עבור לתוכן

מיואש מהחיים המשעממים אלה \=

Featured Replies

פורסם

תראה אחי, אתה בן 22, אתה כבר לא ילד, אבל עם זאת לא מאוחר מדי לבנות את עצמך מחדש.

קח חצי שעה היום או לא יודע, מתי שאתה פנוי..ותעשה סוויטץ' בראש לגבי כמה דברים.

זה הכל בראש אחי. גם אני לפני כמה שנים הייתי כמעט כמוך, אבל אחרי שחשבתי קצת, אמרתי לעצמי, אני בדיוק כמו כל האחרים במדינה הזו, אפחד לא יותר טוב ממני, מעכשיו אני לא שם על אפחד, ביי לביישנות, ביי לתמימות..אני שם פס על כולם, ויתחיל לבנות את עצמי כמו שצריך. שאתה הולך לעבודה, אל תהיה מבואס, תרים את הראש, תחייך, והיום יעבור לך בכיף.

שוב, זה הכל בראש.

• תגובות 58
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגובה מכוערת וחסרת רגש, לכל אדם יש תקופה של חרא בחיים! מה אתה חושב... שאתה חסין? יום תמצא את עצמך במצב דומה אז...

אני לא אומר שאני חסין, אבל להגיד לא לפסיכולוג או משהו כזה זה לא חכם.

לפותח התראד אני מצטער על התגובה הזאת, אני חוזר בי.

לא היה יפה לענות ככה לבנאדם שבא לבקש עזרה.

פורסם

אני לא אומר שאני חסין, אבל להגיד לא לפסיכולוג או משהו כזה זה לא

תפסיק לדבר שטויות. ותפסיק לחשוב שהפסיכולוג ירפא לך את כל הבעיות. "להגיד לא לפסיכולוג או משהו כזה זה לא חכם".

אם לך יש עודף כסף לשפוך על פסיכולוג ואם זה עושה לך טוב, לך על זה. אבל לא צריך לשכנע בנאדם ללכת לפסיכולוג בכח ולהפעיל עליו לחץ כזה או אחר.

אני מבטיח לך שמה שהפסיכולוג יכול לפתור אתה/המשפחה שלך/החברים הקרובים שלך יכולים לפתור בצורה שוות ערך ואפילו טובה יותר.

פורסם

אני בעצמי הייתי אצל פסיכולוג, ואני יכול להגיד שהוא עזר לי..

אני מדבר מניסיון.

בנוסף אתה לא המשפחה שלו שיכולה לעזור לו.

שידבר עם אח או הורה או עם חבר טוב, לא עם כאלה באינטרנט, ושידבר איתם פנים מול פנים ולא בצ'אט(זאת דעתי בכל מקרה)

פורסם

ניסית לחזור בתשובה שלמה? אומרים שזה אחד הדברים וזה גם רץ היום חזק מאוד.

פורסם

במצב שלך הייתי פשוט נכנס למסגרת חברתית כזו או אחרת,אינטרקציה עם אנשים נוספים מחוץ למסגרת שאתה חי בה כרגע לא תזיק אף פעם , אם מודבר בספורט הרי חוג שחיה / טניס / כדורגל / כל מה שעושה לך את זה יכול לעזור.

מבחינת בנות - ללכת לחוג סלסה יכול להעלות לך את הבטחון העצמי עם המין השני.

ובכלל - תעשה מה שאתה אוהב , זה בטוח יעזור להפיג חלק מהשעמום / דכאון לייט שאתה נמצא בו :xyxthumbs:

פורסם

אני בעצמי הייתי אצל פסיכולוג, ואני יכול להגיד שהוא עזר לי..

אני מדבר מניסיון.

בנוסף אתה לא המשפחה שלו שיכולה לעזור לו.

שידבר עם אח או הורה או עם חבר טוב, לא עם כאלה באינטרנט, ושידבר איתם פנים מול פנים ולא בצ'אט(זאת דעתי בכל מקרה)

חבר, אני מכבד את הדעה שלך.

לא מקובל עליי שאתה אומר דברים לא נכונים כפי שאמרתי בהודעה הקודמת.

לא אמרתי שפסיכלוג זה סתם (ראית שאמרתי? לא), אמרתי שלפי דעתי מה שהוא יכול לעשות, אתה/משפחה/חברים יכולים לעשות.

כל הכבוד שהוא עזר לך. לא סתם הוא למד כמה שנים טובות ולא סתם הוא קיבל ממך/מהמשפחה שלך כסף.

הוא פנה לכאן ולכן אני וחברי הפורום משתדלים/מנסים לעזור לו (ובין היתר גם להפנות אותו זה נחשב עזרה). אז שוב תשקול את המילים שלך.

וכמו שאתה יכול לראות, חברי הפורום עושים עבודה מצויינת עם העיצות שלהם.

פורסם

Ofirr(אופיר?) יכול ליהיות שההודעה הקודמת לא הייתה לעיניין, ובקשר להודעה הראשונה התנצלתי, זה באמת לא היה יפה.

ובאמת יש לי כבוד לאנשי הפורום שמנסים לעזור ועוזרים.

אבל לדעתי(אם נעזוב את הפסיכולוג)הכי טוב שידבר עם איזה חבר טוב(הוא אמר שיש לו) אם עם הורה או אח, אחות, פנים מול פנים.

במקרה כזה שהוא מדבר עם חבר, החבר יכול להכיר לו אנשים לפתוח לו "דלתות חדשות".

אריאל

פורסם

תשמע. אני חושב שהכל בידיים שלך. פסיכולוג יכול לעזור אל תשלול ללכת אבל אם אתה רוצה לטפל בבעיות שלך אז אתה ורק אתה עצמך יכול לעזור לעצמך אם אתה לא תעזור לעצמך אז אף אחד אחר לא יכול. פסיכולוג משמש רק כגורם מייעץ.

שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

כל כך הרבה הודעות מגעילות לא ראיתי..

הבן אדם אומר שרע לו אתם מוסיפים מה אתם ילדים??

מה זה לך תעשה מפגש עם קרירין??

כל מי שכתב כמו ילד מטומטם..פשוט משקף מה שהוא באמת.

תתביישו לכם...

פורסם

אף אחד מכם לא מבין את המצב שלו, בגלל שאף אחד לא הרגיש ככה אף פעם.

אז חבר, אני יודע מה אתה עובר -

אין לך כח לעשות כלום. רוצה להיות לרוב לבד, אין כח לצאת, להסתובב בשביל שום דבר.

נשבר לך הז*ן כבר מהטלפון ובא לך לשבור אותו. אין לך כח גם במסנג'ר לדבר עם חברים.

כשנפגשים אתה סבבה, זורם מדבר, בבית אתה אוהב את השקט והשלווה שלך.

מישהו מתקשר אליך כשאין לך מצב רוח (וזה קורה לעיתים תכופות מאוד) אתה מדבר בחוסר חשק\איכפתיות כזה,

עד שההוא מבין את הרמז ומנתק.

תאמין לי חברה זה עוד יותר גרוע במצב הזה, תתחנן לתשומת לב, עוד ועוד. כמה שתיתן לה תמיד היא תבקש עוד-

אתה בתור אחד שאוהב גם להיות לבד ימאס לך מהר מאוד.

תגיד לי אם ניחשתי נכון.

אם כן, דע לך שאתה לא לבד, אני בדיוק כמוך. כרגע לומד באוניברסיטה. חברותי, המון חברים בכיף, מדבר צוחק.

אבל בבית בקושי שומע מהם בטלפון, מתקשר לעיתים נדירות רק, לא הולך איתם למסיבות\מפגשים - אין לי חשק\כח.

ועדיין יש חברה.

הטריק הוא למצוא בודד או שניים (כמו שיש לך) ולשמור איתם על קשר, גם אם זה אומר להכריח את עצמך לדבר איתם.

אני גם חושב שזה בא לך בגלים, בזמן מסוים הכי בא לך לדבר עם מישהו, בזמן אחר אם אתה רק שומע צלצול של פלאפון בא לך לשבור אותו.

פשוט להכריח את עצמך, וגם לדאוג שרוב האינטראקציה לא תהיה טלפונית אלא גם להיפגש לרוב.

קשר טלפוני - (בין אם זה בני זוג או סתם חבר'ה) זה חרא, חרא חרא. בן אדם לא יכול לדבר בטלפון יותר מכמה דק'.

נסו להיפגש יותר, דבר איתם, נסה לקבוע משהו לאותו ערב.

בכל מקרה, לדבר עם חבר או הורה או אח על המצב לא יעזור. כי ככה הוא פשוט.

למה לא לברך על כך, אז נכון אתה לא חיית מסיבות שמשתגעת כל יום, ומחובר באינפוזיה לטלפון.

אתה יוצא עם חברים פעם בשבוע? מבלה לפעמים? בעבודה אתה חברותי, מסתדר עם האנשים האחרים? מצוין.

בחורות זו כבר בעיית ביישנות ידועה ואחרת.

חבר, אל תדאג, גם להנות מהשקט והשלווה שלך זה בכלל לא נורא. להיפך, אני חושב שזה מצוין.

בקשר לבחורות זה משהו אחר, יש עוד מיליון גברים ביישנים שם בחוץ, אין קשר בין שני הדברים.

אתה צריך לעבוד על עצמך בקטע עם הבחורות, ללכת על זה. אחרי שתעשה את זה פעם אחת (לטוב או לרע)

אתה כבר תשתחרר לגמרי, תזרוק ז*ן ולא תתבייש מאף אחת.

חזק ואמץ ידידי, יהיה בסדר, תתעודד.

פורסם

אני לא מתיימר לתת לך פתרון , אבל אני ממליץ לך לשקול את האפשרות של טיול חובק עולם.

אמרת שאתה עובד אז אני יוצא מנקודת הנחה שיש לך כסף בשביל טיול.

אני מאמין שטיול יתרום לך המון , כגון : הנאה (מהטיול עצמו) לראות נופים ועולם להכיר תרבויות ולחלק העיקרי להכיר אנשים להתחבר ,אולי למצא מישהי , לפתח קשרים ולפתח את עצמך מבחינה ריגשית ונפשית. טטוס לבד , לא תאמין כמה טוב יש...

זה אומנם לא בכיוון המיינסטרים של המגיבים כאן , אך זה יכול להיות הדרך לפתרון.

אישית ממליץ על איזור סין והסביבה.

אם תרצה הרחבה ופרטים תשלח לי הודעה בפרטי.

שיהיה בהצלחה.

נ.ב.

אמנם נשמע כמו קלישאה אבל תזכור שבסוף הכל לטובה גם אם זה נראה באותו הרגע כדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות, מנסיון.

פורסם

Ofirr(אופיר?) יכול ליהיות שההודעה הקודמת לא הייתה לעיניין, ובקשר להודעה הראשונה התנצלתי, זה באמת לא היה יפה.

ובאמת יש לי כבוד לאנשי הפורום שמנסים לעזור ועוזרים.

אבל לדעתי(אם נעזוב את הפסיכולוג)הכי טוב שידבר עם איזה חבר טוב(הוא אמר שיש לו) אם עם הורה או אח, אחות, פנים מול פנים.

במקרה כזה שהוא מדבר עם חבר, החבר יכול להכיר לו אנשים לפתוח לו "דלתות חדשות".

אריאל

אז תמיד אפשר לחשוב שנייה ולעבור על ההודעה לפני שלוחצים "שלח". אחרי הכל אתה אולי מבסוט שאתה מאחורי מסך ואף אחד לא מכיר אותך ככה שאתה יכול לרשום מה שבזין שלך, אבל תדע שגם הוא קורא את זה.

ולפותח הדיון, לפי דעתי גיל 22 זאת רק ההתחלה בחיים... למה לקרוע את עצמך בעבודה? למה לא לצאת ולראות עולם? כל החיים זאת מסגרת אחת מעפנה... יש לך את האופציה בגיל הזה לשבור אותה. צא, תעשה מה שבראש שלך, תחזור אדם חדש ותאמין לי שהחברים כבר יבואו אלייך.

Galos, אנשים כמוך אני אוהב

פורסם

אז תמיד אפשר לחשוב שנייה ולעבור על ההודעה לפני שלוחצים "שלח". אחרי הכל אתה אולי מבסוט שאתה מאחורי מסך ואף אחד לא מכיר אותך ככה שאתה יכול לרשום מה שבזין שלך, אבל תדע שגם הוא קורא את זה.

שמע אז טעיתי נכון, מותר להתנצל..

אולי הייתי במצב רוח רע והגבתי מטמטום יכול ליהיות.

בנאדם יכול לחזור מהטעיות שלו ולבקש סליחה.

ואתה לא מכיר אותי, אז אל תגיד שאני רושם מה שבראש שלי בגלל שאני מאחורי מסך, ואני עוד מבסוט מזה.

אז עשה טובה ותשתוק, כי אני לא בנאדם כזה.

ערב טוב, אריאל

פורסם

אני אתן לך טיפ טיפה שונה מכל שאר החברים פה.

תקנה/תאמץ כלב.

אני לפני חצי שנה קניתי כלבת שיצו מהממת.

אתה צריך לראות את כל הבחורות בפארק כשאני יוצא איתה לטייל...

לא האמנתי אף פעם כמה זה תופס.

לגבי זה לא ממש רלוונטי כי גם התחתנתי רק לפני שנה , אבל לך ידידי אני ממליץ בחום.

אפילו תמצא מישהו שיש לו גור חמוד ותיקח את הגור שלו לטיולים.

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים