עבור לתוכן

איך אפשר לדעת את שמות השירים על דיסק שנצרב AUDIO לרכב???

Featured Replies

פורסם

היי,

שמתי לב כשאני צורב דיסקים לרכב, הרדיו דיסק קולט אוטומטית את השמות של השירים ומציג אותם כמובן על מסך ה LCD שלו.

עכשיו שאני מביא את הדיסק ורוצה לשמוע את השירים במחשב, אין שמות אלא רק TRACK01 TRACK02 וכן הלאה.

איך אני יכול לדעת את שמות השירים?? לא מצאתי שום דבר שנותן לי את שמות השירים אלא רק ללכת לרכב ולבדוק בעצמי... :P

יש פיתרון? או שאני צריך למצוא איזה רדיו דיסק ביתי שישמיע לי את זה...כי אין לי :-\

משתמש רק במחשב ומגבר...

פורסם

Check if your radio supports id3 tags and use nero for burning.

פורסם

לפי התיאור - אני משער שאתה מדבר על CD Text. בעזרת איזו תכנה אתה מנגן? בדוק שהיא תומכת בהצגת CD Text. :-)

פורסם
  • מחבר

יוסי - יש לי DVD רגיל של LG במחשב...אין לי מושג אם זה תומך ב IDTAGS :-\

ו MiOB אני רוצה פשוט לראות במדייה פלייר או בכל נגן אחר שבמחשב את השמות של הטראקים שצרבתי בדיסק.. (audio לרכב) זה מעצבן...

יש איזה תוכנה שיכולה לנגן שירים ולהראות לי את השמות שלהם גם כן?

פורסם

יוסי - יש לי DVD רגיל של LG במחשב...אין לי מושג אם זה תומך ב IDTAGS :-\

ו MiOB אני רוצה פשוט לראות במדייה פלייר או בכל נגן אחר שבמחשב את השמות של הטראקים שצרבתי בדיסק.. (audio לרכב) זה מעצבן...

יש איזה תוכנה שיכולה לנגן שירים ולהראות לי את השמות שלהם גם כן?

TAGS לא קשור בכלל לצורב... זה פשוט מידע שמחובר לקבצי מדיה, שם השיר, שם המחבר וכו' (metadata).

כנראה שבצריבה הקבצים עצמם חסרי שם ולכן הם סתם מצויינים כ TRACK1 וכו', אבל יש להם תגיות מידע ולכן הCD שברכב קורא את המידע.

תעשה קליק ימני על שמות הקבצים ותראה אם יש תגיות מידע על השיר. נסה לנגן אותם ב winamp או itunes ותראה אם מופיע שם השיר.

פורסם
  • מחבר

הוינאמפ שלי בכלל לא קורא דיסקים משום מה..אין לי מושג מדוע.

ולא אין שום הסבר על השיר כשאני נכנס לפרטים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים