פורסם 2009 באפריל 1716 שנים יפה לרגע חשבתי שהמארז שלך זההמארז שלי חחחחחאני צבעתי גם בשחור את הIOPANEL זה יצא יפה אני יעלה תמונות ותראה ולמה אתה צריך 260? אם אתה לא משחק כמעט? חחחחהצביעה יפה זה מטאלי נכון?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר חלפניו אני בא לעשות לך פלפלים באוכל חחחחחחחחחחחבר , זה לא צבע מטאליזה ספרי צבע פשוט שעלה לי 12 שקלים..הפלאש של המצלמה מוציא אותו ככה .בקשר לחורבקירוריים הגדולים תמיד יש תומך שחייב לשים מאחורה וחייב לפרק את הלוחהחור הזה נותן לי גישה לגב הלוח וככה אני לא צריך לפרק את הלוח כל פעםבקשר לכרטיס מסךהיו לי שניםאחד מכרתי , ושאני יקנה את ה260 אני ימכור גם את הנוכחי..והכרטיס שואב אויר מפנים המארז ומוציא אותו מאחורה מחוץ למארזכך שלא תהייה השפעה על הספק..הפכתי אותו כי זה יותר יפה , ונותן לו יותר אויר..גיימר אני לא.. ואני באמת שלא צריך את ה260אבל אני התאהבתי במראה שלו ( הכרטיס של אסוס)כפליים מהמראה של הקרוספיירלכן...........
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים חחחח..עזוב אותך חלפינו אני לא אוכל חריף אחי..עבודה מטורפת כל הכבוד! אז תקנה כרטיס שעולה פחות מ 260GTX ונראה כמוהו אני בטוח שיש כל מיני שטויות של ASUS בשוק שנראים אותו הדבר...בסופו של דבר זה PCB דומה. אבל סחטין על העבודה! מתי הספקת לעשות את זה..ועוד אחרי טיול לארה"ב (אני במקומך לא היתי חוזר )
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר חח היום עשיתי הכל אני עובד מהר..האמת שלא רציתי לחזור והייתי אמור לחזור עוד שבועאבל קרה מה שקרה...........לא נורא ניסע שוב חחחח...
פורסם 2009 באפריל 1816 שנים אבירם יצא 10 נותן תחושה מודינגית אם היה לי זמן הייתי עושה אותו מוד אחד לאחד
פורסם 2009 באפריל 1916 שנים זה מודינג מגניב ,אין מילים יצא יפה מאוד .עבודה נקיה ,והבחירה של הצבעים למארז תואמים .תענוג .שיהי לך לבריאות מגיע לך ...
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר טוב אז היום הייה לי קצת זמן , והתעסקתי עם הפנאל בנוסף השגתי מאורר 230 ללמעלה עם לדים כמו שרציתי והשגתי גם עוד מאורר של טרמלטק אדום כמו זה שכבר יש לי נותר לי לארגן רק עוד אחד למקדימה נכון לעכשיו הפנאל צריך שיוף אחרון פיניש להדביק אותו וזהו אפשר לצבוע . ניגש לתמונות נייר דבק למנוע שריטות ולסמן עליו מברגה עם מקדח 3 קדיחת חורים, חיתוך עם סכון יפאני בין החורים (עבוה קשה, וצריך לשמור שהסכין לא יחליק על הפנאל כי הוא ישרוט אותו שריטה שמאוד תיראה בצבע וכמובן להזהר על הידיים ובשום מצד לא לחתוך אם היד לא לפני אזור החיתוך) ייאלה מידה סופית!! העלין גמור שנייהם גמורים ועברו שיוף קטן (עדיין לא פיניש) וככה זה ניראה בערך.... עוד עוד מה נותר ? לעשות לפנאל הזה פיניש טוב להדביק אותו לצבוע אותו ואת הפנאל העליון שכרגע עם פריימר ומלוטש טוב להכין גריל למאוררים להביא את המאורר 230 ועוד מאורר 12 להשיג כמובן את הרשת משושים. כמו ששמתם לב חזרתי לעיצוב המקורי אבל עם חומר הרבה יותר חזק נוח יפה וקל לעבודה ושמתי הפעם שני מסכים שיתנו מראה מיוחד מאוד לכל העסק אני מאוד אהבתי איך שזה ניראה בנתיים . לילה טוב. אבירם
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים סביר להניח שפיספסתי קטע כלשהו בנושא אבל..אתה מתכוון לשים שני מסכי LCD קטנים?ואם כן מה תעשה עם שניים כאלה?
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים מחבר אחד יהיה טלוזיה השני ינגן את המדיה פלייראחד יראה טמפ השני יהיה טלוזיהלא אכפת לי מה הם יעשואני פשוט אוהב את המראה של זה , לכן אני שם אותם.אני מסתדר מעולה עם ה22 שיש לי גם בלעדייהםאבל הם מאוד מוסיפים לטעמי , לכן שמתי .
פורסם 2009 באפריל 2116 שנים חחח טלוויזיה? זה 8' הדבר הזה(או משהו באיזור) אבל זה באמת יכול ליהיות יפה עם תנגן על שניהם את המדיה פלייר על מסך מלא עם רקע שלהם(אם אתה שומע שירים) חוץ מזה יצא לך הפאנל ממש יפה. כל הכבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.