עבור לתוכן

אי אפשר ככה, Vista 64 לוקח יותר מדי זכרון!

Featured Replies

פורסם

יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן

תראו:

http://www.zix.co.il/images/38713034.png

זה הגיוני???

מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

פורסם

ויסטה לא זולל לך את הזכרון בכלל.

שאתה מריץ תוכנה שזקוקה לזכרון הוא מפנה את זה.

זה נועד בשביל שיותר ממע' ההפעלה תשב בזכרון, זה רק משפר לך את המהירות.

אין סיבה ליותר מ-4 ( תאמת, גם ל-4 אין ממש סיבה ) וזה לא יתרום לך אלא אם אתה משתמש באפלקציות שדורשות את זה.

פורסם

למה התקנתה 64BIT? ומה אכפת לך כמה זיכרון תפוס?

פורסם

MS ירו לעצמם ברגל עם הגישה הזאת

למרות שכל מומחה יסביר לך שכמות הזכרון שמ"ה תופסת, לא פוגע בביצועים,

עדין ל"עין" זה נראה מפריע, כאילו ויסטה "כבדה" ו"לא יעילה"..

פורסם

מי ששם עין שלו במקום הנכון - לא מפריע לו כלום.

רק 47 אחוז מזכרון שלו תפוס!

[attachment deleted by admin]

פורסם

:)

אגב, אני בכלל דוגל בכך שלדגום את הזיכרון, מפריע לביצועים... ==> אי הידיעה היא הדרך הנכונה

פורסם

יש לך 56 תהליכים שרצים ברקע ואני מאמין שגם מופעל superfetch וזה עוד מפתיע אותך איכשהו?

פורסם

האמת שאצלי 38% תפוס כרגע ו 61 תהליכים עובדים ועדין זה פחות..טוב אם יש הפרש כזה גדול אל מול ויסטה מוינדוס 7.

אגב מה זה superfetch, האם צריך לבטל אותו?

פורסם

77 תהליכים ו47%.

וsuperfetch זה לשמור תוכנות שאתה כנראה הולך להשתמש בהן בזכרון לשליפה מהירה. יהיה דיי דבילי לבטל את זה, כי בפועל זה לא ישנה כלום.

פורסם

האמת שאצלי 38% תפוס כרגע ו 61 תהליכים עובדים ועדין זה פחות..טוב אם יש הפרש כזה גדול אל מול ויסטה מוינדוס 7.

אגב מה זה superfetch, האם צריך לבטל אותו?

אין הפרש בצריכת זיכרון בין ויסטה לווינדוס 7.

פורסם

זה שהזכרון לכאורה תפוס רק נראה מוזר, זאת לא באמת בעיה.

מה שכן הPAGEFILE יכול להיות BITCH לפעמים, אם זה בגלל כרונולוגיה בלתי נמנעת או בגלל תיכנות לקוי של ישומים כבדים כמו משחקים.

למשל יש משחק מסוים עם כבדות ממוצעת+ שבו אני עושה הרבה חזרות למסך הראשי וטעינות חוזרות ונשנות של מנוע המשחק.

אחרי כמה זמן שאני עושה את זה הPAGEFILE חייב להתנקות או משהו ויש טחינה מסוימת של ההרדיסק.

זה גם היה קורה בXP ככה שאני לא מאשים את הויסטה, אבל היה נחמד אם היה לי8GB והייתי מבטל את הPAGEFILE.

גם שיפור ויעול באיך שהוינדוסים והתוכנות עובדות עם הPAGEFILE היה יכול להיות נחמד.

פורסם

אצלי זה 48% על 63 תהליכים. וזה מדי פעם ממשיך לעלות. באמת חיוני שהויסטה תצרוך לי כל הזמן כמעט 2GB ראם באופן קבוע?

פורסם

מה זה משנה לך אם כן? הויסטה פשוט לוקחת זיכרון שיהיה לה רזרבה במקום שהיא תצטרך לטעון כל תוכנה שתפעיל...תחשוב שעכשיו סבבה, לוקחת רק 1 G זכרון..כל תוכנה שתלחץ תגבה פעולה דרך ה HDD שתקח קצת יותר זמן, אז היא מקצרת את זה ע"י כיסוי הצורך בזכרון כבר מראש.

ברגע שתפעיל משחק כבד, כמובן היא תפנה את כל הזכרון שאפשר אל המשחק (אחרי שאתה יוצא מהמשחק, המחשב לוקח לו איזה כמה שניות להתרענן אם תשים לב וכל תוכנה או אפילו את ה "מחשב שלי" לפתוח לוקחת קצת יותר זמן).

פורסם

אז סבבה. אני סתם תהיתי, לא באמת משנה לי כי נשארו לי עוד 2GB ראם. אני פשוט לא רוצה שזה יגיע למצב שזה כבר צורך את רוב הזיכרונות שלי ליישומים שלפעמים אני לא צריך.

פורסם

זה לא משנה מה מספר התהליכים. אני ציינתי את זה כי היה מובן שהמחשב שלו עבד לא מעט זמן ויש הרבה תוכנות שרצות ברקע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים