פורסם 2009 במרץ 1216 שנים שלום לכולם ותודה מרואש תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2 [br]פורסם בתאריך: 12.03.2009 בשעה 17:00:33 **^^ סליחה אני יתקן את התמונות^^**
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אני לא מבין מה אתה לא מבין שם אני עשיתי את הקורס של סיסקו לפני שנה ו.. אני לא זוכר במדיוק הכל תפנה אותי למשו שאתה לא מבין אני ישתדל להסביר לךלגבי השכבות המודלים תאמת שכחתי תשם של זה אבל עם אני לא טועה מדברים על טבלה הזאת שמחלקת את כל שלבים של יצירת תקשורת משכבת הפיזקל עד לאלפיקיישן הייתי מציע גם שתבקש עזרה בפורום רשתות יש שם חבר'ה עם לא מעט ידע בהצלחה
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר אני לא מבין מה אתה לא מבין שם אני עשיתי את הקורס של סיסקו לפני שנה ו.. אני לא זוכר במדיוק הכל תפנה אותי למשו שאתה לא מבין אני ישתדל להסביר לךלגבי השכבות המודלים תאמת שכחתי תשם של זה אבל עם אני לא טועה מדברים על טבלה הזאת שמחלקת את כל שלבים של יצירת תקשורת משכבת הפיזקל עד לאלפיקיישן הייתי מציע גם שתבקש עזרה בפורום רשתות יש שם חבר'ה עם לא מעט ידע בהצלחהאחי אתה מיתכבן ל-osi?אחי עם תוכל לעזור לי אני ייודה לך מאוד עם אני יעתיק את זה למחשבים ורשתות זה לא היה ספאם?
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מה לא הבנת ?זה החומר הכי בסיסי בעולם. תציין בדיוק מה אתה צריך ונשתדל להסביר לך או להפנות אותך למאמרים.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים מחבר גבר זה מה שאני שאול תגיד מה זה הכי בכללי ואני יחפש את מאמר שי פו דברים ממש מזרים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.