פורסם 2009 במרץ 1116 שנים עבר החג כמעט ולכן פתחתי את הסקראם אני מתחיל ממני אז את החגיגה של החג עשיתי היום עם המשפחה,וכן קיבלתי דמי פוריםלא עשיתי שום דבר עם חברים לא יצאנו וכו',מה שכן הייתי בתל אביב פעם אחת במהלך החופשה וזהועכשיו יהיה תורכם
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים למדתי למבחן בספרתיות, ועדיין נכשלתי בו כמו דביל למרות שהוא לא היה קשה\יכולתי לעבור בציון יפה
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר גם אני כל פעם שוכח שיש דמי פורים אבל אני נזכר בזהתתפלא כמו שיש דמי חנוכה יש דמי פורים ודמי פסח גם(אפיקומן)
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים יש לי מחר בוחן בפיסיקה ובמכונת טיורינג, ועוד להשלים איזו עבודה. ומה עשיתי כל הפורים הזה? השתכרתי כמו חמור (לפחות עשיתי מצווה). אה ולא קיבלתי שקל
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים גיליתי שיש לי יום ראשון מבחן בהיסטוריה ושכנראה שאני לא יצליח לעבור תבגרות בהיסטוריה השנהקיבלתי אה.....וגם קצת אה....אה כן היה חרא פורים
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים גם לי יש ביום ראששון מבחן בהסטוריה ומחר בוחן בפיזיקה ... לא היה לי כוח ללמוג אתמול ביליתי את אחה"צ בכיבוי אשפתון ורכב בוער. מתנת תושבי יפו ;D
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים שלחתי קצת בקבוקים לעולם הבא, טרחתי לנקות את המחשב סוף סוף, וקיבלתי חשבון של 260 שקל מנטויז'ן למרות שהתנתקתי מהם כבר חודש שעבר.דמי פורים? WTF? נראה לי שאני צריך לתבוע את ההורים שלי על 19 שנה רטרואקטיבית.
פורסם 2009 במרץ 1116 שנים מחבר אצלנו במשפחה נהוג דמי כיסבינתיים קיבלתי מצד אחד,מצד שני כנראה יום שישי(או 200 פעם אחת או פיצול שבועי)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.