בין X8 לבין X16Q אתה לא תראה אבל אם אתה ממש רוצה לבצע החלקה אתה יכול דרך הדרייבר באפשרויות 3D להפעיל AAX24

פורסם

תכלס הביצועים של ה HD4850 אמורים להיות קצת עדיפים... אוליי היה לך גרסה מומהרת של 8800U ?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים