עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

באיזה גיל כולם פה התחילו ללמוד מקצוע ?

Featured Replies

פורסם

שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ?

תודה רבה !

פורסם

ואם אפשר להוסיף שאלה:

מתי ידעתם מה אתם רוצים לעשות?

אני כרגע בכיתה י"ב, ותמיד חשבתי שעד שאני יגיע לגיל הזה אני כבר ידע פחות או יותר מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי.

אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות, בעוד שאני רואה אחרים עם תוכניות ממש מדויקות. מדאיג :screwy:

פורסם
פורסם
  • מחבר

LOL, יפה.. אני מניח שזאת גם תשובה ... ;D ;D

פורסם

אני החלטתי איפשהו ביסודי שאני הולך להיות מתכנת. עכשיו הממוצע של הסמסטר האחרון מוכיח שעשיתי בחירה נבונה כשלקחתי הנדסת תוכנה.

פורסם

מגיל 14 בערך החלטתי סופית שמה שאני רוצה בחיים זה לתכנן שבבים.

בין תקופת ה 14.5-15 סיימתי ללמוד מתמטיקה ופיזיקה בתיכון, ועכשיו [16] מתחיל סמסטר שני [לאחר ראשון ב"ה דיי מוצלח יחסית]בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באונ' העברית.

בהצלחה

פורסם

ואם אפשר להוסיף שאלה:

אני כרגע בכיתה י"ב, ותמיד חשבתי שעד שאני יגיע לגיל הזה אני כבר ידע פחות או יותר מה אני רוצה לעשות עם החיים שלי.

אבל אין לי שמץ של מושג מה לעשות, בעוד שאני רואה אחרים עם תוכניות ממש מדויקות. מדאיג :screwy:

סביר להניח שעד הפנסיה לא תדע מה אתה באמת רוצה לעשות, ותגלה שיש כל כך הרבה דברים שמעניינים אותך שבעצם לא משנה מה תעשה, זה יהיה טוב. בכל מקרה, שתגיע לשלב של אונ', קח החלטה ולך איתה. אם לא תרגיש שלם, או שתתחיל לקבל מושג מה זה המקצוע בכלל (אם למשל חשבת שהנ. תוכנה/מדמ"ח זה תכנות, יש לי הפתעה בשבילך. אם חשבת שמהנדסי מכונות יושבים ובונים מנופים ושאר ירקות כל היום, יש לי עוד הפתעה בשבילך). בכל מקרה, סביר להניח שכיוון כללי יש לך. לפחות בתחומי ההנדסה השונים, זה לא מאוד קשה להחליף תחום, במיוחד בתחילת הדרך.

פורסם

אני בן 21 ומתחיל את הסמסטר הראשון שלי במערכות מידע, טכניון. מחטיבת הביניים הבנתי שאני הולך להיות קשור למחשבים ובזמן התיכון חידדתי זאת עוד יותר בהתעניינותי בתוכנה. את התיכון עשיתי כאילו שלא (ציונים גרועים מאוד) אך עברתי מכינה בטכניון, פסיכומטרי וכעת אני מקווה שאשאר על דרך המלך.

אף פעם לא מאוחר מדי כל עוד הרצון הוא לגיטימי - אם לכך כיוונת.

פורסם

בכיתה א- זה היה משהו קשור למחשבים.

בכיתה ב- שיחקתי ב TECHNIC LEGO -ורציתי ליצור דברים

בכיתה ג -זה היה "כמו אבא"

בכיתה ה-למדתי VB והרצון קיבל את הצורה של תכנות.

זה נמשך עד יג.

עכשיו וצבא אני דווקא עוסק יותר בתיאור חומרה.

ובשילוב בין חומרה לתוכנה.

מה שרציתי לעשות תמיד היה ברור לי. בעצם

וכל השינווים אינם אלא התפתחות מקצועית.

עכשיו אני גם יכול להביא לזה שם.

מחקר ופיתוח.

פורסם

אני פשוט זורם בידיעה שבגיל הזה אני משתנה כל יומיים ואמור לעשות את זה, לכן אני לא מתקבע ונותן לעצמי להשתנות ולהתפתח.

לדעתי אין טעם לבחור מקצוע כי אני משתנה כל הזמן.

פורסם

צבא 18-21

במאי אני בן 25 ומסיים תואר ראשון בהנדסת תוכנה.

לא רק שלא הפסדתי בגלל הצבא - הרווחתי ובגדול! אני יכול להעיד (וגם הסובבים אותי) שהצבא ביגר ושינה אותי אלף מונים מהילד שהייתי לפני!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.