עבור לתוכן

מיואש מהחיים המשעממים אלה \=

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לOP ברגע שתקח את עצמך ביידים אתה תראה שגם לדברים הכי מעניינים/חשובים בחיים אין טעם..

אני לדוגמא לא מיואש מהחיים אבל אני יודע שאין להם משמעות ככה אני חי כבר מספר שנים, גם בשעמום מוחלט.

ואני חושב שאנחנו דיי דומים אין לי חברים בכלל מעולם לא הייתה לי חברה אני לא יוצא ממש והסלולארי זה רק להטענה.

בן כמה אתה אחי?

וחבל שאתה חושב ככה..אתה כמוני מודע לבעיה אבל במקום להתמודד איתה אתה משכנע את עצמך שזה בעצם לא בעיה ומציג לעצמך פיתרון חלופי לא כלכך בריא..

• תגובות 58
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תעשה סמים אלכוהול וסקס בכל זמן פנוי שיש לך :)

פורסם

Sex, Drugs and Rock'n'Roll

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני אסתפק בסקס..רק שיהיה עם מי :nixweiss:

פורסם

חסר בחורות שזה כל מה שהן מחפשות? צא לפאבים, ואם צריך תנמיך ציפיות.

פורסם

סמים זה הרבה אופי של בן אדם לדעתי.

יש כאלה שזה מתאים להם

ויש כאלה שלא.

ומי שלא מתאים , ולא ניסה מוקדם (בגיל 16-17 )

לא כדאי שיכנס עכשיו לזה.

בקשר לבנות..

תשמע , יש כאלה שהולך להם יותר ף יש כאלה שהולך להם פחות

אתה צריך להיות ממש ממש שמן ומסריח עם ריח של זיעה ומשקפיים ולא מטופח ולא מסופר ומגעיל בישביל שבאמת לא תשיג אף אחת.

אם אתה מתלבש נורמלי (לא מבקש ממך דיזל ולקוסט)

אתה מסופר נקי מצוצח (אני מניח שאתה כזה ) אין סיבה שלא תשיג בנות .

לשבור קרח , תנסה בנשיקות חיבוקים , ציחקוקים למנייהם (אבל בטיפטופים , שלא תתן בדיחה ותצא דביל)

ותתפוס בפינה !!!! זה תמיד עוזר וכובש (אצלי בכל אופן)

תתפס על דברים קטנים לפעמים שאתה לא מוצא מה להגיד

לדוגמא:

דברים כמו איזה בושם זה? (זה יכול להתפתח למאיפה קנית , כמה עלה ,נעים מאוד, אפשר להריח שוב? [ועל הדרך אתה גם נצמד בהגזמה כדי להצחיק] )

אתה יכול לשאול גם אם אפשר לתת נשיקה (ואז להגיד בציניות ''אל תתלהבי זה רק בלחי'' )

ולהגיד שהוא נעים ואחרי זה לשאול: ''אם אפשר לספר סוד לך סוד'' ולהגיד : ''הבושם זה סתם תרוץ להיצמד אלייך'' ולתת איזה חיוך דבילי

וזה יכול להתפתח ללילה שלם סביב הבושם (שהוא דוגמא מני רבים )

שאלות נוקבות זה גם שובר קרח

היתגעגעת אליי? כמה ? הרבה ? קצת ? לכולם את אומרת ככה או רק לי ?

חשבת עללי ? וכדומה... (ואז לפעמים היא תשאל ''ואתה?'' וזה פחות או יותר מישר את המצב)

ובקיצור שורה תחתונה

זרום...

אתה תעשה טעויות ותגיד דברים שלא אומרים לפעמים וזה יכול לעלות לך בתדמית ובאותה אחת שאתה מתחיל איתה

אבל בקטנה , זה עוד הרבה.... ;) את זה אל תשכח .

פורסם
  • מחבר

תודה..אפשר לקחת כמה טיפים מהדברים שלך ;)

פורסם

סמים זה הרבה אופי של בן אדם לדעתי.

יש כאלה שזה מתאים להם

ויש כאלה שלא.

ומי שלא מתאים , ולא ניסה מוקדם (בגיל 16-17 )

לא כדאי שיכנס עכשיו לזה.

בקשר לבנות..

תשמע , יש כאלה שהולך להם יותר ף יש כאלה שהולך להם פחות

אתה צריך להיות ממש ממש שמן ומסריח עם ריח של זיעה ומשקפיים ולא מטופח ולא מסופר ומגעיל בישביל שבאמת לא תשיג אף אחת.

אם אתה מתלבש נורמלי (לא מבקש ממך דיזל ולקוסט)

אתה מסופר נקי מצוצח (אני מניח שאתה כזה ) אין סיבה שלא תשיג בנות .

לשבור קרח , תנסה בנשיקות חיבוקים , ציחקוקים למנייהם (אבל בטיפטופים , שלא תתן בדיחה ותצא דביל)

ותתפוס בפינה !!!! זה תמיד עוזר וכובש (אצלי בכל אופן)

תתפס על דברים קטנים לפעמים שאתה לא מוצא מה להגיד

לדוגמא:

דברים כמו איזה בושם זה? (זה יכול להתפתח למאיפה קנית , כמה עלה ,נעים מאוד, אפשר להריח שוב? [ועל הדרך אתה גם נצמד בהגזמה כדי להצחיק] )

אתה יכול לשאול גם אם אפשר לתת נשיקה (ואז להגיד בציניות ''אל תתלהבי זה רק בלחי'' )

ולהגיד שהוא נעים ואחרי זה לשאול: ''אם אפשר לספר סוד לך סוד'' ולהגיד : ''הבושם זה סתם תרוץ להיצמד אלייך'' ולתת איזה חיוך דבילי

וזה יכול להתפתח ללילה שלם סביב הבושם (שהוא דוגמא מני רבים )

שאלות נוקבות זה גם שובר קרח

היתגעגעת אליי? כמה ? הרבה ? קצת ? לכולם את אומרת ככה או רק לי ?

חשבת עללי ? וכדומה... (ואז לפעמים היא תשאל ''ואתה?'' וזה פחות או יותר מישר את המצב)

ובקיצור שורה תחתונה

זרום...

אתה תעשה טעויות ותגיד דברים שלא אומרים לפעמים וזה יכול לעלות לך בתדמית ובאותה אחת שאתה מתחיל איתה

אבל בקטנה , זה עוד הרבה.... ;) את זה אל תשכח .

נכון...

אבל תאמין לי הכי טוב והכי פשוט... פשוט לזרום! עובד מעולה מניסיון

פורסם

אפשר לסכם את כל מה שאמרתי ב''תזרום''

חח אבל הרחבתי קצת (יותר מדיי)

פורסם
  • מחבר

יאפ...אז הצעד הראשון שלי בדרך להשתנות הוא שנרשמתי לחדר כושר..להכיר קצת אנשים..איכשהו לא יוצא לי לדבר שם עם יותר מדי אנשים..חח קשה להתחיל שם שיחה..המשפט שהכי רץ שם זה "כמה נשאר לך (סטים על המכשיר)" חחח..חוץ מזה קצת קשה להפתח שם

פורסם

אתה צריך להיות ממש ממש שמן ומסריח עם ריח של זיעה ומשקפיים ולא מטופח ולא מסופר ומגעיל בישביל שבאמת לא תשיג אף אחת.והכי חשוב בלי כסף

אפשר לסכם את כל מה שאמרתי ב''תזרום''

חח אבל הרחבתי קצת (יותר מדיי)

דווקא בכלל לא הרחבת [הגזמת] כל עוד לבחור זה נותן הרגשה טובה ומלמד אותו לצאת ממצב זה.

פורסם

כן לצערי rroonnii צודק , כסף מגלגל היום הכל ובעיקר נשים .

פורסם

אם אין כסף אז לפחות פה,כל אלה שיש להם פה משיגים כל אחת, אבל מה נעשה? לא כל אחד התברך בזה.

תמצא חברים וככה תבוא המיועדת....

אם יש כסף יש בעיה אחרת שלרוב יצאו עימך רק בגלל הכסף , שלפי דעתי מצב קשה.

לאדם שיש כסף הייתי אומר לא להראות את העושר אלה רק בהמשך.... הקשר [אחרי שהיא בחרה אותך מתוך בחירה נקיה]

פורסם
  • מחבר

אז זהו בוא נגיד שלא חסר לי כסף..אבל אני גם לא עשיר..ובכל מקרה אני לא מפרסם את זה.

אחת שתהיה איתך רק בגלל כסף זה סתם מגעיל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים