עבור לתוכן

HD 280 VS EH250, או פשוט צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-500 שקלים.

Featured Replies

פורסם

יש לי בבית GRADO SR60, ולמרות שאני מאוד אוהב את הצליל שלהם, המשפחה כל הזמן מתלוננת על הרעש שיוצא מהם (והעובדה שהם די התיישנו אצלי די הורידה מאיכות הצליל). אז אני מחפש אוזניות חדשות, בתקציב של 200-500 שקלים, כשהדבר היחידי שממש חשוב לי שיהיו סגורות :).

לצערי אין לי אפשרות לחרוג מה-500 שקלים, כי את התקציב האמיתי כבר מתחתי בהרבה. רציתי לקנות את ה-EH250, אבל אם תוספת של 200 שקלים ל-HD280 מצדיקה את המחיר, אני אלך עליהם. יש הבדל ענקי בין השניים או שבן אדם רגיל לא יבחין בו? כרטיס הקול הנוכחי מורכב על לוח האם.

אני לא סגור רק על האוזניות האלה אגב, כל חברה אחרת תתקבל גם כן בברכה.

אין לי אפשרות להזמין מחו"ל אגב, אלא אם כן אתם יודעים שהויזה נטענת שמקבלים בדואר מתקבלת בהזמנות מהסוג הזה, ואז לא תהיה בעיה :).

[br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 22:09:49

די קיוויתי לקנות את האוזניות היום, אז מצטער על ההקפצה, אבל למישהו יש תשובה? :)
פורסם

bakak,

יש לך אזהרה שניה על הקפצה, באזהרה השלישית תורחק\תושתק מהפורום.

חוקי הפורום אוסרים על הקפצה בטרם עברו 24 שעות, ואין שום סיבה להקפיץ כאשר הודעתך נמצאת בעמוד הראשון של הפורום.

בקשר להודעתך, אין לי המלצה קונקרטית בקשר לאוזניות שבניהן אתה מתלבט, אבל יש לי שתי הערות:

1) בתקציב הזה לדעתי האוזניות הכי מומלצות הן ה-RP21 של Equation(ניתנות לקניה ובד"כ לשמיעה בחלילית בפחות מ-500 ש"ח).

2) בקשר לירידה באיכות הצליל באוזניות הנוכחיות, זה לא אמור לקרות, אוזניות דינמיות מחזיקות עשרות שנים. לא פירטת מה בדיוק הבעיה, אז קשה לחוות דעה נוספת, אבל סביר להניח שיש איזו בעיה נקודתית ולא בעיה של התישנות.

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר קניתי את ה-EH250 של סנהייזר. עוד לא הספקתי לבחון אותם לעומק, אבל מהשירים הבודדים ששמעתי עד עכשיו אני די מרוצה :).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים