עבור לתוכן

האם המחשב הבא יכול להריץ 1080P?

Featured Replies

פורסם

יש לי טלוויזיה 52 אינצ' של סמסונג מסדרת 650 (טלוויזיה פצצה..)

ויש לי את המחשב HTPC הבא:

AMD 5800+

לוח אם MA69VM-S2

2GB DDR2 800HZ

Geforce 7600..

תודה..

פורסם

אתה מתכוון MKV?

אם כן, אז הגיוני למדי שכן, אבל קשה להגיד איך מתפקד 7600GT עם חיבור לHDMI מבחינת סאונד.

פורסם

אם אתה מדבר על BD אז תריץ תוכנה חינמית בשם BD_Advisor ותבדוק.

פורסם
  • מחבר

אממ את הסאונד אני לא מעביר על HD.. דרך ה7600.. כי זה בלתי אפשרי ;x יש לי יציאת DVI לקחתי את המתאם שקיבלתי עם ה4870 שלי (DVI TO HDMI) ובעזרתו חיברתי עם כבל HDMI..

את הסאונד חיברתי בכבל כמו של האוזניות ל RCA.. (ה RCA מחובר לטלוויזיה)

יש המלצות אחרות בנוגע לחיבורים?

ואם כבר.. לבדוק את ה 1080P אני לא יכול עכשיו (לקחתי משם את הארד דיסק כי שלי פתאום לא פועל.. אז אני שאני אקבל את החדש (מחר מחרתיים) אני

אשאל דברים אחרים ,

עם איזה תוכנה אתם מציעים לנגן סרטים? אני יודע שניסתי עם GOM אבל הכתוביות היו הפוכות , וכשניסתי עם MEDIA PLAYER CLASSIC.. היו לי קטיעות ב HD,

גם ב 480P ולכן אני מעריך שהיה מדובר בבעיית קודקדים ולא יותר מזה..

הציעו לי להשתמש ב XBMC.. איך היא?

מה לגבי כרטיס טלוויזיה , יש לי בבית YES MAX כרטיס טלוויזיה יכול להיות תחליף לזה? (לעצור שידורים , להקליט ולנגן באיכות ממש קרובה למקור..) ?

פורסם

לגבי תוכנה אני אוהב את VLC Media Player.

כרטיס טלויזיה אנלוגי רגיל לעולם לא ישתווה באיכות ההקלטה ליס מקס שמקליט באופן דיגיטלי. יש כמה פתרונות הקלטה דיגיטליים אבל זה מאד מסובך, על סף האי חוקי והעלות יכולה להרקיע לשחקים בהשוואה לכרטיס טלויזיה רגיל. בלי קשר לזה בסביבות אפריל-מאי יס תתחיל לשווק ממיר HD מקליט, אולי כדאי לחכות ולראות אם יש לה עוד כמה קלפים בשרוול(בעבר דובר על כרטיס הקלטה למחשב).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים