פורסם 2009 במרץ 2016 שנים מחבר חשבתי על זה אבל אני רוצה שקוף . יותר יפה בעניי ..ואם הוא ייה בלבן אחרי שבוע הוא יתמלא אבק ויהיה אפור..
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר טוב אז הרבה זמן ולא עדכנתי כי אין לי זמן לזה ולצערי הלחץ עכשיו לפני פסח דחק לחלוטין את כל הפרוייקט לצדאבל מאחר וכרגע יש לי את כל המכשור והכלים שיכלתי לרצותהחלטתי ללכת עם זה יותר עמוק ממה שהלכתי עכשיו ולעשות משהו הרבה יותר גדול ורציני הסקיצה בראשי והתכנון הוא מסך קדמי בפנאל חדש לחלוטין שיהיה מMDFהחלק העליון כבר לא יהיה ואותו יחליף פנאל יותק ענקי שבו יהיו 3 מאוררי 120 או 6 מאוררי 80אני עדיין לא סגור על זה..מלבד זה יהיה חלון ענק למארז ויהיו עוד כמה הפתעותהחומר לעבודה יהיה הMDF המעולההוא חומר קשה יוצא מעולה בצביעקל לעיבוד ולא מצריך מלבד הכלים שיש לרשותי (נגריה שלמה)המאורר 120 מקדימה ישאר אבל ה230 למעלה יעוףאותו יחליפו ככל הניראה 6 מאוררי 80הסקיצה עוד בראש והתיכנון עוד החיתוליםאבל אחרי החג שיסתיים הלחץ וגם דוד שלי בא מחו''ל שלא ראיתי אותו 6 שנים..אני יקח שבוע חופש מהעבודה ואעשה את זהאני מתכנן משהו מנקר עניים פי כמה וכמה מהפנאל שעשיתי ..ומה איתו אתם שואלים?ככל הניראה ישכב מתחת למיטה עד שאמצא מה לעשות איתו ועם הפנאל העליון ..עדכונים ממש בקרוב .אבירםעריכהמצורפת תמונה של הסקיצה שצוירה ממש ממש עכשיו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים אחלה תכנון אבל לדעתי חבל על המארז, אולי תחשוב לקנות איזה מארז פשוט באיזור ב150+- שקל ותעשה עליו את כל המוד.
פורסם 2009 במרץ 2816 שנים מחבר אני דווקא אוהב את המארז הזה לכן אני הולך עליו עם הפרוייקט הזה הוא עולה היום כ400 שקלים בכל חנותלכן אני לא מרגיש שחבל עליועדיין יש את השאסי שלושהיא מעולה , ואני רוצה בסיס טוב לכן לקחתי אותו
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים עדיין יש את השאסי שלו מה זה רכב ? כל הכבוד אבירם - אתה צריך חתימה חדשה - זורם לי מוד חדש בדם או משהו בסגנון
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים יפה אבירם אם יש לך כלים למה לא מארז מעץ? דרך אגב אם אתה רוצה אני יעשה לך ברטוט בסקאצאפ
פורסם 2009 במרץ 2916 שנים אתה עובד עליי?! אחרי שהכנת את הפאנל הזה החלטת שאתה משנה את התוכנית? שיהיה בהצלחה עם התוכנית החדשה.
פורסם 2009 במרץ 3016 שנים מחבר ליאור שאסי זה שלדה חחחח (או שלא ? ) הפמאל יצא קטלני אהל לא בא לי עליו בא לי מהו בקנה מידה יותר גדול אני רוצה משהו שאחרי שאני יסתכל עליו אני יקבל פיק ברכיים. הפנאל שעשיתי יצא יפה אבל לא משהו ממוטט. ואני גם אוהב קצת קושי ואתגר והפנאל הזה הוא משחק ילדים שנגמר מהר לכן אני מכניס את עצמי לברוך רציני .
פורסם 2009 במרץ 3116 שנים לא ראיתי את התרד הזה לפני וגם בדרך כלל לא מגיב בתרדים כאלה... אבל אני חייב להגיד שיש לך פשוט ידיי זהב !! פשוט מדהים מה שאתה עושה שם... כל הכבוד !!
פורסם 2009 באפריל 1116 שנים מחבר הרבה זמן לא עדכנתי ולא הייתי פההייתי נושא עסוק בעבודה ולא הייה לי זמן בכלל לעדכן על המתרחשמסתבר שאת הפנאלים שתכננתי אני לא יעשהוזה מחוסר זמן.אבל מה שכן עשיתי זה חזרתי לעיצוב המקוריאותו עיצוב של הפנאל רק בימקום בונדו יהיה חתיכת פלטה ישרהשאתה לא צריך לשייף וללטש כמו את הבונדווהיא יוצאת 100 אחוז ישר ולא בערך.והיתרון הגדול בה שמאחר וזה פלטה אפשר גם לעשות חורים בין המאורר התחתון למסך ושמה בעצם למקם בקר שליטה על המאוררים שיהיו במארז.אני עדיין מחפש מאורר צד כמו שיש בטרמלטק ארמור שקוף עם לדים והוא בדיוק במידה ובצורה של המאורר השחור שלי .רשת משושים אני גם מחכה לתשובה מאחר החברים באתר שהסכים להזמין לי אותה . (אני לא מבין בהזמנות)וזהו Smileyנכון לעכשיוהפנאל העליון שוב נצבע בפריימר ושוייףכשאני יביא את הפנאל הקדמי מהנגריה אני יצבע גם אותו .זה יקרה בזמן הקרוב..בנתיים אני צריך לצבוע את פנים המארז בלבןולצבוע את אחורי המארז בשחור.אני ככל הניראה יפרק את המחשב ויצבע את פנים המארז בלבן ואת האחורה בשחוריש לי גם לצבוע את כסוי הסלוטים שלא תפוסים.יהיה הרבה עבודה וגם הרבה תמונות ......אבירם
פורסם 2009 באפריל 1316 שנים חחח אבירם נראה לי העבודה שלך משעממת אותך יותר מדי שכל יום אתה עושה מוד אחר
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים אבירם אתה באמת צריך להחליט מה הכיוון כל יום אתה משנה חחחחחח אבל זה טוב גם אני ככה חחחחתביא תמונות של הצביעה או שעוד לא צבעת?
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים מחבר מזל תאומים.. מה אני יעשה ? למי שלא ידע.. לא הייתי בארץ זמן מה (לוס אנג'לס , מליבו... כמה יפיווווווווופות יא וילי) כרגע אני פה ואני ממשיך בתוכנית היום צבעתי את המארז , את הכיסויים ואני ככל הניראה יחליף ל260 של אסוס הכרטיס הזה פשוט מושלםםםם הבאתי לי מחוו''ל מסך של אסוס כמובן...... וגם רמקולים של קריאטיב שקניתי פה.. אני יתחיל עם תמונות שלהם ואחרי זה כבר התמונות מהיום.. צבע השחור כסוי הסלוטים בההתעקה מאלי , עשיתי חור מאחורה חח פתרון מושלם במקום לפרק את הלוח כל פעם.. יצא דיי עקום , ממילה לא רואים אותו לכן לא מצאתי לנכון להשקיע בחיתוך ישר מדי טה טה טה דם ההרכבה הסופית.. הספק חחח סתם סתם... הספק האמיתי שלי עשיתי חורים מאחורה ככה שהספק יוכל לשבת הפוך ולא עם המאורר למטה.. שמתי 3 שכבות איזולירבנד ושמתי אותן במקום שיש בליטות ועליו בעצם יושב הספק הדבר מונע רעידות ושריטות. החתיכה (איזולירבנד כן ? ) במקום הספק מונח ומחובר טוב טוב ניראה טוב (אני חושב ....) מכוון שרואים את הדלת האחורית מלמטה צבעתי את כל החלק התחתון ככה שלא יראו אפור אחורה עוד קדחתי גם חורים בגג המארז וחיברתי לשמה את הקתודה עם אזיקונים צעד חכם שיחסוך הרבה הדבקות שלה בעתיד ועכשיו היא יושבת בניחותא ויושבת טוס , וגם לא רואים אותה נכון לעכשיו קשרתי את כל החוטים ככה בקטנה והמחשב עומד ליבוש ממש ממש טוב של 48 שעות בקרוב מאוד אני יעבוד על הפנאל שהוא גם כמעט גמור. נשאר לי להזמין כמה מאוררים אדומים ועוד כמה שטויות קטנות המוד מתקרב לאט לאט לקו הסיום... עוד עדכונים בקרוב שבת שלום אבירם
פורסם 2009 באפריל 1716 שנים התקדמת ממש הרבה אבל תן לי להבין מה עשית, שמת את המאוורר של הספק כוח מול המאוורר של הכרטיס מסך ככה שלמעשה הספק כוח הולך לשאוב את האוויר החם של הכרטיס מסך. דבר כזה לא יזיק לספק כוח לשאוב אוויר חם ישירות מהכרטיס מסך? כרטיסי מסך מגיעים לטמפ' של 50-60 מעלות בממוצע... ונכון שה260 הוא סוס, אבל תכלס יש לך אחלה כרטיס מסך עכשיו, אני חושה שיהיה לך עדיף להישאר עם הנוכחי עוד שנה ובעוד שנה שתקנה את הכרטיס הכי טוב אז. אגב משהו שמעניין אותי, איך חור מאחורי הלוח אם עוזר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.