עבור לתוכן

מיואש מהחיים המשעממים אלה \=

Featured Replies

פורסם

שלום לכם חברים,

רוצה לשתף אתכם במשהו שבטח שמעתם פה הרבה, אני אני בכל זאת מרגיש צורך..

אז ככה,

אני בן 22, כל החיים שלי זה עבודה, אין לי חברה וקשר רציני לא היה לי, גם אין לי חברים אפשר להגיד, חבר או שניים שאיתם אני שומר על קשר ונפגשים פעם ב.. כשמשעמם להם.

יכול להיות שזה באשמתי, אנערף..אני לא טיפוס שאוהב את הפלאפון, כנראה לא שמרתי על מספיק קשר..כי חברותי אני כן, אין בעיות אינטראקציה או משהו, אוהב יותר לדבר עם אנשים במציאות.

מצד שני אני אוהב את השקט שלי, מספיק לי כמה חברים קרובים וזהו..לא איזה חמולה כמו שכולם אוהבים שמתקשרים אחד לשני כל היום והאוזן לא יורדת מהטלפון.

כל בחורה שמוצאת חן בעיני פשוט עושה לי שיתוק ברגע שמגיע שלב ה - "לשבור את הקרח" , לדבר איתן ממש אין בעיה והשיחה זורמת יפה עקיצות וכו'..אבל בסוף כשהגיע הזמן להזמין אותה אני הופך לגוש קרח.

בנוסף לכל כשזה נוגע לבחורה בעבודה תמיד עוברת לי בראש המחשבה המטומטמת של "מה אם היא תסרב..כל המקום ידע על זה בסוף". מטומטם אני יודע, אבל זה לא יוצא לי מהראש.

גם אם יהיה משהו מתישהו..תמיד עוברת בראש המחשבה שזה לא ילך, אני לא יוצא הרבה, אין לי יותר מדי חברים וסיפורים לספר, אין יותר מדי על מה לדבר לטווח הארוך, קשר שלא מבוסס על תקשורת סופו להגמר צ'יק צ'אק..

עוד יותר גרוע..איכשהו תמיד יש לי מחשבות על אם אני אתחתן מתישהו..ולא יהיה לי אף אחד להזמין! איזה בושות זה..(טוף חבר'ה זה המחשבה הכי מטורפת שלי..אבל אני מבטיח שאני לא משוגע..)

בקיצור, כבר לא יודע מה לעשות..זה רק נראה שהחיים מתדרדרים יותר ויותר..נסיתי להכנס למסגרות וליצור קשרים..אבל עושה רושם שהאנשים בגיל הזה כבר מבוססים חברתית ואף אחד לא מעוניין להכניס עוד מישהו למעגל..

מה אפשר לעשות? :( אם בכלל..

תודה לכם.

נ.ב. נא לא להפנות אותי לפסיכולוג, אני לא משוגע

-"אבל פסיכולוג זה לא למשוגעים"

-אני יודע, אבל אני בכל זאת רוצה להמנע.

• תגובות 58
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Suck less

ממה שאתה כותב פה, זה בערך כל מה שאני יכול להציע לך.

פורסם

אני לא מבין, נרשמת לפורום הזה, פורום מחשבים, כדי להגיד כמה חרא החיים שלך?

תגיד לי מה אנחנו פסיכולוגים?

תלך לפסיכולוג, ואל תמנע מזה.

תדע "לשבור את הקרח" אצל בנות ותגמור תסיפור.

מה ניהיה מפורום כללי, פורום ייעוץ לאנשים בדכאון.

או שאנשים חושבים שזה מצחיק, או שחושבים שמי שמבין במחשבים הוא גם פסיכולוג.

תמצא לך חיים..

פורסם

או, אם אין לך כח. אתה תמיד יכול לתרום את הגוף שלך למדע. ככה יזכרו אותך לטובה הרבה זמן.

פורסם

לך על זה,חיים רק פעם אחת אז אין לך ממה לפחד ומה להפסיד .

פורסם

יש המון המון אנשים במצב שלך. הייתי בדיוק כמוך פעם.

תמצא עיסוק שאתה אוהב ותרחיב. כנס לפרוייקטים. תגשים חלומות - אנא עארף, רצית להיות שחקן, לך תרשם לסוכנות ניצבים בזמנך הפנוי.

אין לך מה להפסיד משום דבר, לא את הכבוד העצמי שלך ולא כלום.

גם אם תבוא לך הבחורה בפנים ותגיד "היית מת", הרווחת - היא לא מרגישה נעים ואתה שולט במצב - אתה מודע לכל מה שקורה במזמן שהיא מבולבלת.

יש סיכוי אז למה לא - מבחינתך - כל העולם על הזין שלך.

סוף.

עריכה:

אם אתה פסיכופת לך תפתח איזה FIGHT CLUB

פורסם

אני לא ממש מומחה בדברים האלה... אבל,

תשמור על קשר יותר עם החברים. תעשה מאמץ להשקיע בקשרים עם החברים. זה חשוב.

ובלי קשר. אנשים תגיבו בצורה יותר בוגרת וסימפטית. אתם לא צריכים להיות פוגענים כדי להרגיש טוב עם עצמכם.

פורסם

עריכה:

אתה חייב לראות את האתר הזה:

www.fmylife.com

אני לא אומר את זה בצחוק, יש שם מקרים ממש חריגים.

פורסם
  • מחבר

סליחה באמת שפתחתי את זה יא חבורת מגעילים.

לגבי זה שאמר שנרשמתי רק בשביל לקבל פה ייעוץ, לא עלה בדעתך שאני לא רוצה לחשוף את עצמי עם הכינוי האמיתי שלי בנושא כה רגיש?!?!?!

פורסם

יש את הקלישאה הזו שהצעד הראשון בפיתרון בעיה הוא להכיר בקיומה.

אתה ללא ספק מכיר בקיומן של הבעיות שלך, ואפילו מציע איך לפתור אותן - נסה להקשיב לעצמך :)

פורסם

סליחה באמת שפתחתי את זה יא חבורת מגעילים.

לגבי זה שאמר שנרשמתי רק בשביל לקבל פה ייעוץ, לא עלה בדעתך שאני לא רוצה לחשוף את עצמי עם הכינוי האמיתי שלי בנושא כה רגיש?!?!?!

אנחנו לא פסיכולוגים או משהו כזה פסיכולוג יכול לפתור לך את רוב הבעיות..

הוא ייתן לך עצות, ולהגיד אני לא אלך לפסיכולוג זה מטומטם.

פורסם

אני לא מבין, נרשמת לפורום הזה, פורום מחשבים, כדי להגיד כמה חרא החיים שלך?

תגיד לי מה אנחנו פסיכולוגים?

תלך לפסיכולוג, ואל תמנע מזה.

תדע "לשבור את הקרח" אצל בנות ותגמור תסיפור.

מה ניהיה מפורום כללי, פורום ייעוץ לאנשים בדכאון.

או שאנשים חושבים שזה מצחיק, או שחושבים שמי שמבין במחשבים הוא גם פסיכולוג.

תמצא לך חיים..

תגובה מכוערת וחסרת רגש, לכל אדם יש תקופה של חרא בחיים! מה אתה חושב... שאתה חסין? יום תמצא את עצמך במצב דומה אז...

פורסם

אם אתה רוצה חברים לך למקומות שיוצרים קשרים - פאב (שב על הבר), חדר כושר..

במה אתה עובד?

פורסם

אין לך מה לעשות ?

תגיד לדרור חזן שעשיתה קורס בג'ון ברייס ..

יהיה לכם הרבה על מה לדבר ;D

פורסם

כל אחד עובר תקופה קשה / רעה בחיים שלו.

אין מה לעשות.

תתנחם בזה שאחרי כל ירידה יש עלייה, וכמו שאמרו כאן חיים רק פעם אחת אז תנצל.

אני אישית לא ממליץ על פסיכולוג, לפי דעתי זה סתם בחור שיושב ולוקח לך כסף. מלבד כך לפסיכולוג אין הצלחה של 100% בפתירת בעיות.

הכל מתחיל ונגמר בראש. אתה יכול לפתור את הבעיות האלו בעצמך (ואם לא לבדך אז בעזרת המשפחה/חברים קרובים).

גם תחסוך כסף, גם תרגיש טוב יותר עם עצמך, וגם תיידע את הסביבה הקרובה אליך במצבך.

עלה והצלחה בחור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים