עבור לתוכן

מיואש מהחיים המשעממים אלה \=

Featured Replies

פורסם

אם לך יש עודף כסף לשפוך על פסיכולוג ואם זה עושה לך טוב, לך על זה.

רוב האנשים יכולים לקבל פסיכולוג מהקופה בעלות כמעט אפסית.

• תגובות 58
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מנסיון - אל תלך לפסיכולוגים.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם על התגובות(:

רבותיי, האמת שאני פעיל בפורומים כאן באתר, אבל לא ממש רציתי להחשף עם הכינוי המקורי שלי בנושא כזה.

באמת הכל מתחיל ונגמר בראש. מהיום אני אנסה לעשות לעצמי מין "to do list" בראש, להיות יותר חוצפן, לא לשים זין על אף אחד וכו'.

pain_killer12 - האמת שהמצב שלנו באמת דומה.

כשאנשים היו מתקשרים אלי בכיף הייתי זורם לשיחה, אבל איכשהו לא הייתי מתקשר אף פעם בעצמי, לא הייתי מצליח לשמור על קשר, לא יודע אם זה מתוך עצלנות או שאני סתם מתבייש לדבר בטלפון..כן כן יש לי קטע כזה שאני מרגיש יותר בטוח פנים מול פנים..

ד"א בן כמה אתה?

פורסם

למה שלא תתחיל ללמוד במכללה או אוניברסיטה? תעשה תואר וככה תפגוש אנשים כל יום. בהחלט מסגרת חברתית מהנה.

פורסם

את האמת שגם אני לא אוהב להתקשר לאנשים. אני גם לא אוהב שיחות ארוכות עם אנשים ואנשים שמושכים שיחות.

אני אדם מאוד חברותי לעומת זאת ויש לי ביטחון עצמי, אני יוצא כשבא לי ולא מרגיש מחוייב לצאת-

זה כנראה אופי - יש לי חבר שניתקתי איתו את הקשר כי פשוט לא התקשרתי והוא היה מתקשר כל הזמן, אחרי כמה זמן הוא הפסיק להתקשר

והפסקנו לדבר. אתה צריך להשקיע במערכות יחסים האלה כי אתה הרגשת בעבר שזה בא בקלות וצריך פחות להשקיע.

אה, עוד דבר - צור לך כמה שיותר קשרים, אפילו עם אנשים שאתה לא אוהב - מניסיון זה עוזר המון (לא חייב קשר יומיומי/שבועי) ופותח לך המון דלתות.

פורסם

כשאנשים היו מתקשרים אלי בכיף הייתי זורם לשיחה, אבל איכשהו לא הייתי מתקשר אף פעם בעצמי, לא הייתי מצליח לשמור על קשר, לא יודע אם זה מתוך עצלנות או שאני סתם מתבייש לדבר בטלפון..כן כן יש לי קטע כזה שאני מרגיש יותר בטוח פנים מול פנים..

ד"א בן כמה אתה?

אני בן 18 וחצי, אמנם קצת צעיר ממך אבל נשמע לי בערך אותו דבר ותכלס לא נראה לי שאשתנה עד שאגיע לגיל 22 בעזרת השם, אבל אלוהים גדול עד אז.

בכל מקרה, באוניברסיטה תכלס פוגש הרבה אנשים ובקשר איתם, אני לא בשיא החבר'ה באוניברסיטה כי אין לי כח לקשר יותר מדי קרוב עם כולם.

אני ככה סבבה עם כולם, מדברים צוחקים. כשמגיעים הביתה מתקשרים בשביל תרגילים\לימודים וגם לא יותר מדי (יש לי את ה2-3 אנשים שאני בקשר איתם לפעמים מהלימודים). מהתיכון כמעט ולא שמרתי על קשרים למרות שהיו לי המון חברים מאוד טובים, יש חבר'ה שלא הבינו וכעסו וכו' (חיים בסרט שהכל עניין של החלטה ושאם *באמת* הייתי רוצה לשמור על קשר הייתי שומר. כל זה בעצם לא חשוב) אבל יש כאלה שדווקא סבבה, יש לי חבר שאנחנו מהמעון ביחד, פעם בשבוע מישהו מרים טלפון וסוגרים עניין, מעולה, בלי כאב ראש מיותר, בלי בלבולי מוח. אני חופשי עם עצמי, שלווה בכיף - יש אנשים (אני ואתה) שזה מתאים להם יותר מלהיות בשיא ההמולה כל הזמן עם מיליון חברים וכל רגע טלפונים ופגישות.

ד"א עצלנות באה פה הרבה לידי ביטוי =] לפחות אצלי. אבל תכלס הכל נובע מזה שאני רוצה את השקט שלי רוב היום.

בקשר לבחורות, אמרתי לך, זה עניין אחר. לפי דעתי אתה צריך להשתחרר. גם אם הראשונה תסרב אתה תראה שהשד לא כל כך נורא, אלא ההיפך הגמור. פעם אחת תנסה, רק פעם אחת ואתה תשתחרר כמו שלא חשבת. הייתי באותו מצב בדיוק עד שניסיתי.

פורסם

אוקיי אז ככה

קודם כל אל תשתנה

ככה אתה יכול לאבד את מי שכבר יש לך

פשוט תשתדרג. איך? תנסה למצוא תחביב. לדוגמא רכיבה על אופניים. תתאמן ולך תכיר אנשים שעוסקים ברכיבה

אותו דבר אתה יכול לעשות גם עם רכבים, אוכל ואפילו יצירת בובות דובי

ככה אתה תרכוש חיבה של העוסקים בתחביב ובכך תשיג לעצמך ידידים.

העניין של הבנות זה מאוד לגיטימי. אני יכול להבטיח לך שלכל גבר היה כזה קטע והם התביישו להציע לאישה לצאת איתם על אף שהעניינים זרמו

איך הם מצליחים? הכל בא מהניסיון.

בוא נראה למה אתה מפחד להציע לאישה: כי אתה מפחד שאם היא תסרב, כולם בסביבה יידעו.

אז נניח שהאישה באמת סירבה, וכולם יודעים על הסירוב אתה יכול להרגיש מבוכה גדולה

ולכן הצעתי אליך היא לרכוש את הניסיון הזה עם נשים שאינן מסביבתך, אלא נשים אקראיות שמוצאות חן בעיניך ולהציע להם לצאת איתך או לבקש טלפון, כמובן לאחר שיחה קלה.

אם היא תסרב, כנראה שלא תראה אותה יותר לעולם ואתה לא ב"סיכון", ואם היא תשאיר טלפון, אז הרווחת והעלית את מידת הביטחון העצמי שלך.

לאחר מספר נסיונות ומתי שהביטחון שלך בעננים, אתה מוזמן לנסות את אותה הדרך על הבנות המקורבות אל סביבתך

את הבנות שאתה תכיר תנסה להלהיב בתחביב או ביכולות שלך ותקסים אותן ומשם אתה כבר תדע מה לעשות

בהצלחה

פורסם

תראה דחוף את הסרט YES MAN

פורסם
  • מחבר

תראה דחוף את הסרט YES MAN

ראיתי כבר, נחמד מאוד, אבל כמו שאומרים, "זה רק סרט".

פורסם

תודה לכולם על התגובות(:

רבותיי, האמת שאני פעיל בפורומים כאן באתר, אבל לא ממש רציתי להחשף עם הכינוי המקורי שלי בנושא כזה.

באמת הכל מתחיל ונגמר בראש. מהיום אני אנסה לעשות לעצמי מין "to do list" בראש, להיות יותר חוצפן, לא לשים זין על אף אחד וכו'.

ד"א בן כמה אתה?

אתה לא צריך להיות יותר חוצפן...אתה יכול לפתח גישה לא נכונה ולהתרגל להיות כזה.

פשוט אל תפתח ביטחון עצמי ותהיה יותר פתוח, רק אל תיסחף עם זה יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אתה לא צריך להיות יותר חוצפן...אתה יכול לפתח גישה לא נכונה ולהתרגל להיות כזה.

פשוט אל תפתח ביטחון עצמי ותהיה יותר פתוח, רק אל תיסחף עם זה יותר מדי.

חח אל תגזים..לא נראה לי שאני אצליח להסחף אפילו אם אני רוצה..אני צריך לתת את המקסימום בשביל להגיע לאיזה פרופורציה..

מכיר את זה שמישהו מביע עליך איזה דעה ואתה אומר לעצמך שהוא על הזין ולא אכפת לך..אבל בכל זאת חוטף איזה צביטה ממה שהוא אמר..

נראה לי שזה יותר מעצבן אותי בגלל שיש עוד אנשים ששומעים אותו כי אני עצמי לא שם עליו..

קיצר מהתחושה הזאת אני גם צריך להפטר מהר

פורסם

לOP ברגע שתקח את עצמך ביידים אתה תראה שגם לדברים הכי מעניינים/חשובים בחיים אין טעם..

אני לדוגמא לא מיואש מהחיים אבל אני יודע שאין להם משמעות ככה אני חי כבר מספר שנים, גם בשעמום מוחלט.

ואני חושב שאנחנו דיי דומים אין לי חברים בכלל מעולם לא הייתה לי חברה אני לא יוצא ממש והסלולארי זה רק להטענה.

פורסם

ובאמת נראה לך שזו גישה בריאה, תורמת לחברה(ובעיקר לעצמך) לחיים?

פורסם

(אזהרה למי שאין כוח להתמודד אם קריאה ומצב נפשי של מישהו אחר שידלג לפניה הבאה)

יש הרבה אנשים - עם הסיטואציה שלו - למשל אני

אנחנו לא בפורום כדי ליאש ולא לדכא את החיים המוזרים שיש לנו - כל הלחץ האיום שיש פה - אני אתן תגיות למה שאני מתכוון :לחץ כלכלי / לחץ חברותי/לחץ בכללי/מתח

כל אלו יש עוד הרבה שמבאים את בני האדם למצבים ולתקופות ממש קשות - שאומרים תקופה /מצב - לפעמים זה מתבטא באיזו שהיא שעה ביום או כמה דקות שאתה יושב לבד וחושב על חייך - ואז אתה מגיעה לתובנה שהופ אתה כבר בן 22 ואין חברים- ואין חברה -וזה בטבעי שהבנאדם עושה "הערכות מצב " לסביבה שבה הוא חי -למעשה זוהי תכונה חברותית וזה מעיד שאתה כן יכול !!וכן יש לך נושאים לדבר עליהם !!!ואתה נורמלי כמו כולם פה אפילו קצת רגיש וזה מצויין כי רוב בנות אוהבות שמקשיבים למה שהם אומרות /מרגישות -זה נקרא שיטוף רגשי ולפעמים זה הסיבה שרבים מתגרשים - כי אי יכולת לשתף היא שווה למתח במערכות יחסים .

אני חושב שברגע שהגבת פה מראה שיש לך אומץ ! ואתה באמת חברותי אחרת לא היית נפתח ומגלה את מה שרובנו רוצים להפנים .

- האמת שיש את התכונה הזאת להרבה אנשים - ולהרבה אנשים מאוד קשה להפתח לדברים -הם פשוט מעדיפים לשבת בשקט שלהם עם המחשב ולדבר על דברים אחרים.

למרות שהמצפון שלנו "זועק "לביחד לתחושה של חברתיות ווזה טבעי איך אדם בעולם שיכול לחיות לבד - הכוונה לא רק להתפרנס ולחיות את החיים ובכך להעביר אותם

אלא להיות בלי זוגיות- בלי חברים - בלי משפחה - זה ממש קשה .

יש אנשים שיש להם משפחות - אבל הם לא יכולים להיפתח אליהם רגשית - מכל מיני חששות .

יש אנשים שיש להם חברים טובים - אבל מחשש הם לא מספרים כי הם לא רוצים שיתרחקו מהם!.

בלי שום קשר שממליצים על פסיכולוג -זה מאוד תלוי מי ! כי לא לכל אחד קל להפתח ולהסביר וברוב המקרים הם רוצים רקע -של איך הגעת למצב -על מנת לפתור את הבעיה וזה קשה להתחיל כל פעם מחדש שמחפשים את הפסיכולוג הנכון - ושלא נדבר על העלות הכספית - !

כך שפסיכולוג הוא לא תמיד הפיתרון !

אני לא הולך לפסיכולוג למשל ואני גם בשנתיים גדול ממך - אבל באמת שהזמן היא התרופה הכי טובה - כי לך תדע מה יהיה ואיפה זה יצוץ ופתאום הגלגל יסתובב ואתה תמצא את עצמך עם חברים

אבל שתדע שלפעמים אתה חייב לייזום דברים גם אם "קל לדבר וקשה לעשות " ברור שזה קשה כי אתה חייב להתמודד ! זהו הקושי החברתי

זה אומר שאתה חייב למצוא נושאים משותפים עם אנשים ולצאת החוצה!! -לא מול המחשב כי זה סטטי ולא מוביל לשום מפגש רק בפה בפורומים !למרות שזה עוזר לפעמים :screwy: :s05: חחחח

לסיכום אתה נורמלי לגמרי ואם אתה זקוק לטיפ אתה יכול לשלוח לי הודעה

פורסם

ובאמת נראה לך שזו גישה בריאה, תורמת לחברה(ובעיקר לעצמך) לחיים?

למה שזה יהיה אכפת לו עם גישה כזאת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים