פורסם 2009 במרץ 1216 שנים חח בדיוק מה שבאתי לכתוב...לא הבנתי משהו טוב לריצה אין כמו פול און כי זה קצב רץ...BPM גבוה..המון קיקים.. silent hill - power system אחד הקטעים הכי מתאימים לריצות לדעתי איזו כניסה..איזה קצב..מתאים בול.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים אני אוהב לרוץ עם רוק, מאטל, נותן לך אנדרנלין מטורף :jump: תשמע שירים של Bullet For My Valentine, זה מטורף! ואם אתה רוצה טראס אז תרוץ עם deeply disturbed
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים כן אבל טראקים חרושים זה כבר לא כזה מלהיב בזמן שאתה רץ..הכי כיף זה לרוץ עם משהו שאתה לא שומע הרבה זמן או משהו חדש...כל הקטעים של אינפקטד יצאו מהתחת..אף פעם לא הבנתי ממש מה יש להם בטראקים בכלל חוץ מסאונד ממש ממש טוב שכמעט אין לאף אחד.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים כן אבל טראקים חרושים זה כבר לא כזה מלהיב בזמן שאתה רץ..הכי כיף זה לרוץ עם משהו שאתה לא שומע הרבה זמן או משהו חדש...כל הקטעים של אינפקטד יצאו מהתחת..אף פעם לא הבנתי ממש מה יש להם בטראקים בכלל חוץ מסאונד ממש ממש טוב שכמעט אין לאף אחד. האלבומים הישנים של Infected Bp Empire, I'm The Supervisor, Classical Mushroom, Converting Vegetarians Classical Mushroom מאוד אינסטרומנטלי ומלודי אבל באותה מידה גם ממריץ:
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים כל Classical Mushroom זו יצירת מופת מלודית מרשימה - כנס ללינק אם עוד לא נכנסת
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים נכנסתי אלו הקטעים הכי טובים שלהם..יש להם עוד איזה קטע הזוי ישן מ 98 שהוא ממש מטורף..לא זוכר את השם שלו אבל יש הרבה דיבורים בהתחלה אומר גם כוסאומו נראה לי חח..הקטעים שלהם של היום עם יותר דגש על סאונד מטורף, וחוץ מ BECOMING INSANE + ARTILERY אין להם קטעים טובים.
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים לא טראנס אבל קטע אלקטרו מאוד מגניב וממריץ (מתאים לריצה לטעמי)http://www.youtube.com/watch?v=klnkvXc1c_k
פורסם 2009 במרץ 1216 שנים Sidekick - Deep Fear (Phobia Club Remix) - לא בטוח זה טוב לריצה אבל תנסה בכל זאת כי זה טראק מדהיםאוקיי עכשיו לפני הכל, תראה את האתר הזה:http://www.trance4nation.com/יש שם שירים להורדה חוקית וחינם לשירים כמו שאתה רוצהוחוץ מזה אני ממליץ על:magica sex - beautiful day - בטוח תאהבSpade_-_Black_OutSub6_-_On_the_ground_(Chakra_remix)Slider_-_XXXInfectious - אין לי את שם האומן
פורסם 2009 במרץ 1316 שנים The Prodigy - Voodoo People (Pendulum Remix) Now that some HARDxCORE shit man!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.